Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ

elena90

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες!!!κοντευω να τρελαθω απο την αγωνια μου!!την παρασκευη περιμενω την ακατανομαστη που μακαρι να μην μου ερθει!!δν περνουν οι ωρες τα λεπτα οι ημερες.κοντευω να τρελαθω..δν μπορώ να κοιμηθω..συγνωμη αν σας κουρασα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 51 λεπτά, ο/η elena90 είπε:

Καλησπερα σε ολες!!!κοντευω να τρελαθω απο την αγωνια μου!!την παρασκευη περιμενω την ακατανομαστη που μακαρι να μην μου ερθει!!δν περνουν οι ωρες τα λεπτα οι ημερες.κοντευω να τρελαθω..δν μπορώ να κοιμηθω..συγνωμη αν σας κουρασα

Γεια σου Elena..Μάλλον μαζί θα τη φάμε τη φρίκη μέχρι την Παρασκευή... Είμαι ακριβώς στην ίδια φαση με εσένα... Περιμένω το Σάββατο..... Και δεν ξερω πως θα περάσουν οι μερες....Τις διαγράφω μια μια όπως οι κατάδικοι...σκέφτομαι συνεχως οτι πρεπει να κανω υπομονη αλλά ποιος έχασε την υπομονή του για να τη βρω εγω;;; Κάθε μήνα τα ίδια... Και τον τελευταίο καιρό όλο και χειρότερα.. Αφού σήμερα σκέφτηκα μήπως κάνω χοριακη μια δυο μερες πριν.. Από το να τρέχω συνέχεια στην τουαλέτα για να δω αν μου ηρθε μηπως να την κανω, τουλαχιστον και αρνητικη να βγει να χαλαρωσω... απο την αλλη και αυτο δεν ειναι τροπος αντιμετώπισης... απελπισια

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Gelie είπε:

Γεια σου Elena..Μάλλον μαζί θα τη φάμε τη φρίκη μέχρι την Παρασκευή... Είμαι ακριβώς στην ίδια φαση με εσένα... Περιμένω το Σάββατο..... Και δεν ξερω πως θα περάσουν οι μερες....Τις διαγράφω μια μια όπως οι κατάδικοι...σκέφτομαι συνεχως οτι πρεπει να κανω υπομονη αλλά ποιος έχασε την υπομονή του για να τη βρω εγω;;; Κάθε μήνα τα ίδια... Και τον τελευταίο καιρό όλο και χειρότερα.. Αφού σήμερα σκέφτηκα μήπως κάνω χοριακη μια δυο μερες πριν.. Από το να τρέχω συνέχεια στην τουαλέτα για να δω αν μου ηρθε μηπως να την κανω, τουλαχιστον και αρνητικη να βγει να χαλαρωσω... απο την αλλη και αυτο δεν ειναι τροπος αντιμετώπισης... απελπισια

Αχ Gelie μου μια απ τα ιδια.κ ενω τους τελευταιους δυο μηνες τ ειχα παρει αποφαση δν εκανα ετσι  (γιατι τς προηγουμενους εκανα σαν τρελη τεστ κ τετοια)ημουν ψυχραιμη.αυτο τν μηνα παλι τα ιδια κατρακυλα στην απελπισια.μ περασε κ μενα απο τ μυαλο γ χοριακη αλλα σκεφτομαι ποσο απαισια θα νιωσω μετα...γτ δν μπορω να χαλαρωσω γτ??

στις πριν 1 λεπτό, ο/η elena90 είπε:

Αχ Gelie μου μια απ τα ιδια.κ ενω τους τελευταιους δυο μηνες τ ειχα παρει αποφαση δν εκανα ετσι  (γιατι τς προηγουμενους εκανα σαν τρελη τεστ κ τετοια)ημουν ψυχραιμη.αυτο τν μηνα παλι τα ιδια κατρακυλα στην απελπισια.μ περασε κ μενα απο τ μυαλο γ χοριακη αλλα σκεφτομαι ποσο απαισια θα νιωσω μετα...γτ δν μπορω να χαλαρωσω γτ??

Προφανώς δυσκολευεσαι να χαλαρώσεις γιατι το να γίνεις μαμά είναι αυτό που θέλεις περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή σου αυτή τη στιγμή.. Και σίγουρα θα είσαι αγχώδης και σαν άνθρωπος γενικότερα.. όποτε ερχεται και δένει το γλυκό...!!Και εγώ μια από τα ίδια...!!! Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πριν λίγες μέρες έκλεισα και τα 33... οποτε μπαίνει στη μέση και το θέμα της ηλικίας που αποτελεί έξτρα πηγή άγχους για μένα..!! Εσύ υποθέτω ότι είσαι ακόμα μικρή αν κρίνω από το 90. Όποτε μάλλον αυτό μπορεί να σε βοηθήσει σε κάποιο βαθμό να το δεις λιιιγο πιο ψυχραιμα.!!  Μικρή εισαι ακόμα... Και όταν θα σου έρθει το νινακι πάλι μικρή θα είσαι...!!! Προσπαθείς καιρο;;

