Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

META APO MIA BDOMADA KA8ISTERISI EKANA TO TEST KAI EINAI 8ETIKO!!! EIMAI EGKYOS!!! AYRIO 8A PARW TH GIATRO THLEFWNW GIA NA PAW NA ME DEI.

TWRA 8A PARAKALAW TH PANAYITSA KAI TO THEOULI NA PANE OLA KALA MEXRI TO TELOS KAI 8ELW TH 8ETIKH SAS ENERGEIA!!!! FILAKIA POLLA KAI SAS EYXARISTW OLES GIA TO ENDIAFERON KAI TIS SYMBOULES SAS!!!:kiss: :kiss:

  • Απαντήσεις 72
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΟΠΕΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ? ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΤΟΣΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΤΟΜΑ ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ :) :)

ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΝΕΡΑ :P

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Τόμα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!Αυτο ειναι απο τα ευχαριστα εδω μεσα που μας κανουν να χαιρομαστε και να αισιοδοξουμε!!!!Με λενε Κωνσταντινα και περιμενω κι εγω με λαχταρα την ευλογια αυτη!Σου στελνω ολη μου την θετικη ενεργια και τις ευχες μου και ευχομαι να πανε ολα καλα και να απολαυσεις την υπεροχη αυτη διαδικασια της εγκυμοσυνης οσο μπορεις!!!Να εχεις τον Θεο κοντα σου οπως ολος ο κοσμος.Να σαι καλα!

Δημοσίευση

Αυτα ειναι νεα :) .Μπραβο σου κοριτσαρα μου με το καλο αγαπη μου να ερθει το παιδακι σου να ειναι γεματο υγεια και ευτηχια στην ζωη του μεχρι τα βαθια του γεραματα.Πολυ χαρηκα για σενα παρα πολυ:) .Με το καλο και παλι.

Δημοσίευση

αφροδιτακι συγχαρητηρια κοπελα μου μπραβο!! πρωτοχρονιατικο δωρακι!!δεν πρεπει να χανουμε ποτε τις ελπιδες μας!!

να ερθουν ολα φυσιολογικα να ειναι γερο το μωρακι και εσυ να περασεις μια ευχαριστη και ευκολη εγκυμοσυνη!

ποπο χαρηκα πολυ γιατι ξερω οτι το ηθελες παρα πολυ!!

Δημοσίευση

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ. ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ. ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΚΡΑΤΑ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...