Μετάβαση σε περιεχόμενο

TI ZODIO EINAI TO MORAKI SAS???

Recommended Posts

Δημοσίευση

liana έγραψε:

Lenaki26 έγραψε:

Λενακι μου η κορη σου εχει ωροσκοπο Τοξοτη!

Παιχνιδιαρα, ταξιδιαρα και ελυθερη σε συνδυασμο με το ζυγο τοτε καλα μαντατα εχεις, θα ενδιαφερεται πολυ για την εμφανιση της και θα της αρεσουν τα ωραια πραγματα!![/quote:f8wvtzdb]

Se eyxaristw poly Liana mou!!

Poly wraia mou akougontai ola ayta gia

thn mikrh mou! Hdh apo twra ths aresei poly

na ths xtenizw ta mallakia ths! Mporei na

kathetai me tis wres! Ax! ola ta lefta mas

sta kallyntika kai sta rouxa tha ta trwme!! :cheer:

Δημοσίευση

LOIPON SUMFONA ME TO SITE POU MAS ESTEILE H Manoyla(NA SAI KALA EUXARISTOUME)

Mariana H KORPOULA SOU EXEI OROSKOPO

ZUGO KAI THS

Sisy SKORPIOS

KOITAXTE KAI ESEIS STO SITE POU MAS EIPE H MANOYLA GIATI THELEI KAI PERIOXH GENNHSHS...MHPOS EKANA KATI LATHOS SE ESAS..

:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

εχουμε και λεμε:

ο γιος μου παρθενος με ωροσκοπο ιχθυες

η κορη μου λεων με ωροσκοπο καρκινο

το bebe που θα γεννηθει προφανως παλι παρθενος:huh:

κουραγιο μου....:P

Δημοσίευση

Καλημέρα έμενα εάν γεννηθεί μέχρι της 20 θα είναι αιγόκερος άμα γεννηθεί την τελευταία μέρα της Πητ μου θα είναι υδροχόος άμα δεν κάνω λάθος έτσι μου έχουν πει.:laugh:

Δημοσίευση

MARSOTI έγραψε:

Καλημερα. Εμενα ειναι Ζυγος αλλα ωροσκοπο δεν ξερω.Ξερει καμια σας να το βρει? εχει γεννηθει 1/10/2008 Τεταρτη 12.15 το μεσημερι

Ωροσκοπος Τοξοτης

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
    • Μια χαρά κάνει τη δουλειά του!! Να το πάρεις 😎 είναι ωραίο, ακούς ότι ώρα θες τα πλασματακια σου 😍
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...