Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΠΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ (ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΝΑΕΙ;(ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ Η ΟΤΑΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ)

Δημοσίευση

γλυκεια μου εμενα ο γυναικολογος μου δεν μου το εκανε ποτε .απλα στη 36 εβδομαδα μου ειχε πει οτι θα κανουμε εξεταση τραχηλου οταν πηγα μου εκανε πρωτα υπερηχο και επειδη ειδε οτι ηταν ακομα ψηλα δεν ηθελε να με βαλει σε αυτη τη διαδικασια. Στην 37 εβδομαδα που εσπασαν τα νερα και πηγα τοτε μονο η μαια μου εκανε την εξεταση αυτη , και μαλιστα δυο φορες μια η μαια προισταμενη του νοσοκομειου για αν δει και μετα η μαια του γιατρου μου .Ενταξει πονεσα αλλα μονο για λιγα δευτερολεπτα τη πρωτη φορα που δεν ηξερα μετα ημουν πιο χαλαρη ηταν και η μαια του γιατρου μου και ημουν πιο ανετη.Πιο πριν δεν μου εκανε τιποτα παρα μονο κολπικο υπερηχο ποτε δεν ειχε βαλει το χερι του. Αν ξερουν κατι αλλο οι φιλες μας ας πουν , μπορει να μην το εκανε σε μενα γιατι ειχα αποκολληση του πλακουντα και ειχα λιγο αιμα.

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΜΑΡ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΣΠΑΣΕ ΕΙΠΕ ΤΑ ΝΕΡΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΝΝΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΒΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ. ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ. ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ? ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡ0. ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

Δημοσίευση

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 34+4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΝΙΩΘΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΛΕΠΣΙ ΚΑΙ ΤΡΑΧΗΛΟ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΟΛΗ.ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΟ!!!!

Δημοσίευση

μαριμαρ μην φοβασαι..εγω γεννησα πριν εναμιση μηνα και την εξεταση μου την εκανε η μαια του..αμα εισαι χαλαρη ολα θα πανε καλα..ποναει λιγο αλλα διαρκει δευτερολεπτα.να σκεφτεσαι οτι μετα απο ολα αυτα θα εχεις στην αγκαλια σου το μωρακι σου και θα εχεις ξεχασει τα παντα ακομα και τους πονους..πιστεψε με..

με το καλο να ερθει το μωρακι σου

Δημοσίευση

μαριμαρ μου, κοπελα μου, μη φοβασαι! δεν ειναι τιποτα! εγω μολις συμπληρωσα τις 37 εβδομαδες, ξεκινησα τις επισκεψεις στο μαιευτηριο, οπου και με εξεταζε 2 φορες την εβδομαδα. βεβαια αυτο δεν κρατησε και πολυ, γιατι μετα απο 10 μερες γεννησα! (οταν ημουν 38 και κατι περιπου εβδομαδων!)

οπως ειπε και μια κοπελα, βασικα ποναει λιγουλακι, αλλα κυριως τη 1η φορα! εγω τουλαχιστον, πηγαινα ανυποψιαστη και τη 1η φορα μου φανηκε καπως!:S τις 2 επομενες ομως, καταλαβα οτι δεν ειναι τιποτα! μη φοβασαι κοριτσακι μου, δεν ειναι τιποτα και κραταει πολυ λιγο!;)

με το καλο να ερθει το μωρακι σου στο κοσμο! η ωρα η καλη!!:)

Δημοσίευση

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

ΕΜΕΙΝΑ τώρα!!! Δεν ήξερα ότι κάθε λίγο και λιγάκι σου βάζουν χέρι! Λες να ξεκινήσουν οι διαστολές και να μην το συνειδητοποιήσουμε??? Γιατί δεν κάνουμε ανθρώπινα έναν υπέρηχο? Σαν μαρτύριο μου φαίνεται αυτό!

Δεν μου έχει πεί τίποτα ακόμα για το θέμα ο γιατρός και εύχομαι να μην μου πει, αλλά θα κάνουμε υπέρηχο την 37η εβδ, μήπως απο εκεί θα δει και τον τράχηλο? Μακάρι! Ασ'το καλό πρωί πρωί!:angry:

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες!

Βρίσκομαι στην 23η εβδομάδα της κύησης και επειδή μέσα στις γιορτές είχα κάτι πονάκια και υγρά μου είπε ο γιατρός ότι έπρεπε να δει τον τράχηλο. Πόνεσα πάρα πολύ (αν και με είχε προειδοποίησει ο κακομοίρης...) αλλά κράτησε πολύ λίγο ευτυχώς.

Νομίζω ότι όσο και να πονάει πάντως αυτή η εξέταση όλες έχουμε περάσει πολύ χειρότερους πόνους... Γι'αυτό, ψυχραιμία...

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Εγώ γέννησα τη 34η εβδομάδα,πρόωρα.Μέχρι τότε δεν είχα κάνει καμία τέτοια εξέταση.Μόνο όταν έφτασα στο μαιευτήριο ,η μαία είχε το χέρι της συνέχεια,για να βλέπει την εξέλιξη..

