Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΠΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ (ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΝΑΕΙ;(ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ Η ΟΤΑΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ)

Δημοσίευση

γλυκεια μου εμενα ο γυναικολογος μου δεν μου το εκανε ποτε .απλα στη 36 εβδομαδα μου ειχε πει οτι θα κανουμε εξεταση τραχηλου οταν πηγα μου εκανε πρωτα υπερηχο και επειδη ειδε οτι ηταν ακομα ψηλα δεν ηθελε να με βαλει σε αυτη τη διαδικασια. Στην 37 εβδομαδα που εσπασαν τα νερα και πηγα τοτε μονο η μαια μου εκανε την εξεταση αυτη , και μαλιστα δυο φορες μια η μαια προισταμενη του νοσοκομειου για αν δει και μετα η μαια του γιατρου μου .Ενταξει πονεσα αλλα μονο για λιγα δευτερολεπτα τη πρωτη φορα που δεν ηξερα μετα ημουν πιο χαλαρη ηταν και η μαια του γιατρου μου και ημουν πιο ανετη.Πιο πριν δεν μου εκανε τιποτα παρα μονο κολπικο υπερηχο ποτε δεν ειχε βαλει το χερι του. Αν ξερουν κατι αλλο οι φιλες μας ας πουν , μπορει να μην το εκανε σε μενα γιατι ειχα αποκολληση του πλακουντα και ειχα λιγο αιμα.

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΜΑΡ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΣΠΑΣΕ ΕΙΠΕ ΤΑ ΝΕΡΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΝΝΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΒΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ. ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ. ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ? ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡ0. ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

Δημοσίευση

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 34+4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΝΙΩΘΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΛΕΠΣΙ ΚΑΙ ΤΡΑΧΗΛΟ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΟΛΗ.ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΟ!!!!

Δημοσίευση

μαριμαρ μην φοβασαι..εγω γεννησα πριν εναμιση μηνα και την εξεταση μου την εκανε η μαια του..αμα εισαι χαλαρη ολα θα πανε καλα..ποναει λιγο αλλα διαρκει δευτερολεπτα.να σκεφτεσαι οτι μετα απο ολα αυτα θα εχεις στην αγκαλια σου το μωρακι σου και θα εχεις ξεχασει τα παντα ακομα και τους πονους..πιστεψε με..

με το καλο να ερθει το μωρακι σου

Δημοσίευση

μαριμαρ μου, κοπελα μου, μη φοβασαι! δεν ειναι τιποτα! εγω μολις συμπληρωσα τις 37 εβδομαδες, ξεκινησα τις επισκεψεις στο μαιευτηριο, οπου και με εξεταζε 2 φορες την εβδομαδα. βεβαια αυτο δεν κρατησε και πολυ, γιατι μετα απο 10 μερες γεννησα! (οταν ημουν 38 και κατι περιπου εβδομαδων!)

οπως ειπε και μια κοπελα, βασικα ποναει λιγουλακι, αλλα κυριως τη 1η φορα! εγω τουλαχιστον, πηγαινα ανυποψιαστη και τη 1η φορα μου φανηκε καπως!:S τις 2 επομενες ομως, καταλαβα οτι δεν ειναι τιποτα! μη φοβασαι κοριτσακι μου, δεν ειναι τιποτα και κραταει πολυ λιγο!;)

με το καλο να ερθει το μωρακι σου στο κοσμο! η ωρα η καλη!!:)

Δημοσίευση

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

ΕΜΕΙΝΑ τώρα!!! Δεν ήξερα ότι κάθε λίγο και λιγάκι σου βάζουν χέρι! Λες να ξεκινήσουν οι διαστολές και να μην το συνειδητοποιήσουμε??? Γιατί δεν κάνουμε ανθρώπινα έναν υπέρηχο? Σαν μαρτύριο μου φαίνεται αυτό!

Δεν μου έχει πεί τίποτα ακόμα για το θέμα ο γιατρός και εύχομαι να μην μου πει, αλλά θα κάνουμε υπέρηχο την 37η εβδ, μήπως απο εκεί θα δει και τον τράχηλο? Μακάρι! Ασ'το καλό πρωί πρωί!:angry:

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες!

Βρίσκομαι στην 23η εβδομάδα της κύησης και επειδή μέσα στις γιορτές είχα κάτι πονάκια και υγρά μου είπε ο γιατρός ότι έπρεπε να δει τον τράχηλο. Πόνεσα πάρα πολύ (αν και με είχε προειδοποίησει ο κακομοίρης...) αλλά κράτησε πολύ λίγο ευτυχώς.

Νομίζω ότι όσο και να πονάει πάντως αυτή η εξέταση όλες έχουμε περάσει πολύ χειρότερους πόνους... Γι'αυτό, ψυχραιμία...

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Εγώ γέννησα τη 34η εβδομάδα,πρόωρα.Μέχρι τότε δεν είχα κάνει καμία τέτοια εξέταση.Μόνο όταν έφτασα στο μαιευτήριο ,η μαία είχε το χέρι της συνέχεια,για να βλέπει την εξέλιξη..

