Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Εχει παρατηρήσει καμία σας, αν το σώμα ακολουθεί σε γενικές γραμμές τα συμπτώματα που θα είχε αν δεν ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης και είχε κανονικά περίοδο??

Εγω είχα (ως γνωστόν τώρα πια) λίγο αίμα απο προχθες, και τωρα καφε. Εχω όμως και πονοκεφαλους, κακοδιαθεσια νευρα και μικρά πονάκια....

Μας δουλεύει το μωρο μου φαίνεται....(αλλάζω μήνα κάθε 31 η 1)

Δημοσίευση

Ίσως έτσι εξηγείται και το καφε που βλέπω απο χθες. Στην αλλαγή απο τον πρώτο στον δεύτερο μήνα δεν είχα τίποτα, τώρα όμως...

Αυτού οι πρώτοι μήνες είναι βάσανο σκέτο. Κάθε φορά και κάτι καινούργιο, κάθε φορά και ένας καινούργιος λόγος να φοβάσαι.

Καο όχι τίποτα άλλο, παίρνω και τον γιατρό μου και αισθάνομαι οτι μου κακομιλάει που τον ενοχλώ και μου μιλάει βιαστικά και απότομα...

Δημοσίευση

Domenica κοπελα μου, εγω δεν ειχα παρατηρησει κατι τετοιο στην εγκυμοσυνη μου,αλλα αν οντως συμβαινει και ο γιατρος σου σε καθησυχαζει, δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις!!;)

και φυσικα, να μην σε απασχολει το οτι τον "ενοχλεις", γιατι αυτη ειναι η δουλεια του!! ειναι υποχρεωμενος να απαντα στα τηλεφωνηματα σου και στις αποριες σου (οι οποιες ειναι φυσιολογικοτατα ανεξαντλητες!)

βεβαια η αληθεια ειναι οτι κι ο δικος μου γιατρος, με τον οποιο εμεινα απολυτα ευχαριστημενη, δεν ειχε πολυ καλη σχεση με το τηλεφωνο, γι αυτο και με ειχε παραπεμψει στη μαια. βεβαια, αν ηθελα, τον επαιρνα και τον ιδιο, απαντουσε, αλλα ηταν παντα πολυ βιαστικος!!! προσωπικα δεν με ενοχλουσε, γιατι τη δουλιτσα μου την εκανα, με την μαια, στην οποια και σταθηκα super τυχερη, γιατι η κοπελα ηταν εξαιρετικη!!!

εφ'οσον κατι σε προβληματιζει, να μη δισταζεις να τον καλεις, γιατι δεν εισαι σε θεση να γνωριζεις αν ειναι σοβαρο ή οχι!! αλλοιμονο!! αυτος ειναι ο ρολος του!! και γνωριζει πολυ καλα οτι ολες οι εγκυμονουσες εχουν αναριθμητες αποριες και ανησυχιες!!

σε φιλω

Δημοσίευση

Geia sou...

To aima exei eksigisi

tin allagi tou mina...

Oi ponokefaloi, oi adiathesies ktl ktl

einai apla ormonikes diataraxes

(kai entos fysiologikwn oriwn)

Den mas doulevoun ta mwrakia,

oi ormones mas xorevoun!!!

Proswpika, exw mexri stigmis

fantastiki egkymosyni!

Ston 2o' mina akoma alla kamia enoxlisi...!!!

Kali synexeia se oles mas

kai me to kalo stis etoimogennes (mera-mera)!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια καλά και εγώ εδώ τα ίδια σπίτι με τα κορίτσια αυτό το διάστημα.. σήμερα θα κάνουμε τα γλυκά μας μελομακάρονα κουραμπιέδες .. θα κάνω μια προσπάθεια να μην φάω πολλά 😂 Εμένα η κοιλιά μου πετάχτηκε για τα καλά πλέον ειμαι και στον 5ο μήνα ! βάζετε καμιά κρέμα στην κοιλιά για ραγάδες κορίτσια ; 
    • Λοιπόν μπάνιο δεν πρόλαβα αλλά βρήκα τρόπο να κοιμηθεί στο λίκνο μόνος του!!! Αρχικά τον τύλιξα με την κουβέρτα για να μην τον αφήσω στο κρύο κρεβατακι (θεωρώ πως είναι ένας από τους λόγους που ξυπνάνε όταν τα αφήνεις), 2ον έβαλα ένα λούτρινο που έχουμε με λευκούς ήχους κλπ να δουλεύει στον χτύπο της καρδιάς κ νομίζω πως η κίνηση κλειδί ήταν πως έβγαλα την μπλούζα μου κ την έβαλα στην κούνια…. Κάθισε λίγο ξύπνιος κ μετά κοιμηθηκεεεεεε🥳🥳🥳🥳 Που τις προηγούμενες ημέρες με το που σκεφτόσουν να τον αφήσεις το βραδι τσιριζε.. Ελπίζω να πιάσει κ αύριο κ να μην έτυχε απλά σήμερα..
    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...