Αυτό διήρκησε για 1 ώρα περίπου,ήταν το πιο άσχημο συναίσθημα,αλλά μετά γέννησα κ ησύχασα:)

Δημοσίευση

prin liges meres piga sto nosokomio giati den eniotha ton mpemph gia arketes wres (apo to bradu mexri to mesimeri) me balane ston kardiotokografo sthn arxh gia 20 lepta alla den kounithike katholou kai etsi emina mia wra .ola kala meta ta 20 lepta arxise na kouniete ,tromaksame ligo sthn arxh .sto telos me eksetasane apo katw h maia gia na dei an exei katebei o traxilos h exei aniksei.entaksi den mou erese h aisthish katholou kai me enoxlise arketa alla den trelathika kiolas ,pio polu eniosa abola giati den thn gnoriza.mou ekane kai plakitsa oti exei mikro xeraki kai den enoxlei toso.

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΣΤΗΝ 35Η W ΣΟΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΕΧΕΙΣ Π.Χ ΕΓΩ ΣΤΗ 35Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑ 1ΕΚ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ...ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΟΣΟ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΑ 8 9 ΕΚ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ!

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ !

Υ.Γ.ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΠΟΛΥ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσι μου…κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εγώ στην βιοχημική μου, την μια μέρα είχα  χοριακη 140 κ την επόμενη μου ήρθε περίοδος. Το επιβεβαίωσα με τον γιατρό λίγες μέρες μετά γιατί μου βρήκε και την επικείμενη ωορρηξία. Πιστεύω θα σου έρθει σε λίγες μέρες. Ο μόνος λόγος που μπορεί να αργήσει παραπάνω είναι και το στρες..
    • Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για την υποστήριξη αυτές τις ημέρες. Μπορειτε να μου απαντήσετε πότε να περιμένω περίοδο; Η μαία του γιατρού στο τηλέφωνο  μου είπε είτε σε λίγες ημέρες είτε το αργότερο σε λίγες εβδομάδες. Ποναει η κοιλιά μου πολύ σήμερα χαμηλά αριστερά… Πονάω πολύ. Σαν να θέλω να πάω τουαλέτα, αλλά όλο το βράδυ σχεδόν και σήμερα το πρωί. Μπορειτε να με κατατοπίσετε ;
    • Εχω την οικογένεια μου κοντά αλλά αυτό δε λέει τίποτα. Και έχω και μια κολλητή μου φίλη. Ωστόσο εδώ όλοι με ξέρουν σαν «η αρραβωνιαστικιά του τάδε». Ολο το βράδυ έβλεπα στον ύπνο μου παιδιά. Μωράκια και πιο μεγάλα παιδάκια.   Φοβάμαι πως αυτό  θα γίνει. Δεν ξέρω. Δεν έχω υπάρξει ούτε νιώσει πιο μόνη εδώ και κάποια χρόνια.  Άλλη σοβαρή σχέση δεν είχα.  Είχα τις παρέες μου, τη δουλειά μου, φλερτ κλπ αλλά ποτέ δεν είχα νιώσει έντονα συναισθήματα. Μόνο μαζί του ένιωσα διαφορετικά. Δε μπορώ λοιπόν να φανταστώ πως όλα χάθηκαν.    Μίλησες στην καρδιά μου… Κινούμαι με αυτά ως γνώμονα δεν ξέρω γιατί. Γιατι ίσως έτσι έμαθα; Γιατί φοβάμαι; Γιατί δεν είμαι δυνατή; Δεν ξέρω. Δεν ξέρω αν αξίζει να σπαταλήσω άλλα τόσα χρόνια από φόβο, αλλά φοβάμαι και ελπίζω ότι αυτός ο άνθρωπος με αγαπάει. Φοβαμαι ότι αν φύγει ποτέ δε θα καταφέρω να κάνω παιδιά. Και είναι το όνειρο μου. Και πώς θα βρω καποιον άλλο που θα έχει τα ίδια θέλω;  Κι αν δε βρω ποτέ; Δε με έχει αφήσει όλο αυτό ούτε να σκεφτώ το σώμα μου και τις ανάγκες μου μετά από όσα συνέβησαν.  Επίσης, πότε θα μου έρθει περίοδος; Πότε θα πρέπει να περιμένω; Ο γιατρός είχε πει σε λίγες μέρες, τι συμβαίνει συνήθως; Τι θα πρέπει να κάνω μετά από αυτές τις τιμές χοριακής;; Ξέρει κάποια;
    • @Maria98 Περαστικά στην μικρούλα ..Ταχεία ανάρρωση και γρήγορα σπίτι σας 💗
    • Ναι στον αποστειρωτη μέσα .Κοιτα η προηγούμενη παιδίατρος μου είπε στο ψυγείο κλπ.Αυτος μου είπε όχι γιατί μέσα δεν είναι μόνα τους τα μπιμπερό έχεις διαφορά μέσα .ΚΑΤι το οποίο ισχύει .Τωρα τι να σου πω ;Επειδή αυτός μου τα είπε πιο εμπεριστατωμένα κλπ τον εμπιστεύομαι περισσότερο η άλλη ήταν τελείως ότι να ναι .Η κάθε μαμα Όμως θα κάνει αυτό που θεωρεί εκείνη σωστό και δεν ξέρω Κ αν υπάρχει και το σωστό .
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...