Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kalispera.. simera to prwi ksupnisa me dekata k ton laimo mou na ponaei k na exei kleisei:( epeidi omws prospathw gia mwraki mporw na parw toulaxiston depon (afou apokleietai i antiviwsi)giati exw k ponokefalo?? Apo tin kouniada mou kserw oti stin egkumosuni o giatros tis eipe mono depon...peste mou an kserete:S :S niwthw xalia.....sas euxaristw..

Δημοσίευση

Καλησπέρα και χρόνια πολλά καλή χρονιά!!!Είχα πάθει το ίδιο στη διάρκεια της εγκυμοσύνης που θεωρώ ότι είναι το ίδιο με την προσπάθεια και ο γιατρός μου είχε πει ότι επιτρέπεται μόνο το depon όταν δεν θα αντέχω άλλο και για να ανακουφιστώ μου συνέστησε να πίνω ζεστό γάλα ή τσάι, καραμέλες ευκάλυπτου ή άλλη γεύση αν προτιμάς για να μην ξεραίνεται ο λαιμός, και να έχω στο σπίτι υγραντήρα με αιθέρια έλαια για να υπάρχει υγρασία στην ατμόσφαιρα γιατί η ξηρασία φέρνει βήχα και ατονία.Έλπίζω να γίνεις σύντομα καλά και ακόμα πιο σύντομα να έρθουν τα ευχάριστα νέα.

Δημοσίευση

καλησπέρα ranini και μένα ο γιατρος μου έχει πει μονο ντεπόν...αμα σε ταλαιπωρεί πολύ δεν νομιζω να ειναι τραγικο να πάρεις ένα..η αλλιώς προσπάθησε με φυσικούς τροπους να το ξεπερασεις αν και η γρίππη οτι και να κάνεις θα κάνει τον κύκλο της και θα φύγει..Περαστικά σου!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα ranini εγώ στο πρώτο μου παιδί είχα κανονικότατα αρρωστήσει με 39 πυρετό και για μέρες...ειχα πάρει ntepon και τίποτα αλλο γιατί φοβόμουν και κράτησε και μέρες...περαστηκά σου και υπομονή!!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΥΡΕΤΟ 39,8 ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΩ ΟΠΟΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΑΝΑΝΤΟΛ ΕΞΤΡΑ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑ 6 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΠΑΝΑΝΤΟΛ ΚΑΙ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΠΕΣΕ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΡΩΤΑΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ

Δημοσίευση

ranini μου κι εγω στην προσπαθεια ειμαι...... ακομα......:(

παραμονη χριστουγεννων με επιασε το δοντι μου και ο γιατρος δε θα γυριζε πριν τισ 05/01.... στο τηλ μου ειπε να παρω amoxil και niflamol..

ειχα κι εγω την ιδια ανησυχια με σενα και πηρα τηλ τον γυναικολογο μου ο οποιος μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα και οτι το μονο χαπι που εχει "ενοχοποιηθει" μεχρι τωρα (χωρις αποδειξεις) οτι εμποδιζει την συλληψη ειναι το MESULID!!!! εγω το αποφευγω πλεον για καλο και για κακο....:laugh: :laugh: :laugh:

τα υπολοιπα τυπου depon δεν νομιζω οτι δημιουργουν προβληματα....

ελπιζω να εισαι ηδη καλυτερα και μην ντρεπεσαι να ρωτας τον γιατρο σου.... ακομα και για πραγματα που τα θεωρεις "χαζα για να ενοχλησω"

το χω κανει στο παρελθον και δε λεει.....:P :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...