Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια μου καλησπερα, σκεφτομαστε με τον αντρα μου για εξωσωματικη απο σεπτεμβρη ειμαι 26 ετων,  80 κιλα και 1,65 υψος  εχουμε κανει σπερματεγχυσεις οι οποιες δεν πετυχαν. Μιλησα με τον γιατρο μου κ μου ειπε πως για να φτασουμε στο σημειο αυτο πρεπει να προσεξω τη διατροφη μου κ να μην εχω πολλα κιλα στην εξωσωματικη.. Εσεις οσες κανατε εξωματικη ποσα κιλα εισασταν πριν? Και ποσα μετα? Τα χασατε ευκολα? σας πετυχε με τη πρωτη?

Δημοσίευση

Καλησπέρα Πόπη!εγώ έκανα εξωσωματική και δεν έβαλα κιλά...Απλά την περίοδο που έκανα ενέσεις και έπινα χάπια είχε πρηστεί η κοιλιά μου, τίποτα άλλο δεν έγινε...είμαι 1.60 με 55 κιλά...η πρώτη ήταν πετυχημένη αλλά δεν προχώρησε για άλλους λόγους και οι άλλες 2 με κατεψυγμένα απέτυχαν...Μετά το καλοκαίρι θα κάνω πάλι τη διαδικασία όλη απότην αρχή...Εσύ τι φάση είσαι? 

Δημοσίευση

Εγω εχω ειμαι 26 ετων εχω κανει 5 αποτυχημενες σπερματεγχυσεις  και λεμε απο σεπτεμβρη για εξωωματικη απλως ο γιατρος μου ειπε να χασω κιλα πριν μπουμε στη διαδικασια. Με βαση την ημερομηνια περιοδου μου θα αδειαθετησω στις 17 σεπτεμβρη (λογικα)  μετα θα ξεκινησουμε... Εσυ εκανες θεραπεια κατα τη διαρκεια της περιοδου?

Δημοσίευση

Εγώ είμαι 31 οπότε μην απελπίζεσαι...Εγώ αδιαθετησα κ ξεκίνησα χάπια κ ενέσεις...κάπου κοντά στην ωορρηξια η οποία με τις ενέσεις είναι σχεδόν προγραμματισμενη έκανα την ωοληψια...περίπου τον ίδιο καιρο θα ξεκινήσουμε...ποιο είναι το πρόβλημα αν επιτρέπεται? 

Δημοσίευση
στις On 27/7/2016 at 8:23 ΜΜ, ο/η Ζωγιαμπελ είπε:

Εγώ είμαι 31 οπότε μην απελπίζεσαι...Εγώ αδιαθετησα κ ξεκίνησα χάπια κ ενέσεις...κάπου κοντά στην ωορρηξια η οποία με τις ενέσεις είναι σχεδόν προγραμματισμενη έκανα την ωοληψια...περίπου τον ίδιο καιρο θα ξεκινήσουμε...ποιο είναι το πρόβλημα αν επιτρέπεται? 

Εχουμε χαμηλη κινητικοτητα κ μερικες συγκολλησεις.... Οπως καταλαβες σαν μεθυσμενα ειναι κολλημενα κ αργα..Χαχαχαχαχαχα!! Ετσι εκανα κ εγω τις σπερματεγχ. επαιρνα serpafar 2η με 7η μερα περιοδου πρωι βραδυ εκανα κ ενεσεις. Φαρμακο πιο σου ειχε δωσει?

Δημοσίευση

Οχι δεν ξερω τπτ  μου ειπε ο γιατρος να το αφησουμε για καλοκαιρι κ να μιλησουμε απο σεπτεμβρη. Ενα φακελο μου ειχε δωσει κ ελεγε τη διαδικασια... Εσυ τι εννοεις πρωτοκολλο?

Δημοσίευση

Υπάρχουν κάποια πρωτόκολλα που ακολουθήσεις ανάλογα με το πρόβλημα που έχεις...δηλαδή υπάρχουν διαφορές στις ενέσεις και στα χάπια..αν ψάξεις μέσα στο ίντερνετ θα βρεις σχετικές πληροφορίες...η διαδικασία από ότι ξέρω είναι η ίδια..καλό κουράγιο και εδώ θα είμαστε να τα λέμε..