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Gelie είπε:

Προφανώς δυσκολευεσαι να χαλαρώσεις γιατι το να γίνεις μαμά είναι αυτό που θέλεις περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή σου αυτή τη στιγμή.. Και σίγουρα θα είσαι αγχώδης και σαν άνθρωπος γενικότερα.. όποτε ερχεται και δένει το γλυκό...!!Και εγώ μια από τα ίδια...!!! Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πριν λίγες μέρες έκλεισα και τα 33... οποτε μπαίνει στη μέση και το θέμα της ηλικίας που αποτελεί έξτρα πηγή άγχους για μένα..!! Εσύ υποθέτω ότι είσαι ακόμα μικρή αν κρίνω από το 90. Όποτε μάλλον αυτό μπορεί να σε βοηθήσει σε κάποιο βαθμό να το δεις λιιιγο πιο ψυχραιμα.!!  Μικρή εισαι ακόμα... Και όταν θα σου έρθει το νινακι πάλι μικρή θα είσαι...!!! Προσπαθείς καιρο;;

Ναι η αληθεια ειναι οτι ειμαι ακομα "μικρη" ειμαι 26.βεβαια ολα σχετικα ειναι με εμας τις γυναικες γτ δν ξερουμε ως ποτε  θα μπορουμε.κ δν θελω να σταματησω μονο σε ενα παιδακι.πω πω με εχει πιασει κριση οπως καταλαβαινεις.κλεινουμε κ ενα χρονο γαμου με τν αντρα μ βεβαια 6 μηνες προσπαθουμε.ξερω ειμαι υπερβολικη αλλα δν μπορω να το ελεγξω!!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η elena90 είπε:

Ναι η αληθεια ειναι οτι ειμαι ακομα "μικρη" ειμαι 26.βεβαια ολα σχετικα ειναι με εμας τις γυναικες γτ δν ξερουμε ως ποτε  θα μπορουμε.κ δν θελω να σταματησω μονο σε ενα παιδακι.πω πω με εχει πιασει κριση οπως καταλαβαινεις.κλεινουμε κ ενα χρονο γαμου με τν αντρα μ βεβαια 6 μηνες προσπαθουμε.ξερω ειμαι υπερβολικη αλλα δν μπορω να το ελεγξω!!

Τωρα το "δεν ξερουμε ως ποτε θα μπορουμε" ειναι κατι το οποιο δεν πρεπει να σκεφτεσαι εσυ.. που θελεις 4 ολοκληρα χρονια για να φτασεις στα 30..Ηλικια δηλαδη που οι περισσότερες γυναικες ξεκινουν την πρωτη προσπαθεια για το πρωτο τους μωρο... Ολα καλα θα πάνε...Σύντομα θα σου ερθει..!!!  Και εγώ σε λίγο καιρό κλείνω ένα χρόνο γάμου..!! Αλλιώς τα φανταζόμασταν και αλλιώς μας ήρθαν... πέρσυ τετοιο καιρό πίστευα ότι το καλοκαίρι του 2016 μάλλον θα ήμασταν 3 στο σπίτι... Και ακόμη είμαστε 2!!!

Στην ίδια φάση και χειρότερη είμαι και εγώ κορίτσια...5,5 χρόνια γάμου, είμαι 31 αλλά οι προσπάθειες ξεκίνησαν πριν 2,5 χρόνια χαλαρά και όταν είδαμε ότι δεν. .....ξεκίνησαν οι επισκέψεις σε γιατρούς και τα σχετικά....ακόμα αγωνίζομαι γιατί η ζωή ένας αγώνας είναι τελικά που για μερικά πράγματα πρέπει να κάνεις πολύ υπομονή και πολύ αγώνα. ..το άγχος δεν βοηθάει καθόλου, όταν το βγάλετε από το μυαλό σας,πράγμα δύσκολο, θα έρθει από μόνο του...άλλες είναι 40 κ πετυχαίνουν και γίνονται μάνες! !!!Εμείς γιατί όχι? ???απλά το πότε μόνο ο Θεός το ξέρει!!!!καλή επιτυχία εύχομαι και σύντομα τα ευχάριστα!!!!

Εμένα και τον αντρα μου μας τάραξε πολύ το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε με το σπέρμα..  Ξεκινήσαμε το περσινο καλοκαιρι μέσα στην ευτυχία τις προσπάθειες για παιδακι και ξαφνικά μετά από 7 μηνες σε τυπικο check up (απο εκεινα που κανεις για να δεις οτι ολα ειναι καλα, απλά για να σου φυγει αυτο το μικρο αγχος που γεννιέται μαζι με την επιθυμία να γίνεις γονιος) βρεθηκαμε να μας λέει ο γιατρος "ξεχάστε το, αν δε γίνει εξωσωματικη δεν υπάρχουν πιθανοτητες με αυτές τις τιμες που εχει το σπερμοδιαγραμμα!!!"..

