Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας..Τελευταία περίοδος 18απριλίου με ασταθή κύκλο κ ελευθερη επαφη την τελευταία μέρα περιόδου.Είχα για λίγες μέρες καφέ υγρα κ έκτοτε τίποτα.Το μόνο περίεργο σύμπτωμα είναι η έντονη υπνηλία με διαταραχές όμως στον ύπνο κ ανεξήγητη κούραση.Μήπως κάποιος μπορεί να μου πει τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσίευση

Εεε τοτε γλυκια μου αφησε τις περισσοτερες ημερες που ειναι οι 40 και κανε υπομονη αλλες 8 ημερες και κανε ενα τεστακι!!γνωμη μου εεεε??δεν ειμαι γιατρος προς Θεου!!

Φιλικα

???????

Δημοσίευση

Υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν πιάσει την τελευταία μέρα περιόδου  αλλά είναι τα στόμα που έχουν μικρό κύκλο και κάνουν ωρεξια κοντα στην περιοδο. Εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις τον μεγαλύτερο κύκλο σου. Ούτε εγώ είμαι γιατρός. Απλά εγώ έχω κύκλο 49 ημερών. 

Δημοσίευση

Ντια γειά σου.....κοίτα κ εγώ είχα ασταθή κύκλο... Είχα ελεύθερη επαφή με το που μου τελειωσε η περίοδος την επόμενη μέρα ακριβώς.... Κ εμεινα έγκυος..... Καφέ υγρά είχα κ εγώ επειδή είχα αποκολληση κ δεν το ήξερα... Το έμαθα όμως όταν έκανα χοριακη και είδα ότι ήμουν έγκυος μετά ξαναείδα καφέ κ είπε ο γιατρός ότι είναι αποκολληση....εύχομαι καλά αποτελέσματα 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Ntia123 είπε:

Το εύχομαι να είμαι...!τα καφε υγρα πως δικαιολογούνται. .Αυτά με έχουν βάλει σε υποψιες

Σου το εύχομαι να μην έρθει η περίοδος και να εχεις ένα η δύο νινι. Τώρα για τα καφέ υγρά δεν ξέρω να σου πω εγώ πριν έρθει η περίοδος καμία φωρα έχω καφέ. Η όταν τελειώσει.

Δημοσίευση

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ!Tonia Laoura λυπαμαι κ σου ευχομαι συντομα ενα μωρακι..είχα λίγα καφε υγρα πριν μια εβδομάδα περίπου κ τωρα τίποτα..απλά μια ανεξήγητη κόπωση

Δημοσίευση

Ααα!!!τέλεια!πραγματικά χαίρομαι για σενα!Με το καλό κουκλα μου!Εγώ δεν έχω καθόλου υγρα..Μόνο αχνό καφε χρώμα στο σερβιετακι βλέπω κατά το τέλος της μέρας πλέον.Πριν μια εβδομάδα ήταν πιο έντονα τώρα τίποτα

Δημοσίευση

Μακάρι ντια μου μακάρι κορίτσι μου.....είχα υγρά καφέ κ έλεγα θα αδιαθετησω μετά εξαφανιζοντουσαν..... Μετά ξανά λίγο λέω ααααα κάτι γίνεται....  @lovely ναι είχα πολλά υγρά άσπρα τόσο που νόμιζα ότι έχω μύκητες!!!! ? 

Δημοσίευση

Μέτρησα τις μέρες του κύκλου μου κ δεν μπορώ να βγάλω άκρη.Ιανουάριο -Φεβρουάριο κυκλος 24 ημερών..Φεβρουάριος -μαρτιος κυκλος 27 και Μάρτιος Απρίλιος (18απριλίου Τελευταία περιοδος)κυκλος 39 ημερών! !

Δημοσίευση

Πήρα τον γυναικολόγο μου τηλ γιατί ζω εξωτερικό κ μου είπε να περιμένω μέχρι την επόμενη Παρασκευή κ να ξαναεπικοινωνησω μαζί του αν δεν έχω αδιαθετηση για να μου πει τι να κάνω.Δυστυχώς εδώ που ζω δεν κάνουν τεστ χοριακης αλλά μόνο τα τεστ του φαρμακείου ακόμα κ στα νοσοκομεία! !Υπάρχει όμως λέτε περίπτωση να έχει γίνει το θαύμα??

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Ntia123 είπε:

Πήρα τον γυναικολόγο μου τηλ γιατί ζω εξωτερικό κ μου είπε να περιμένω μέχρι την επόμενη Παρασκευή κ να ξαναεπικοινωνησω μαζί του αν δεν έχω αδιαθετηση για να μου πει τι να κάνω.Δυστυχώς εδώ που ζω δεν κάνουν τεστ χοριακης αλλά μόνο τα τεστ του φαρμακείου ακόμα κ στα νοσοκομεία! !Υπάρχει όμως λέτε περίπτωση να έχει γίνει το θαύμα??

Και γιατί να μην γίνει το θαύμα;;;;;;;πόσες μέρες έχεις καφέ υγρά;;; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...