Αυτό διήρκησε για 1 ώρα περίπου,ήταν το πιο άσχημο συναίσθημα,αλλά μετά γέννησα κ ησύχασα:)

Δημοσίευση

prin liges meres piga sto nosokomio giati den eniotha ton mpemph gia arketes wres (apo to bradu mexri to mesimeri) me balane ston kardiotokografo sthn arxh gia 20 lepta alla den kounithike katholou kai etsi emina mia wra .ola kala meta ta 20 lepta arxise na kouniete ,tromaksame ligo sthn arxh .sto telos me eksetasane apo katw h maia gia na dei an exei katebei o traxilos h exei aniksei.entaksi den mou erese h aisthish katholou kai me enoxlise arketa alla den trelathika kiolas ,pio polu eniosa abola giati den thn gnoriza.mou ekane kai plakitsa oti exei mikro xeraki kai den enoxlei toso.

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΣΤΗΝ 35Η W ΣΟΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΕΧΕΙΣ Π.Χ ΕΓΩ ΣΤΗ 35Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑ 1ΕΚ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ...ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΟΣΟ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΑ 8 9 ΕΚ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ!

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ !

Υ.Γ.ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΠΟΛΥ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χαχαχα! Μακαρι να ακουστουν οι προσευχες μου!! 3 χρονια σχεδον περιμενω αυτη τη στιγμη. Οπως κι εσεις! 🥺
    • Κοίτα τις απολαύσετε τις επαφές σας γτ θα είναι οι τελευταίες σας 😅 είτε φυσιολογικά, είτε με εξωσωματική το φθινόπωρο θα είσαι με κοιλουμπα 😊🥰👶
    • Εγω νιωθω χαρα που θα ξερω τωρα ποτε θα ερθει η περιοδος!!! 😁 Βεβαιως θα εχουμε τις επαφες μας απο σημερα μεχρι Τριτη-Τεταρτη!!!! Γελασα πολυ ετσι οπως μου γραψατε κοριτσια!! 😆 Αν τυχει τωρα συλληψη, ΘΑΥΜΑ θα ναι!!
    • Κορίτσι σου είχα γράψει κ στο άλλο θεματακι... Είσαι σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση κ είναι λογικό να θέλεις τον άνθρωπο σου δίπλα. Έχεις μιλήσει σε κάποιον δικό σου για όλα αυτά? Δεν σου κάνει καλό να το περνάς μόνη σου. Ο σύντροφος σου έκανε την επιλογή του οπότε για μένα δεν έχει νόημα να επικοινωνήσεις, ουτε να ζητήσεις συγνώμη δεν θα φτιάξουν τα πράγματα κ θα βγει κ απο πάνω αυτός κ οι γονείς του. Ξέρω ότι είναι πολύ σκληρό αλλά θα έπρεπε τουλάχιστον από ανθρώπινο ενδιαφέρον να σε πάρει ένα τηλέφωνο, εσύ μπορεί να ήσουν στο νοσοκομείο μπορεί χίλια δυο. Δεν λέω ότι είναι ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου αλλά ίσως τώρα λόγο πίεσης λόγω προσπαθειών είτε από γονείς να έδειξε τον πραγματικό του χαρακτήρα. Στο παρελθόν μετά από έναν άσχημο χωρισμό μου λίγες μέρες μετά ο πρώην παραλίγο να σκοτωθεί σε ατύχημα με το φορτηγό της δουλειάς. Κ τον πήρα τηλέφωνο να δω αν ζει τι κάνει κ του είπα ότι αν χρειαστεί κάτι είμαι εκεί για αυτόν γτ ήταν νοσοκομείο καθαρά από ανθρώπινο ενδιαφέρον.  Κοίτα να αναρρώσεις σωματικά κ μετά ψυχολογικά μιλά με τους δικούς σου κ με κάποιον ειδικό κ άστα όλα πίσω σου. Κ επίσης αυτό για την ηλικία είσαι πολύ μικρή μονο 32 κ δεν είναι πλέον ταμπού ούτε οι χωρισμοί, ούτε τα παιδιά σε πιο μεγάλη ηλικία ούτε τπτ. Κάνε μια νέα αρχή κ θα δεις ότι στο μέλλον θα τα θυμάσαι αυτά σαν ένα κακό όνειρο 🥰
    • Κ καλά κάνεις!!! Εγώ ήδη τώρα που το έχω πει στους γονείς νιώθω την αγωνία τους δεν μου λένε κάτι αλλά το βλέπω στα μάτια τους.... Ο δε μπαμπας μου που είναι πολύ σκληρός σαν χαρακτήρας έχει κλάψει 3 φορές στη ζωή του, οι 2 ήταν για τις αποβολές μου κ όσο περνάει από το χέρι μου δεν θέλω να στεναχωριούνται είναι κ 60+ 😞😞 Τέλος πάντων ίσως να είναι για καλό αυτή τη φορά που το ξέρουν κάποια άτομα να μας φέρουν τύχη 😉 Για τη δουλειά επειδή είμαι σκυλί ξέρουν ότι όταν λείπω μέρες είναι για εγκυμοσύνη οπότε το πω δεν το πω θα το καταλάβουν όλοι ότι κ να γραφτεί στην αναρρωτική. Έχω πάει με στραμπουληγμενο κ δεμένο πόδι με πατεριτσες στη δουλειά 😅 Ναι αντέ μακάρι κορίτσι μου πρώτα εσύ κ μετά ακολουθώ κ εγώ 🥰
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...