Και παρολο που σημερα, 5 μηνες μετα εχει αντιμετωπιστει το θεμα... εμενα εκεινη η μερα με εχει σημαδεψει!!!  Καταλαβα οτι τιποτα δεν ειναι δεδομενο.. για αυτο, αν δεν ειμαι εγκυος ουτε και αυτο το μηνα θα πάω για σαλπιγγογραφια γιατι δε θα ήθελα με τίποτα να χάσουμε και άλλους 6μηνες προσπαθώντας και μετά να διαπιστώσουμε ότι υπάρχει και στις σάλπιγγες προβλημα και να ξεκινησει  ΤΟΤΕ  "δεύτερος γυρος" δυσκολιων..!!! Τουλάχιστον να μαθουμε τωρα τι πραγματικά συμβαίνει να δούμε τι μπορούμε να κανουμε!!! 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Gelie είπε:

Εμένα και τον αντρα μου μας τάραξε πολύ το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε με το σπέρμα..  Ξεκινήσαμε το περσινο καλοκαιρι μέσα στην ευτυχία τις προσπάθειες για παιδακι και ξαφνικά μετά από 7 μηνες σε τυπικο check up (απο εκεινα που κανεις για να δεις οτι ολα ειναι καλα, απλά για να σου φυγει αυτο το μικρο αγχος που γεννιέται μαζι με την επιθυμία να γίνεις γονιος) βρεθηκαμε να μας λέει ο γιατρος "ξεχάστε το, αν δε γίνει εξωσωματικη δεν υπάρχουν πιθανοτητες με αυτές τις τιμες που εχει το σπερμοδιαγραμμα!!!"..

Και παρολο που σημερα, 5 μηνες μετα εχει αντιμετωπιστει το θεμα... εμενα εκεινη η μερα με εχει σημαδεψει!!!  Καταλαβα οτι τιποτα δεν ειναι δεδομενο.. για αυτο, αν δεν ειμαι εγκυος ουτε και αυτο το μηνα θα πάω για σαλπιγγογραφια γιατι δε θα ήθελα με τίποτα να χάσουμε και άλλους 6μηνες προσπαθώντας και μετά να διαπιστώσουμε ότι υπάρχει και στις σάλπιγγες προβλημα και να ξεκινησει  ΤΟΤΕ  "δεύτερος γυρος" δυσκολιων..!!! Τουλάχιστον να μαθουμε τωρα τι πραγματικά συμβαίνει να δούμε τι μπορούμε να κανουμε!!! 

Ετσι ημουν κ εγω αλλιως τα φανταζομουν!τελικα οταν κανουμε σχεδια ο Θεος γελαει!!ευχομαι να πανε ολα καλα σε ολες κ ολα αυτα να ναι απλα κακιες αναμνησεις!!

Σας καταλαβαίνω απόλυτα...Πάντως εμείς όταν αποφασίσαμε για μωρό και μετά απο κάποιες προσπάθειες δεν ήρθε οι πρώτες εξετάσεις που κάνατε ήταν το σπερμοδιαγραμμα και σαλπιγγογραφια..αν αυτά είναι οκ τότε πρέπει να ψαχτεις αλλού..φυσικά υπάρχει και η ανεξήγητη υπό γονιμότητα...Οπότε όλα είναι θέμα τύχης, πιθανοτήτων και στο χέρι του Θεού!!!καλή επιτυχία εύχομαι και όλα να πάνε καλά!!?υπομονη,πίστη και καλό κουράγιο...όλες οι διαδικασίες είναι πολυ ψυχοφθορες και το μόνο που χρειάζεσαι είναι έναν τέλειο σύζυγο που απλά να σε στηρίζει!!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου.. Μακάρι να γίνει κάτι καλό και για μας!! Από στήριξη δεν έχω παράπονο.. Δεν έχω νιώσει ούτε στιγμή ότι είμαι μόνη σε αυτό.. Είμαστε πολύ δεμένοι σε όλα γενικοτερα.. Πόσο μάλλον σε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως η απόκτηση ενός παιδιού.. Ελπιζω και εύχομαι για εμας, εσας, αλλα και για ολα τα ζευγαρια που προσπαθουν και το θελουν πραγματικα να μην αργήσει πολύ ακόμη να ερθει.. !!

Το εύχομαι, το ελπίζω και προσεύχομαι για αυτό!!!για όλους έχει ο θεός!!!Εδώ είμαστε για να στηρίζουμε η μία την άλλη γιατί μόνο όταν κάποιος είναι στη θέση σου μπορεί να σε καταλάβει...όλοι οι υπόλοιποι που βρίσκονται έξω από το χορό μόνο λόγια παρηγοριάς ξέρουν να σου πούνε...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...