Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια

χρειάζομαι την βοήθεια σας, είχα ραντεβού σήμερα με τον γιατρό για εμβρυομεταφορα και μου ανακοίνωσε ότι δεν θα γίνει η έμφυτευση γιατί τα έμβρυα δεν ήταν καλά οποτε δεν είχα πιθανότητες συλληψης, έχει συμβεί σε εσάς κάτι παρόμοιο;

:blush:

Δημοσίευση

Γεια σου.πως καταλαβε πως τα ωαρια δεν ηταν καλα??εμεις προχωρησαμε σε σπερματεχυνση την περασμενη Τεταρτη στο Ρεα και αναμενουμε..

Αλλα πες μου τον ρωτησες πως το καταλαβε??

?????

Δημοσίευση

Γεια σου @katerina2015 !!πετυχε η εξωσοματικη?σε ποιο κεντρο την εκανες αν επιτρεπεται??

Εμεις καναμε την 1η μας σπερματεχυνση την προηγουμενη Τεταρτη κ αναμενουμε..

Αλλα εχω θεμα με το χαμηλο αποθεμα ωαριων και προβληματιζομαι γιατι μου ειπε ο γιατρος μ οτι πρεπει απαραιτητα να γινουν 3-4 σπερματεχυνσεις..

Δημοσίευση

Κορίτσια έκανα εξωσωματική και φυλαχτηκαν 7 εμβρυα, στην πρώτη προσπαθεια που έκανα χρησιμοποίησε ο γιατρός τα 3, σήμερα που πήγα για την δεύτερη προσπαθεια και αφού ξεκίνησα ορμόνες μου είπε ο γιατρός ότι δεν θα προχωρήσουμε γιατί δεν ήταν καλά τα εμβρυα.

Δημοσίευση

Τώρα θα πρέπει να κάνω καινούργια εξωσωματική, η ωοληψια γίνεται με νάρκωση οποτε δεν θα καταλάβεις κάτι, εμείς προχωρήσαμε σε εξωσωματική μετά από προσπάθειες ενός ετους κ λόγω ηλικίας

Δημοσίευση

Σου ευχομαι καλη Επιτυχια στην επομενη!!ποτε λετε να ρην κανετε??το εχετε συζητησει με τον γιατρο σας?εγω εχω χαμηλο αποθεμα ωαριων και σκεφτοναι κ εγω αλλα ο γιατρο μου μου λεει πως πρεπει απαραιτητα να κανω 3 4 σπερματεχυνσεις και φοβαμαι μην περασει ο καιρος και το νετανι σω.σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αλλαξω γιατρο παρ ολο που δεν ειναι φιλοχρηματος αλλα ρε γαμωτο οποτε παμε να μας δει νι θουμε οτι ημαστε παραγωγη σε εργοστασιο..

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ πολυ:)

Θα ξεκινήσω τέλος του μήνα.

Aν κανεις μια με δυο προσπάθειες και δεν έχεις αποτέλεσμα κάνε εξωσωματική.

Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται ψυχικό σθένος και χρήματά όπου και ναπας πληρώνεις.

Δημοσίευση

Πλακα κανεις που εκανα μεσα σε μια εβδομαδα δυο τα ξιδια πηγαινε ελα απο Μυτιληνη -Αθηνα αεροπορικα εισητηρια κοστος αστο...+διαμονη σε ξενοδοχειο που το πιο φτηνο αξιοπρεπες να μην σιχαινεσαι να κανεις μπανιο και να πας τουαλετα εχει 110 ευρω..οποτε κατι ξερω..

Ευτχως που ο αντρουλης μου ειναι συνοδηπορος και με στηριζει μας στηριζει.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η katerina2015 είπε:

Ναι πέτυχε με την πρωτη.εγω γιατρο εχω τον κύριο κωσταρα κ ειμαι πολυ ευχαριστημένη !!!

Συγχαρητηριααααα!!!

Σε ποιο κεντρο την εκανες??

Ευχαριστω

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)
στις πριν 3 ώρες, ο/η Feggaraki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια

χρειάζομαι την βοήθεια σας, είχα ραντεβού σήμερα με τον γιατρό για εμβρυομεταφορα και μου ανακοίνωσε ότι δεν θα γίνει η έμφυτευση γιατί τα έμβρυα δεν ήταν καλά οποτε δεν είχα πιθανότητες συλληψης, έχει συμβεί σε εσάς κάτι παρόμοιο;

:blush:

Θα σου πω τι συνέβηκε σε μια φίλη μου. Είχε πάει για εξωσωματική. Γονιμοποιήθηκαν 4. Διάλεξαν τα 3 καλύτερα και της έκαναν τη τοποθέτηση. Δυστυχώς όμως δεν έγινε  εμφύτευση ούτε σε ένα.

Το τέταρτο το είχαν φυλάξει. Τους είπε ο ειδικός ότι ήταν αδύνατο κ δεν είχε πολλές πιθανότητες. Την επόμενη μέρα την πήραν τηλέφωνο να πάει να κάνει την εμβρυομεταφορά γιατί είχε θεαματική εξέλιξη. Και έτσι γεννήθηκε η κόρη της. 'Αρα υπάρχουν πιθανότητες με την κατάλληλη επεξεργασία να δυναμώσουν. Γιατί να ξαναμπείς σε ολόκληρη τη διαδικασία;

Εμένα ο γιατρός μου, μου είπε ότι η ωοληψια μπορεί να γίνει με μερική νάρκωση (κατάσταση μέθης).

Επεξεργάστηκε από hopeland
Δημοσίευση
στις On 16/5/2016 at 6:55 ΜΜ, ο/η katerina2015 είπε:

Ναι πέτυχε με την πρωτη.εγω γιατρο εχω τον κύριο κωσταρα κ ειμαι πολυ ευχαριστημένη !!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΚΑΝΕΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ? ΣΕ ΠΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ? ΕΜΕΙΣ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ..

Δημοσίευση
στις On ‎17‎/‎5‎/‎2016 at 10:11 ΠΜ, ο/η katerina2015 είπε:

Εγω εκανα στο ιασω !απλα ξερω οτι ενα μεγάλο ποσοστό στην επιτυχία εχουν κ οι έμβρυολογοι .κ ξερω οτι εχουν τον καλυτερο 

καλησπερα Κατερινα συγχαρητηρια..τι προβλημα υπηρχε;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Feggaraki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια

θέλω να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εξωσωματική καλοκαίρι ήθελα να ξεκινήσω αυτό το μήνα αλλά χτύπησα το πόδι μου και δεν θα τα καταφερω:roll:

Περαστικα σου..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...