Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ . ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΕ ΜΕΡΙΟΝΑΛ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ;;;;;;ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΜΕΣΑ Κ ΘΑ ΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ!!!!!ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Φοβάμαι πως δεν θα μπορέσω να κρατήσω τη γλυκόζη. Θα τα βγάλω επιτόπου. Εδώ φαγωμενη και έχω αναγούλα και δεν πίνω τίποτα. Που να πάω πιω τη γλυκόζη με άδειο στομάχι. Τι τραβάμε Θεέ μου. Με έχει αγχώσει η φάση. Πείτε εμπειρίες ρε κορίτσια. Πως ήταν εσείς που ξανακάνατε;
    • Καλησπέρα μανούλες! Λοιπον, θα ελεγα οτι τα πρώτα πράγματα που χρειάζεται πραγματικά ένα βρεφακι είναι λίγα και απλά: ένα ασφαλές μέρος για ύπνο (λίκνο ή καλαθούνα), πάνες, μωρομάντηλα, λίγα άνετα ρουχαλάκια για κάθε μέρα - πάντα να κοιτάς να είναι από 100% βαμβάκι ( εγω ψ΄ώνισα αρκετά με τις εκπτώσεις απο Alouette που εχουν πολυ καλες τιμες και καποια μου τα εδωσαν φίλες μανούλες - ναναι καλά), καρότσι - αν βρεις και δανεικο για να γλυτωσεις καποια χρηματα ακόμα καλύτερα, ένα μπανάκι και σαλιάρες ή μικρά πανάκια που χρησιμοποιούνται παντού. Πολλές μαμάδες παίρνουμε πράγματα που τελικά μένουν αχρησιμοποίητα, όπως πολλά “καλά” ρούχα, παπούτσια για νεογέννητα ή ακομα καιο πολλα φανελάκαι που ειναι για 0 - 3 . μεγαλώνουν τοοοσο γρήγορα τα ψυχουλάκια μου. Εμείς προσωπικά ξεκινήσαμε να το ετοιμάζουμε μετά τη Β’ επιπέδου, περίπου στις 22–26 εβδομάδες, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει σωστό timing – κάν’ το όταν νιώσεις έτοιμη, χωρίς πίεση. Με το καλό το μωράκι σου ❤️
    • Πάντως από τον Αύγουστο που γέννησα τα κορίτσια και έτρωγα όλη στην ζέστη του καλοκαιριού πιστεύω είναι καλύτερα τώρα που θα γεννήσω Μάιο  ναι η μικρή σπίτι, βασικά εδώ και 1,5 μήνα έχω και τις δυο σπίτι λόγο ιώσεων και κοξάκι που είχαν στον παιδικό τώρα δειλά δειλά σκέφτομαι μήπως την μεγάλη την ξανά πάω από Δευτέρα δεν έχω αποφασίσει ακόμα.. βλέπω σπίτι έχει ζοριστεί τόσο καιρό και μου λέει ότι θέλει να ξανά πάει σχολείο.. η μικρή θα μπορεί να πάει του χρόνου το Φεβρουάριο παιδικό έχει ακόμα δρόμο.. Εσείς τι κάνετε ;
    • Χρόνια πολλά Έλενα!! Να είσαι γερή να χαίρεσαι τα παιδάκια σου! Μην το συζητάς, εννοείται, ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος τώρα! Κ εγώ μπαίνω κυρίως γιατί περιμένω τη Ρένα! 🥰
    • @melitiniღ από ότι έχω καταλάβει ο σύζυγος σου έχει μια δικιά του οπτική για τα πράγματα και εσύ δεν εμπιστεύεσαι να στηριχτείς πάνω του οπότε καταλαβαίνω γτ θέλεις τη μαμά σου. Σε φυσιολογική περίπτωση με ένα παιδί και οι 2 γονείς σε άδεια βγαίνει μια χαρά χωρίς βοήθεια! Φαντάσου εμενα ο σύζυγος ούτε τις πρώτες 14 μέρες δεν μπόρεσε να πάρει τις έπαιρνε σπαστά και εγώ γύρισα στη δουλειά μετά από 20 μέρες (4ωρο). Και από βοήθεια είχαμε την πεθερά να στέλνει φαγητό το πρώτο δίμηνο κ η μαμά μου να έρχεται 1 φορά τη βδομάδα βράδυ για να μπορέσουμε να κοιμηθούμε. Εννοείται κ όταν έπρεπε να λείψουμε κ οι 2 από το σπίτι κάποιος θα ερχόταν. Τώρα με τα 2 σίγουρα θα μας βοηθήσουν περισσότερο. Γτ κ γω θα γυρίσω στη δουλειά 6-7 ώρες.  Λοιπόν χθες βρήκαμε ώρα κ μέρα για να γέννησω! 2/2 στις 12:30 μπαίνω για καισαρική! Είναι η καλύτερη ώρα για αυτήν την ημερομηνία! Αλλιώς μετά 9-10 Φεβρουαρίου είναι καλές ημερομηνίες αλλά δεν μου αρέσουν εμένα.  Πήρα και την γυναικολόγο έκλεισε το χειρουργείο οπότε είμαστε έτοιμοι!  Η αλήθεια είναι ότι επειδή θα είμαι στις 38 βδομάδες έχω μια δεύτερη σκέψη ότι είναι νωρίς κ ίσως θα έπρεπε να περιμένουμε κιαλλο δλδ να γεννούσα εκεί στις 10
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...