Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΠΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ (ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΝΑΕΙ;(ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ Η ΟΤΑΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ)

Δημοσίευση

γλυκεια μου εμενα ο γυναικολογος μου δεν μου το εκανε ποτε .απλα στη 36 εβδομαδα μου ειχε πει οτι θα κανουμε εξεταση τραχηλου οταν πηγα μου εκανε πρωτα υπερηχο και επειδη ειδε οτι ηταν ακομα ψηλα δεν ηθελε να με βαλει σε αυτη τη διαδικασια. Στην 37 εβδομαδα που εσπασαν τα νερα και πηγα τοτε μονο η μαια μου εκανε την εξεταση αυτη , και μαλιστα δυο φορες μια η μαια προισταμενη του νοσοκομειου για αν δει και μετα η μαια του γιατρου μου .Ενταξει πονεσα αλλα μονο για λιγα δευτερολεπτα τη πρωτη φορα που δεν ηξερα μετα ημουν πιο χαλαρη ηταν και η μαια του γιατρου μου και ημουν πιο ανετη.Πιο πριν δεν μου εκανε τιποτα παρα μονο κολπικο υπερηχο ποτε δεν ειχε βαλει το χερι του. Αν ξερουν κατι αλλο οι φιλες μας ας πουν , μπορει να μην το εκανε σε μενα γιατι ειχα αποκολληση του πλακουντα και ειχα λιγο αιμα.

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΜΑΡ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΣΠΑΣΕ ΕΙΠΕ ΤΑ ΝΕΡΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΝΝΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΒΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ. ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ. ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ? ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡ0. ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

Δημοσίευση

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 34+4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΝΙΩΘΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΛΕΠΣΙ ΚΑΙ ΤΡΑΧΗΛΟ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΟΛΗ.ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΟ!!!!

Δημοσίευση

μαριμαρ μην φοβασαι..εγω γεννησα πριν εναμιση μηνα και την εξεταση μου την εκανε η μαια του..αμα εισαι χαλαρη ολα θα πανε καλα..ποναει λιγο αλλα διαρκει δευτερολεπτα.να σκεφτεσαι οτι μετα απο ολα αυτα θα εχεις στην αγκαλια σου το μωρακι σου και θα εχεις ξεχασει τα παντα ακομα και τους πονους..πιστεψε με..

με το καλο να ερθει το μωρακι σου

Δημοσίευση

μαριμαρ μου, κοπελα μου, μη φοβασαι! δεν ειναι τιποτα! εγω μολις συμπληρωσα τις 37 εβδομαδες, ξεκινησα τις επισκεψεις στο μαιευτηριο, οπου και με εξεταζε 2 φορες την εβδομαδα. βεβαια αυτο δεν κρατησε και πολυ, γιατι μετα απο 10 μερες γεννησα! (οταν ημουν 38 και κατι περιπου εβδομαδων!)

οπως ειπε και μια κοπελα, βασικα ποναει λιγουλακι, αλλα κυριως τη 1η φορα! εγω τουλαχιστον, πηγαινα ανυποψιαστη και τη 1η φορα μου φανηκε καπως!:S τις 2 επομενες ομως, καταλαβα οτι δεν ειναι τιποτα! μη φοβασαι κοριτσακι μου, δεν ειναι τιποτα και κραταει πολυ λιγο!;)

με το καλο να ερθει το μωρακι σου στο κοσμο! η ωρα η καλη!!:)

Δημοσίευση

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

ΕΜΕΙΝΑ τώρα!!! Δεν ήξερα ότι κάθε λίγο και λιγάκι σου βάζουν χέρι! Λες να ξεκινήσουν οι διαστολές και να μην το συνειδητοποιήσουμε??? Γιατί δεν κάνουμε ανθρώπινα έναν υπέρηχο? Σαν μαρτύριο μου φαίνεται αυτό!

Δεν μου έχει πεί τίποτα ακόμα για το θέμα ο γιατρός και εύχομαι να μην μου πει, αλλά θα κάνουμε υπέρηχο την 37η εβδ, μήπως απο εκεί θα δει και τον τράχηλο? Μακάρι! Ασ'το καλό πρωί πρωί!:angry:

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες!

Βρίσκομαι στην 23η εβδομάδα της κύησης και επειδή μέσα στις γιορτές είχα κάτι πονάκια και υγρά μου είπε ο γιατρός ότι έπρεπε να δει τον τράχηλο. Πόνεσα πάρα πολύ (αν και με είχε προειδοποίησει ο κακομοίρης...) αλλά κράτησε πολύ λίγο ευτυχώς.

