Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Α κι εγώ στην πρώτη είχα κάνει αυτά διαδικτυακά!ήταν πολύ βοηθητικά! Σκέφτομαι να τα ξανακάνω. Βέβαια έλεγα μιας και θα γεννήσω στο Έλενα να κάνω εκεί δια ζώσης, αλλά δεν έχω πάρει να δω ώρες,μέρες να δω αν βολεύουν.
    • @Mantarini Αχ όχι οχι  ετσι επαθα και εγω ακούσαμε καρδούλα και σε δυο εβδομάδες εγινε το ιδιο.  Κορίτσι μου λυπάμαι πααρα πολυ για την απώλεια σου. Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά ❤️🫶
    • Καλά εννοείται ότι να είμαστε έξω στα χιόνια και στο κρύο δεν πρέπει..αλλά τώρα και για λίγο ξέρω εγώ..πόσο να μας πειράξει? Άλλες κοπέλες που μένουν σε περιοχές με ψωφόκρυο τι κάνουν άραγε? Δεν ξέρω σκέφτομαι δυνατά..χαχα!! Οπως νοιώθει η καθεμία.. Αυτό με το να μην γλιστρήσεις και χτυπήσεις ναι ισχύει..Και εγώ χθες που είχε βρεξει πήγαινα σιγά σιγά σαν τη γιαγιάκα μην φύγω σούμπητη..χαχα!! Εγώ βρε κορίτσια έχω πάθει το άλλο..Ζεσταίνομαι πάρα πολύ φέτος μέσα στο σπίτι. Και δεν έχουμε ανάψει καθόλου θέρμανση να φανταστείτε. Ειδικά στον υπνο μου σκάω..Πετάω σκεπάσματα, θέλω μόνο ένα ελαφρύ παπλωματάκι κι όχι κουβερτα.. Εφτασα σε σημείο να φοράω και καλοκαιρινή πιτζάμα...Τι να πω.. ο άντρας μου τα έχει δει όλα..χαχα!!! Πάντα ήμουν κρυουλιάρα κι αυτός άντεχει το κρύο και φέτος τον έχω ξυλιάσει...
    • Ααα πολύ ωραία που πήγατε εκδρομουλα!Ναι κι εγώ έτσι σκέφτομαι, να περάσουμε όμορφα, δεν έχει ξαναδεί μωρέ χιόνι!😊 Μπααα τα γλυκά τα χω ξεγραμμενα..μόνο κοτόπουλο σαλατα, μπιφτεκι σαλάτα και 2-3 πιρουνιες ρύζι ή πατάτα. Έφαγα τα Χριστούγεννα αρκετά η αλήθεια είναι, κρέας κυρίως και συνοδευτικά και οι μετρήσεις ξέφυγαν πάλι! Έχω τη Δευτέρα πριν φύγουμε ενδοκρινολόγο, να δω τι θα μου πει! Αλλά δεν πειράζει, λιγος καιρός έμεινε! Αλλά ξέρεις εγώ τα ταξίδια και τις εκδρομές πάντα με φαγητό τα χω συνδεδεμένα στο μυαλό μου😂😂, αλλά σιγά και το κοτόπουλακι έξω μια χαρά είναι, αν περνάς ωραία!!
    • https://www.mnbcenter.gr/seminaria/category/toketos/?fbclid=IwY2xjawHbdYRleHRuA2FlbQIxMAABHZEHBTi32bvWRT25OU6K-MpBzh5icFiHyiIDOuAOf-BfaMXWel6syaNq1w_aem_ggg46NtQ1MEyDtxOYxQByw   Να ξες έχει -50% με τον κωδικό XMAS50.Και για αυτούς έχω ακο΄΄υσει καλά λόγια 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...