Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εργασία και ... χαρά?

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν έχει θιχτεί καθόλου το συγκεκριμένο θέμα και απλώς εγώ δε το βρίσκω. είναι και απίστευτα πολλές όλες οι ενότητες... Αν υπάρχει σε άλλη ενότητα απλά pls μετακινήστε το!

Λοιπόν, εγώ προ εγκυμοσύνης, ήμουν από τις γυναίκες που κοιμόντε στο γραφείο. Ερωτευμένη με τη δουλειά και ξεχνούσα να φύγω. Ερχόμουν 9 και πριν τις 21.00 δεν έφευγα με τίποτε. Έτσι είχα καταφέρει να έχω ένα πολύ καλό μισθό και μια πολύ καλή θέση στην εταιρεία μου. Από τη μέρα που ξεκίνησαν οι εμετοί όμως μου είναι αδύνατο να δουλέψω πάνω από 8 ώρες και πραγματικά και αυτο το 8ωρο ένας θεός ξέρει πως το αντέχω. Το απότέλεσμα ήταν να μειωθούν στο ελάχιστο τα bonus μου και να αρχίσω να γίνομαι κάτι σαν αόρατη στο γραφείο. Με έχει ενοχλήσει πολύ αυτό.

Φαντάζομαι πως δεν είμαι η μόνη ε;

Δε βλέπω την ώρα να φύγω με την άδειά μου...

Αλήθεια ξέρετε ακριβώς πόσο χρόνο δικαιούμαστε στο ΙΚΑ? και τι επιδόματα??

Φιλιά σε όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Natasa mou,

se katalavainw!!!

Ikanopoiimeni kai egw me tin douleia mou,

ergazomai poooly alla amoivomai

antistoixa poly kala...

Eimai euxaristimeni!!!

Twra dianyw ton 2o' mina kyisis

alla se antithesi me sena den exw kanena

symptwma kai isa-isa exw kai perissoteri

oreksi...!

Ola auta mazi me kanoun na "kerdizw"

kai tin "frontida" olwn...!

An den mporeis na orthwseis

"tin koilia sou" kai na apaitiseis

epioikeia gia tin katastasi sou,,,

Syzitese to me kapoion anwtero sou

kai apaitise to!!!

Sou aksizei aaaaaalla min skaseis kiolas!

Esy kai to bebe na eisaste kala...

kai meta "tsakise" tous olous (((xaxaxa)))!

Oso afora ta epidomata, to ika, tis adeies ktl

uparxoun arketa tetoia themata edw mesa...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ Σ'ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ (ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ) ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΣΟΥ.... ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ " ΩΧΟΥ! ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ" ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ....:)

ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..... ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΕΝΑ "ΩΧΟΥ....." :laugh: :laugh:

ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ! ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ!!!

Έτσι είναι τα πράγματα δυστυχώς στις περισσότερες δουλειές. Και εγώ ήμουν υπόδειγμα στο γραφείο, σούπερ, ασστέρι, πανέξυπνη και σπύρτο αναμένο. Τα έκανα όλα και συνέφερα. Χωρίς βέβαια μπόνους και τέτοιες πολυτέλειες, αλλά ήταν εμφανές πως ένα γραφείο στηριζόταν επάνω μου και πως ήμουν απίστευτα αποδοτική και τα έπιανα στον αέρα όλα. Η διαφορα είναι, οτι το ήξερα τι θα γίνει μόλις έμενα έγκυος, το είχα δει να συμβαίνει ξανά στην άλλη κοπέλα που δουλέυει εδω. Εχει συμπέσει και η εγκυμοσύνη με μια περίοδο που δεν πάει καλά η εταιρεία και διώχνει άτομα και του έχουν έρθει ανάποδα όλα...

και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "πήγα και γκαστρώθηκα και εγω".... Αστα, απλά εχω να πω ενα πράγμα... αφου μέχρι πριν ήμουν τέλεια υπάλληλος γιατι ακόμα και τα κομπιούτερ σήκωνα στα χέρια και τα εγκαθηστούσα σε άλλο όροφο, τώρα που δεν μπορώ, και μου φαίρεται σαν ανάπηρη, θα τον π@@@@@@ξω κανονικα...

Θα του ψησω το ψάρι στα χείλη... Αν του αρέσει!!!