Νομίζω ότι όσο και να πονάει πάντως αυτή η εξέταση όλες έχουμε περάσει πολύ χειρότερους πόνους... Γι'αυτό, ψυχραιμία...

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Εγώ γέννησα τη 34η εβδομάδα,πρόωρα.Μέχρι τότε δεν είχα κάνει καμία τέτοια εξέταση.Μόνο όταν έφτασα στο μαιευτήριο ,η μαία είχε το χέρι της συνέχεια,για να βλέπει την εξέλιξη..

Αυτό διήρκησε για 1 ώρα περίπου,ήταν το πιο άσχημο συναίσθημα,αλλά μετά γέννησα κ ησύχασα:)

Δημοσίευση

prin liges meres piga sto nosokomio giati den eniotha ton mpemph gia arketes wres (apo to bradu mexri to mesimeri) me balane ston kardiotokografo sthn arxh gia 20 lepta alla den kounithike katholou kai etsi emina mia wra .ola kala meta ta 20 lepta arxise na kouniete ,tromaksame ligo sthn arxh .sto telos me eksetasane apo katw h maia gia na dei an exei katebei o traxilos h exei aniksei.entaksi den mou erese h aisthish katholou kai me enoxlise arketa alla den trelathika kiolas ,pio polu eniosa abola giati den thn gnoriza.mou ekane kai plakitsa oti exei mikro xeraki kai den enoxlei toso.

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΣΤΗΝ 35Η W ΣΟΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΕΧΕΙΣ Π.Χ ΕΓΩ ΣΤΗ 35Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑ 1ΕΚ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ...ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΟΣΟ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΑ 8 9 ΕΚ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ!

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ !

Υ.Γ.ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΠΟΛΥ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εχω βαρύνει και εγώ είμαι πιο δυσκίνητη πλέον δεν μπορώ να κάνω πολλές δουλειές εμένα μου πονάει πίσω η ουρίτσα και λίγο τα ισχία στην κοιλιά δεν έχω ενόχληση μόνο αν κουραστώ αρκετά  στην τομή δεν νιώθω ενόχληση αλλά αν θυμάμαι καλά στην δεύτερη εγκυμοσύνη είχα λίγο ενόχληση αλλά πιο μετά 
    • Καλημέρα κορίτσια! Και εγώ σε μια τέτοια φάση είμαι. Εχω βαρύνει αρκετά και μάλιστα νομίζω πως σε σχέση με την πρώτη μου εγκυμοσύνη τα βιώνω όλα πιο νωρίς. Τώρα ίσως παίζει ρόλο ότι είναι πολύ κοντά οι εγκυμοσύνες. Δηλαδή και η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει απίστευτα πολύ και το βάρος, οι κραμπες κλπ είναι όπως ήταν στον ένατο την πρώτη φορά. είναι και η μικρούλα μου στην μέση που χρειάζεται αγκαλιές και προσοχή….  αλλά κορίτσια κοντεύουμε 😁 εγώ έχω πητ 24/4 αλλά σύμφωνα με τον γιατρό θα πάμε νωρίτερα με πρόκληση! Οπότε αν είναι όλα καλά και το μωράκι είναι έτοιμο θα πάμε για το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου. 
    • Καλημέρα κορίτσι μου.Κι εγώ έχω βαρύνει και δυσκολεύομαι και στον ύπνο το βράδυ καιρό τώρα.Σηκωνομαι για τουαλέτα πολλές φορές,δεν βολεύομαι στο κρεββάτι,πιανομαι από την μια πλευρά.Το πρωί για να σηκώθω από το κρεββάτι ψάχνω τον τρόπο για να μην κάνω αυτόν τον κοιλιακό 😂😂Δεν έχω άλλο παιδάκι οπότε στην άλλη ερώτηση δεν ξέρω να σου απαντήσω.
    • @το χοντρό μπιζέλι εγώ να δεις φίλη πόσο έχω αρχίσει να φρικάρω αυτό τον καιρό όσο αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι φτάνω στο τέλος! και το θέμα είναι ότι αυτό το τέλος δεν ξέρω πως θα έρθει, φυσιολογικά ή καισαρική... που βδομάδα με τη βδομάδα πετάγεται και από ένα εμπόδιο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.. 🥴 
    • Εγώ στα δικά μου είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..  Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά.. Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.  Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣 Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓 Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.  Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος... Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯 Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯 Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..  Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...