Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ . ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΕ ΜΕΡΙΟΝΑΛ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ;;;;;;ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΜΕΣΑ Κ ΘΑ ΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ!!!!!ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @annie! Έτοιμη για αύριο;; Πώς είσαι;; 
    • Γεια σου κορίτσι μου! Εγώ γεννάω τον Νοέμβρη, δηλαδή μέσα στις ιώσεις! Δεν έχω άλλο παιδί στο σπίτι και προφανώς θα περιοριστούν το πρώτο διάστημα οι επαφές με κόσμο. Έχω κάνει του κοκκύτη μόνο αυτό μου είπε η γιατρός. Της γρίπης ξέρω πολλές έγκυες που το κάνουν αλλά εμένα δεν μου το πρότεινε. 
    • @annie!μου αγαπημένη, επειδή δεν ξέρω αν θα προλάβω να μπω αύριο... ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΌ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΊΣ ΤΟ ΜΙΚΡΆΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!
    • Να κανεις οτι σε συμβουλευουν οι γιατροι σου. Εκεινοι ειναι γιατροι και γνωριζουν, πολλα παραπανω απο μια ερευνα στο ιντερνετ ή απο τις συμβουλες μη ειδικων ανθρωπων. Εγω εκανα για κοκιτη και rsv το καλοκαιρι και γεννησα τον Σεπτεμβρη, γιατι μου το προτειναν 2 γυναικολογοι, 1 εμβρυομητρικος, 1 νεογνολογος και 1 παιδιατρος, που γνωριζω και εμπιστευομαι. Αν ημουν τωρα εγκυος, θα εκανα κ της γριπης, το οποιο πλεον εκανα ως θηλαζουσα. Να σημειωσω οτι το εμβολιο του rsv υπαρχει εδω και πολλα χρονια, γινοταν κανονικα και στην εγκυμοσυνη και συγκεκριμενα της pfi…. αλλα χωρις να συνταγογραφειται και κοστιζε 205 ευρω. Γι αυτο και δεν ηταν διαδεδομενο. Εγω παραυτα το ειχα κανει και το 2020 στην πρωτη μου εγκυμοσυνη. Τωρα η διαφορα ειναι οτι συνταγογραφειται πλεον και στις εγκυους και δεν πληρωνεις συμμετοχη. Γενικα προσωπικα προτιμω να κανω εγω το εμβολιο, παρα το νεογεννητο να κανει ενα πολυ πιο καινουριο εμβολιο. Εγω και παλι προσωπικα και στον κυκλο μου, δεν ξερω κανενα γιατρο να το συνιστα σε παιδια, ποσο μαλλον σε βρεφη. Επισης σιγουρα ενα τετοιο εμβολιο σε βρεφος θα γινει μετα τον 2ο μηνα σε ενα νεογεννητο (γιατι πριν δε επιτρεπεται κανενα εμβολιο), αλλα το θεμα ειναιωοτι ως τοτε οι συνεπειες της λοιμωξης ειναι πολυ πιο σοβαρες και δεν μπορουν να κανουν τιποτα. Δυστυχως ο rsv κυκλοφορει πολυ και ειναι τρομερα επικινδυνος για τα βρεφη. Μεχρι το δευτερο μηνα οτι και να κολλησει ενα βρεφος νοσηλευεται στη μενν αλλα με τον rsv δεν μπορουν να κανουν τιποτα. Οποτε με το φτωχο μου το μυαλο θα ηθελα για τους δυο πρωτους μηνες να εχει ηδη αντισωματα το παιδι μου. Αλλα θα κλεισω προτρεποντας σου να ακους τους επαγγελματιες που εμπιστευεσαι και κανεναν αλλο. 
    • @melitiniღτι όμορφα κορίτσι μου!!! Με το καλό! Όλα θα πάνε μια χαρά και σε λίγους μήνες θα κρατάς τη μικρούλα σου αγκαλιά! Εγώ έκανα το 3πλο και της γρίπης το είχα κάνει πριν μείνω έγκυος και μετά που γέννησα. Γιατί έμεινα έγκυος τέλη Νοεμβρίου και γέννησα 15αύγουστο αν δε θυμάσαι. Αλλά φυσικά επειδή ΕΓΏ είμαι υπέρ των εμβολίων, τα κάνω γενικά. Το rsv δεν το ξέρω. Ακόλουθα τις συμβουλές του γιατρού και του παιδιάτρου κορίτσι μου εσύ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...