Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Όχι θα μου ερχόταν την Πέμπτη 2 μέρες καθυστέρηση κορίτσια ευχαριστώ αλλά είμαι συγκρατημενη να δω χοριακη κ υπερηχο το τεστ δεν μου λέει κάτι ευχαριστώ πάντως κ το εύχομαι σε όλες τις γυναίκες του κόσμου 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η θανασης μου είπε:

Όχι θα μου ερχόταν την Πέμπτη 2 μέρες καθυστέρηση κορίτσια ευχαριστώ αλλά είμαι συγκρατημενη να δω χοριακη κ υπερηχο το τεστ δεν μου λέει κάτι ευχαριστώ πάντως κ το εύχομαι σε όλες τις γυναίκες του κόσμου 

Παρά πολύ καλά κάνεις και είσαι λιγο συγκρατημένη..!!! Καλά αποτελέσματα σε χοριακη υπέρηχο κλπ

Δημοσίευση

Εννοειται πως ειναι θετικο το τεστ.. μπραβοοοοο!!!Βρε κοριτσιαααα τι γονιμος μηνας ηταν αυτοοοςςς ? ? ? στειλτε λιγο μαγικη σκονη και σε εμας τις υπολοιπες που περιμενουμεεεε!!! ?

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η θανασης μου είπε:

DSC_0415.JPG

Φυσικααααααααααααα!!!!εισαι εγκυοοοοοος!!!συγχαρητηρια κοριτσι μου!!!!με το καλο!!!εγω δευτερα θα παω για χοριακη πες μου οτι θα πας και εσυ δευτερα να τα μάθουμε μαζι!!!❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Eleni20 είπε:

Φυσικααααααααααααα!!!!εισαι εγκυοοοοοος!!!συγχαρητηρια κοριτσι μου!!!!με το καλο!!!εγω δευτερα θα παω για χοριακη πες μου οτι θα πας και εσυ δευτερα να τα μάθουμε μαζι!!!❤️❤️❤️

Λέω να πάω Τετάρτη με Πέμπτη. Καλά αποτελέσματα ?

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η θανασης μου είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ Ελένη τελικά το προαισθημα μου για τον Σεπτέμβρη βγήκε αληθινό ήδη μετράμε αν δεν κάνω λάθος 3 εγκυμοσύνες. Το ίδιο αισθάνομαι όμως κ για τον Οκτώβρη σίγουρα θα ακούσουμε ευχάριστα gellie, anthi και τα υπόλοιπα κορίτσια έτοιμαστειτε γιατί έρχεται κ σε εσάς το νιώθω κορίτσια μου?

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια... άκαρπος ο δεύτερος μήνας προσπαθειών για μένα.. χθες το βράδυ είδα τις πρώτες προειδοποιητικες κηλιδες. Που σημαίνει ότι θα έχω 3 μερες ακομη λίγα ροζ στο χαρτί και από Τετάρτη περίοδο κανονικά.. Μη σας πω ψέμματα ότι δε μας κόστισε..................    Τι να γίνει.. Με οση δυναμη μας απομενει πάμε για τον επομενο μηνα..

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η θανασης μου είπε:

Με το καλο κοριτσακι μου.ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ μπραβοοοοο

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Gelie είπε:

Καλημέρα κορίτσια... άκαρπος ο δεύτερος μήνας προσπαθειών για μένα.. χθες το βράδυ είδα τις πρώτες προειδοποιητικες κηλιδες. Που σημαίνει ότι θα έχω 3 μερες ακομη λίγα ροζ στο χαρτί και από Τετάρτη περίοδο κανονικά.. Μη σας πω ψέμματα ότι δε μας κόστισε..................    Τι να γίνει.. Με οση δυναμη μας απομενει πάμε για τον επομενο μηνα..

Γκελυ μου καλημερα..

Περίμενε λιγο....γιατι ποτε δεν ξερεις.αν οντως δεν τα καταφερες αυτον τον μηνα θα ειναι ο επομενος.

Μην απογοητευεσαι..ειπαμεεεεε δεν το βαζουμε κατω...δεν πρέπει να μας παρει απο κατω συνεχιζουμε

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Anthi1402 είπε:

Γκελυ μου καλημερα..

Περίμενε λιγο....γιατι ποτε δεν ξερεις.αν οντως δεν τα καταφερες αυτον τον μηνα θα ειναι ο επομενος.

Μην απογοητευεσαι..ειπαμεεεεε δεν το βαζουμε κατω...δεν πρέπει να μας παρει απο κατω συνεχιζουμε

Εμείς είμαστε εδώ κορίτσι μου. 

Δημοσίευση

Κοριτσια Ελενη και εσεις που μεινατε εγκυες λοιπον με τεστ ωορρηξιας μηπως θα μπορουσατε να βοηθησετε και εμενα; υπαρχει καποια κοπελα που να εχει τεστ ωορρηξιας και εγκυμοσυνης που να μην χρειαζεται αλλο πλεον?? Να μου τα δωσει? Της hometest  για να μην περνω αλλα τωρα.. Αν δεν τα χρειαζεστε..

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Anthi1402 είπε:

Μελινακι μου εσυ τι κανεις;

Εγώ στην αναμονή. Αύριο περιμένω κανονικά αλλά Είμαι διαφορετικά από άλλες φορές.  παθαίνω κράμπες ψηλά στο στομαχι. Τι να πω Έχω κ εξαψεις. Θα δείξει πολύ συντομα

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Eleni20 είπε:

Μπραβοοοοοοο συγχαρητήρια κορίτσι μου. Αχ αυτή η Δευτέρα

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια στα κορίτσια που έμεινα έγκυες αυτό τν μήνα καΙ με το καλό να γίνουν μανουλιτσες ????Δύναμη και όχι άγχος στα κορίτσια που προσπαθούν????Σας διαβάζω από την αρχή που ανοίξατε αυτή τν ωραία συζήτηση και αγωνιούσα μαζί σας!! Εύχομαι ΌτΙ καλύτερο στα κορίτσια που θα γίνουν μανούλες καΙ στις κοπέλες που προσπαθούν ??????

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η θανασης μου είπε:

στις πριν 8 ώρες, ο/η θανασης μου είπε:

Καλα αποτελέσματα σε ολες μας!!εγω θα παω αυριο για την πρωτη χοριακη και Τετάρτη θα παω να κανω την δεύτερη να δούμε αν διπλασιάστηκε και αν ολα ειναι καλα.και οταν ειναι πανω απο 1.100 θα κλείσω ραντεβού στον γιατρο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...