Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

META APO MIA BDOMADA KA8ISTERISI EKANA TO TEST KAI EINAI 8ETIKO!!! EIMAI EGKYOS!!! AYRIO 8A PARW TH GIATRO THLEFWNW GIA NA PAW NA ME DEI.

TWRA 8A PARAKALAW TH PANAYITSA KAI TO THEOULI NA PANE OLA KALA MEXRI TO TELOS KAI 8ELW TH 8ETIKH SAS ENERGEIA!!!! FILAKIA POLLA KAI SAS EYXARISTW OLES GIA TO ENDIAFERON KAI TIS SYMBOULES SAS!!!:kiss: :kiss:

• Απαντήσεις 72
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΟΠΕΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ? ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΤΟΣΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΤΟΜΑ ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ :) :)

ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΝΕΡΑ :P

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Τόμα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!Αυτο ειναι απο τα ευχαριστα εδω μεσα που μας κανουν να χαιρομαστε και να αισιοδοξουμε!!!!Με λενε Κωνσταντινα και περιμενω κι εγω με λαχταρα την ευλογια αυτη!Σου στελνω ολη μου την θετικη ενεργια και τις ευχες μου και ευχομαι να πανε ολα καλα και να απολαυσεις την υπεροχη αυτη διαδικασια της εγκυμοσυνης οσο μπορεις!!!Να εχεις τον Θεο κοντα σου οπως ολος ο κοσμος.Να σαι καλα!

Δημοσίευση

Αυτα ειναι νεα :) .Μπραβο σου κοριτσαρα μου με το καλο αγαπη μου να ερθει το παιδακι σου να ειναι γεματο υγεια και ευτηχια στην ζωη του μεχρι τα βαθια του γεραματα.Πολυ χαρηκα για σενα παρα πολυ:) .Με το καλο και παλι.

Δημοσίευση

αφροδιτακι συγχαρητηρια κοπελα μου μπραβο!! πρωτοχρονιατικο δωρακι!!δεν πρεπει να χανουμε ποτε τις ελπιδες μας!!

να ερθουν ολα φυσιολογικα να ειναι γερο το μωρακι και εσυ να περασεις μια ευχαριστη και ευκολη εγκυμοσυνη!

ποπο χαρηκα πολυ γιατι ξερω οτι το ηθελες παρα πολυ!!

Δημοσίευση

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ. ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ. ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΚΡΑΤΑ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...