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Ζωγιαμπελ είπε:

Υπάρχουν κάποια πρωτόκολλα που ακολουθήσεις ανάλογα με το πρόβλημα που έχεις...δηλαδή υπάρχουν διαφορές στις ενέσεις και στα χάπια..αν ψάξεις μέσα στο ίντερνετ θα βρεις σχετικές πληροφορίες...η διαδικασία από ότι ξέρω είναι η ίδια..καλό κουράγιο και εδώ θα είμαστε να τα λέμε..

Σ' ευχαριστω πολυ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @ΜαρίαΔημήτρης λοιπόν εμενα η μεγαλη μου την πρώτη φορα π αρρωστησε επαθε γαστρεντεριτιδα και μετα μολις αρπαζε κατι την χτυπούσε στο στομάχι, ταλαιπωρηθηκε πολυ σαν μωρο. Ρωτα την παιδιατρο μήπως να ζητήσεις γαλα ειδικό χωρις λακτόζη απο τ φαρμακειο. Αν υπάρχει για μωρο 6 μηνων. Κανονικα τ γαλα απαγορεύεται στις στομαχικες διαταραχες αλλα επειδή σαν μωρο ειναι τ κύριο γεύμα του μήπως μπορέσεις να δωσεις γαλα σκόνη χωρις λακτόζη. Μετα στο φαγητό κρατα μονο πατάτα. Άσε τ υπόλοιπα φρούτα κ λαχανικά. Επισης για κανένα λόγο κρεας μέχρι να στρωσεθ τ μωρο. Θα πάρεις ρυζαλευρο τ κλασικό τ σκέτο π ειναι απο τον 5ο μηνα. Βράζεις πατάτα ρίχνεις κ μια κουταλιά της σούπας αλέθεις κ δινεις. Ταλαιπωρείται η καημενη σου παρα πολυ. Δ υπάρχει χειρότερο απο τ στομαχι. Μακαρι να συνελθει πολυ πολυ γρήγορα. @Elenaki12 ναι μωρέ δ αγχώνομαι ειναι μικρή ακόμα. Αν κ εχει μερικές μέρες που ξεκίνησε να τρώει καλουτσικα. Τι ωραια π θα πάτε ταξιδάκι! Να περάσετε όμορφα. Εγω της πατάω λιγη πατάτα η λιγξ μπανάνα με τ χερι κ της δίνω αλλα ίσα ίσα για να απασχοληθει.  Κοιτά αν θες να τρώει μια νορμαλ ποσότητα, δινεις αλεσμένα και σιγά σιγά τους επομενους μηνες λιωμένα με πιρούνι. Δεν αλέθεις τον τραχανά πχ η το αστρακι. Το δινεις κανονικα. Σκέψου 7 8 μηνων θα μπορείς να τ δινει ατο χερι κουλουρι θεσσαλονικης η μπισκότα βρεφικά κτλ οπότε θα αρχίσει να τα επεξεργαζεται. Σιγα σιγα μεχρι τον χρόνο θα αρχίσει τ περισσότερα να τ τρώει κανονικά. Εγω ετσι εκανα στα κορίτσια ετσι θα κανω κ σ αυτήν. Αν πεις αα εγω θα δίνω κομματια κ οσο φαει ε δ θα χορταίνει σίγουρα. Θα τρώει λίγο θα κουράζεται κ θα θέλει γαλα. Αργα η γρήγορα θα μάθει να τρώει κ μόνος του. Στο χρόνο περίπου πανω κάτω οι μεγάλες μ ετρωγαν σχεδον τα πάντα κανονικα. Στους 6 κ στους 7 μηνες εδινα αλεσμένα. 
