Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα μολις εεγινα μελος...δεν ηξερα ακριβως σε πιο σκελος θεματων να γραψω...Θα ηθελα ομως την γνωμη σας!

Ειμαι 23 χρονων κανω σεξ χωρις προφυλαξη με τν φιλο μου...Δεν τελειωσε μεσα αλλα ποτε δεν ξερεις...εχω 14 μερες καθυστερηση...σημερα τ πρωι ξυπνησα κ ειδα καπως καφε υγρα αλλα αυτο δεν τ εχω ξαναδει..δεν ξερω τ ειναι ..φοβαμαι να κανω και τεστ!

θα ηθελα να διαβασω την γνωμξ σας!

ευχαριστω πολυ οπως και να εχει

Δημοσίευση

Και συγνωμη γιατι δεν πας να κανεις ενα τεστ να δεις αν εισαι εγκυος??

Δεν ξερω αν το θες το μωρο αλλα θα σε παρακαλεσω αν δεν θες μωρο και λογικο σε αυτην την ηλικια να κανεις ερωτα με προφυλαξη.

Φιλικα

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Lovely είπε:

Και συγνωμη γιατι δεν πας να κανεις ενα τεστ να δεις αν εισαι εγκυος??

Δεν ξερω αν το θες το μωρο αλλα θα σε παρακαλεσω αν δεν θες μωρο και λογικο σε αυτην την ηλικια να κανεις ερωτα με προφυλαξη.

Φιλικα

Και καλα ειναι φορουμ που μπορουμε να ρωταμε και καποιος να μας δωσει απαντησεις?Η κανουμε σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση 3ης λυκειου?

Φιλικα

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Ritoyla22 είπε:

Καλώς ήρθες κοπέλα μου! Μν αγχώνεσαι μπορεί να είναι κάποια ανωμαλία τς ΠΕΡΙΟΔΟΥ η εγκυμοσύνη κάνε ένα τεστ να δεις να Μν αγχώνεσαι κιόλας

Φιλικά

Καλως σας βρηκα! σε ευχαριστω πολυ γ την απαντηση!σιγουρα αυτη ειναι η καλυτερη λυση..Απλα με προβληματισαν πολυ τα καφε υγρα...Η περιοδος μ ειναι παντα ρολοι,δεν ειχα ξαναδει κατι τετοιο και με επιασε ενας πανικος :P

Παντως ευχαριστω πολυ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Μπράβο κορίτσι μου είδες που πήγαν όλα καλά ? Πάρε ανάσα τώρα και προχωρά με το μπεμπακι σου ....!!!! Αρχίζω να ειμαι κ εγώ αισιόδοξη ....!!!! 
    • Μπράβο σου! Είδες, όλα καλά! Να προσέχεις τουλάχιστον για ένα μήνα για να "γειανει" η πληγή! Εμένα το πρώτο δεκαήμερο με έπιασε το ισχιο από τη πολύ ξάπλα, αλλα τελικά όλα σταθεροποιήθηκαν και περιμένω τις 28 σε 4ο πλέον ραντεβού να δούμε αν ο τράχηλος έχει μείνει σταθερός και φυσικά και τη μπεμπουλα μας. Για τις συσπάσεις ίσως σου δώσουν ένα χάπι προληπτικά. Εγώ παίρνω μισό και απ' ότι έχω δει κανει καλή δουλειά γιατί δεν ξανάειχα πονακια περιοδου. (Για όσες είναι το πρώτο μας έτσι νομίζω ότι παρομοιάζονται οι συσπάσεις δηλαδή, σαν πόνοι περιόδου). Όλα καλά θα πάνε! 
    • Καλά έκανες αφού δεν μπορούσες να συνεργαστείς με την καινούργια που ήρθε αλλά ταλαιπωρία να κάνεις τόσο δρόμο να λείπεις και τόσες ώρες από το σπίτι σου δεν σας δίνουν και πολύ άδεια εκεί..  πως τα πάνε τα αδερφάκια μεταξύ τους ;  Πέρασε ο καιρός γρήγορα και εμείς κάναμε τα γενέθλια μας με το καλό να σβήσετε και εσεις το πρώτο σας κεράκι ! Ναι την βαφτίσαμε κιόλας όλα μια χαρά 🙂 ευχαριστούμε  Εσείς κάνατε βάφτιση ; 
    • Κοριτσιααα είχατε δίκιο, πήγαν όλα καλά με την περιδεση ❣️❣️ τώρα το επόμενο βήμα είναι να μην κάνω συσπάσεις!! Ελπίζω και εσείς να είστε καλά!!
    • Κορίτσι μου καλά έκανες... Η ψυχική μας υγεία παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο! Θυμάμαι και την αγωνία σου που ήταν μικρό μωράκι η 2η... τώρα έγινε μπουλούκα ε;;; Να σου ζήσουν και οι 2!  Κι εμένα που έγινε 1 η μπουμπού μου το 15αύγουστο, ακόμα δεν το πιστεύω! Ακόμα μικρή είναι βέβαια η δική μου... αλλά δεν πειράζει! (8.100 κιλά, 71εκ.)
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...