Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΩΟΡΙΞΙΑ Η ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΗ ?


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ..!! ΕΧΩ ΚΥΚΛΟ 32 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 23/4 ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΚΟΥΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΜΕΤΡΙΑ ΡΟΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 3 ΜΕ ΚΑΦΕ ΥΠΟΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΟΛΟ 7 ΗΜΕΡΕΣ...ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ 7/5 ΣΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΡΟΖ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΑΝ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΠΟΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΤΑ ΥΓΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΖΟΥΝ ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΙΣΤΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ...ΑΚΟΜΗ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΕΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΕΡΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ??? (ΔΕΝ) ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΙΣ 26/5  ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ Η ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΩ? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου!!!νομιζω οτι ειναι λιγο νωρις αν "δεν"περιμενεις περιοδο στις 26.στο λεω γ να μην δειξει λανθασμενο αποτελεσμα και απογοητευτεις.κανε λιγο υπομονη και κανεις πιο μετα!

Φιλικα,

????????????????⚘?????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνω με την lovely! . Μπορει και να τα καταφερατε. Περιμενε ομως. Ετσι κ αλλιως νομιζω αν κανεις τωρα χοριακη ισως να μη δειξει σωστα. Περιμενε πρωτα να δεις αν θα εχεις καθυςτερη κ μετα να κανεις τη χοριακη σου και μακαρι να ειναι αυτο που περιμενεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ..!!! :D ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΑΦΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ΣΥΛΗΨΗ  ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝΕΙΣ ΕΕ? ΑΧΧ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ... :)   ΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΠΟΝΟΥΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σας

Είμαι φρέσκια εδώ αν και 10 μέρες διαβάζω διάφορα χωρίς να έχω κάνει εγγραφή.Λοιπόν θα σας κουράσω λίγο αλλά θέλω να ακούσω γνώμες γιατί με έχει φάει η αγωνία.:confused:

Στις 02/05 ήρθα σε ελέυθερη επαφή με τον αρραβωνιαστικό μου, να πώ ότι τελευταία περίοδος ήταν 24/04.Στις 09/05 το πρωί που ξύπνησα και πήγα τουαλέτα ενώ το εσώρουχο ήταν καθαρό στο χαρτί είδα ρόζ πρός κόκικινο υγρό σε αρκετή ποσότητα.Δεν έδωσα σημασία για να είμαι ειλικρινής αν και στην ωορηξία ροζ πρός κόκκινο δεν έχω δεί ποτέ παρά μόνο λίγο καφέ κάποιες φορές.Απο την Παρασκευή το βράδυ όμως και μετά άρχισαν κάτι πόνοι στη μέση και χαμηλά,κάτι καούρες,μια αναγούλα με το που μύριζα τσιγάρο που συνεχίστηκαν όλο το Σ/Κ και έως σήμερα αλλά σε μικρότερο βαθμό. Εχθές πήγα στο γυναικολόγο μου και κάναμε υπέρηχο στον οποίο δεν είδε κάτι... μου είπε ότι η μήτρα μου είναι πρισμένη πράγμα το οποίο συμβαίνει πρίν την περίοδο ή κατά την κύηση και πως είναι καθαρή δεν έχω δλδ κάποια κύστη που να την εμποδίζει να κατέβει.Είναι νωρίς για να φανεί κάτι το ξέρω γι αυτό και μου πήρε αίμα για χωριακή.Τον ρώτησα αν τελικά δεν...σε τι μπορεί να οφείλονται όλα αυτά που νοιώθω(αν ήταν απλά το ρόζ-κόκκινο υγρό δεν θα πήγαινα να με δεί και θα υπέθετα ότι είναι απλά της ωορηξίας)γιατί μου συμβαίνουν πρώτη φορα.....μου είπε "ορμονικά". Δεν ξέρω...μου φάνηκε πολύ περίεργο...αύριο θα πάρω τα αποτελέσματα....ποιά η γνώμη σας?

Ευχαριστώ πολύ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ zoiEF...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΟΥΛΑΣ... ΩΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΗ...ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΦΗ?? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΩΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΥΓΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΓΧΟΘΗΚΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΩΟΡΙΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΧΩΡΙΑΚΗ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ...ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Π ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ...!!! ΑΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ήταν η 2η φορά είχαμε ελεύθερη επαφή...δεν βλέπω ρόζ κάθε μέρα είδα μόνο στις 09/05 και μετά τίποτα...στο στήθος εκτός απο τα πονάκια έχουν πεταχτεί και κάτι φλέβες που ποτέ δεν είχα και καταλήγουν στη ρόγα...τι να πώ άβυσσος το σώμα και οι ορμόνες μας!Αύριο μετά τις 18:00 θα ξέρω :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν το ήξερα ίσως λόγω φόρτου εργασίας...έχει πολύ κόσμο ο γυναικολόγος μου αλλά δεν τον αλλάζω με τίποτα γιατί είναι πάνω απο όλα άνθρωπος και δεν σε βλέπει σαν πορτοφόλι.Να είσαι καλά ευχαριστώ πάααααρα πολύ!!!!!:x:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:kiss:Καλησπέρα 

Τελικά δεν.......σήμερα άρχισαν και κάτι καφέ λογικά μου κατεβαίνει...24 είχα τον προηγούμενο μήνα . Ίσως την επόμενη φορά....δεν έχουμε ξεκινήσει εντατικες προσπάθειες,θα ήμουν πολύ τυχερή μάλλον αν με την πρώτη φορά πετυχενε το γλυκό :) Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...