    • @Pinacolada @Stavroula24 εμβόλια διαβάζω... κι εγώ τόσο καιρό έψαχνα και ρωτούσα στο site αν τα σύστησε σε καμία ο γιατρός της ή μόνο σε μένα τα σύστησε ή δική μου. Τελικά βλέπω πως είμαστε σε αυτό το δρόμο οι περισσότερες. Και εγώ 21 του μήνα που θα πάω για υπέρηχο θα κάνω τις γρίπης, τα υπόλοιπα αργότερα φαντάζομαι.  Όσο για το σαλοσπίρ, εγώ το σταμάτησα γιατί που έφερε μεγάλη αποκόλληση και αιμορραγία οπότε δεν το παίρνω πια. Δόξα τω Θεώ για την ώρα η μικρή μας αναπτύσσεται καλά.!
    • Καλά έτσι γίνεται όταν το περνάς η ίδια ο καιρός αργεί πολύ να περάσει εμένα μου φάνηκε πολύ καιρός μέχρι να φτάσω στην αυχενική αστα και έχω πολυυυ δρόμο μπροστά μου ακόμα αλλά τουλάχιστον έφτασα στο πρώτο βασικό μαξιλαράκι της αυχενικής.. και εγώ έτσι σαν εσένα δεν μπορώ να ηρεμήσω αν το δεν πάρω στα χέρια μου  Ααα πολύ ωραία είχες φυσιολογικούς θα πας πάλι φυσιολογικά εύχομαι μια εύκολη γέννα να έχεις κορίτσι μου  Εμένα η μεγάλη μου κόρη θέλει αγοράκι (η μικρή ακόμα δεν καταλαβαίνει) αλλά την λέω είναι αν κοριτσάκι πειράζει ; Μου λέει δεν πειράζει 🥹 εντάξει επειδή ήμουν πολύ τυχερή αυτήν την φορά και δεν είχα συμπτώματα μπορώ να πω πως κουράζομαι αλλά όχι κάτι φοβερό κοιμούνται το μεσημέρι οπότε βρίσκω ενα 2 ωρο να ξεκουραστώ .. τώρα όταν φουσκώσω και βαρύνω εκεί δεν ξέρω πως θα πάει.. αλλά για την ώρα είμαι οκ 🙂 ΥΓ γέλασα που λες μέχρι να παίξει ps5 θα έχετε πάει φαντάροι 😂
    • Εγώ έχω περιοριστεί λίγο περισσότερο αυτή την εβδομάδα γιατί φτάνω προς το τέλος και δεν θελω να συμβεί τίποτα απροόπτο. Δυστυχώς δεν έχει πάρει θέση και λόγω της ακινησίας δεν νομίζω να πάρει κιόλας, οπότε πάω για καισαρική. Έκανες κάτι που σε βοήθησε να πάρει θεση;
    • Η αλήθεια είναι ότι πέρασε δραματικά αργά για μένα...γιατί δεν σας κρύβω ότι μέχρι να τον πάρω στα χέρια μου δεν θα ησυχάσω...ευχαριστω πολύ κορίτσι μου!!! Εμένα είναι Δευτέρα Γυμνασίου και Πέμπτη Δημοτικού τα παιδιά οπότε δεν γίνεται να σταματήσουν τα μαθήματα...τώρα για προνήπια σας συνιστώ να τα σταματήσετε τουλάχιστον μέχρι να σταραντήσει το μωρό γιατί αν κολλήσει κάτι νωρίτερα πάει νοσοκομείο... δυστυχώς το έχω βιώσει στον πρώτο μου γιο.... Ναι ναι κανονικά φυσιολογικά!!και τα άλλα δύο φυσιολογικα τα έκανα.... Με το καλό και σε εσένα!!!εσύ που έχεις μικρά μωράκια,πως είσαι;;; κουράζεσαι περισσότερο; Εγώ εδώ και πάλι δεν την παλεύω που είναι μεγάλα! Ναι ναι ανυπομονούν και είναι πολύ χαρούμενα που πάλι είναι αγοράκι 🩵😁 δεν ήθελαν κορίτσι αχαχχααχα για να παίζουν λέει ps5... Καλά λέω μέχρι να παίξει ο μπέμπης εσείς θα είστε φαντάροι!😛🤣 Εσένα τι κάνει η κορίτσαρα σου;;;;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...