Έτσι είναι τα πράγματα δυστυχώς στις περισσότερες δουλειές. Και εγώ ήμουν υπόδειγμα στο γραφείο, σούπερ, ασστέρι, πανέξυπνη και σπύρτο αναμένο. Τα έκανα όλα και συνέφερα. Χωρίς βέβαια μπόνους και τέτοιες πολυτέλειες, αλλά ήταν εμφανές πως ένα γραφείο στηριζόταν επάνω μου και πως ήμουν απίστευτα αποδοτική και τα έπιανα στον αέρα όλα. Η διαφορα είναι, οτι το ήξερα τι θα γίνει μόλις έμενα έγκυος, το είχα δει να συμβαίνει ξανά στην άλλη κοπέλα που δουλέυει εδω. Εχει συμπέσει και η εγκυμοσύνη με μια περίοδο που δεν πάει καλά η εταιρεία και διώχνει άτομα και του έχουν έρθει ανάποδα όλα...

και σύμφωνα με τα λεγόμενά του "πήγα και γκαστρώθηκα και εγω".... Αστα, απλά εχω να πω ενα πράγμα... αφου μέχρι πριν ήμουν τέλεια υπάλληλος γιατι ακόμα και τα κομπιούτερ σήκωνα στα χέρια και τα εγκαθηστούσα σε άλλο όροφο, τώρα που δεν μπορώ, και μου φαίρεται σαν ανάπηρη, θα τον π@@@@@@ξω κανονικα...

Θα του ψησω το ψάρι στα χείλη... Αν του αρέσει!!!

Φίλη Νατάσα!!! Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου και σου εύχομαι μία πιο ήρεμη συνέχεια και έναν εύκολο τοκετό!!!

Έχω περάσει κι εγώ ανάλογη φάση που άνοιγα το γραφείο στις 8.30 και το 'κλεινα το ρημάδι γύρω στις 8 το βράδυ (αν δεν είχε έκτακτο meeting ο πρόεδρος και άμεσα επικεφαλής μου στην εταιρεία)... Όταν τελικά έφυγα για άσχετο λόγο με την απόδοσή μου και τις ικανότητές μου, κατάλαβα ότι κανείς μα κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα... Είμαστε πανάξιοι και ικανότατοι για όσο παρέχουμε το ...200% των δυνατοτήτων μας... Όταν κάτι άλλο μας αποτραβήξει από τις ...εργασιακές προτεραιότητες... τότε όλοι καταλήγουμε στον ίδιο παρονομαστή... Αποφάσισα λοιπόν κι εγώ από τότε, να μην θεωρώ καμία φιλοφρόνηση ως ειλικρινή έπαινο, να δίνω ποτεραιότητα στον εαυτό μου και την οικογένειά μου, να μην δένομαι συναισθηματικά με κανένα εργοδότη και καμία επιχείρηση (γιατί το αντιλαμβάνονται και φυσικά το εκμεταλλεύονται!!!) και να θέτω πλέον από την αρχή τους όρους και τις αντιρρήσεις μου...

Να αφιερώσεις όλη σου την ενέργεια, τη σκέψη και το ενδιαφέρον στο μωράκι που φέρεις μέσα σου γιατί είναι πραγματικά ό,τι πολυτιμότερο και ό,τι πιο ευλογημένο θα σου συμβεί ποτέ!!! Όλα τα άλλα... απλώς έπονται!!!

Καλή συνέχεια και μην αγχώνεσαι ούτε για την φήμη σου στην εταιρεία, ούτε για τις γκρίνιες του αφεντικού και των ανωτέρων, ούτε για την αναμενόμενα μειωμένη σου απόδοση, ούτε και φυσικά να νιώθεις τύψεις που δεν παράγεις και πάλι αυτό το ...200% των δυνατοτήτων σου...!!! ;)

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Σου εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και έναν εύκολο τοκετό!

Στη θέση σου βρέθηκα και εγώ! Κατανάλωσε όλη σου την ενέργεια στο μωράκι σου και στον εαυτό σου και άσε τους άλλους να λένε!!!!

Δεν ξέρω να σου πω τι ισχύει για το ΙΚΑ!!!

Φιλιά

sigxaritiria gia tin egkimosini sou..ola na pane kala..

alla mi skas k gia tin douleia sou..tora de eisia moni..afierose allou ton xrono sou..liges fores tha meinoume egkies...katse k apolause to...

eyxomai ena gero moraki

sugxaritiria gia tin egumosuni sou k me to kalo na erthei to mpempe sou!!

egw akoma den exw meinei eguos alla skopeuw otan me to kalo meinw na to ekmetaleutw:P douleuw se ergastirio fournou k opws katalavaineis polu orthostasia polu kourasi k polla vari...eimai 15 xronia sti douleia apo ta 17 mou k opws oles ekei mesa den exoume dei oute mia plirwmeni uperwria...an exeis anagi omws ti na kaneis....auto pou exw na sou pw einai min akous kanenan ekmetaleusou to min niwtheis tupseis gia tipota giati oti k na ginei kaneis apo tous anwterous sou den tha treksei gia sena....kalo upoloipo sou euxomai!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...