Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κορίτσια καλησπέρα!! είμαι καινουργια στην παρέα σας και θα θελα μα μοιραστω την ιστορία μου να μου πείτε τη γνώμη σας.Κάναμε σπερματεγχυνση στις 14/4 και λαμβανα 3 cyslacur kai 3 ultrogestan την ημερα γιατι δεν ειχα πολυ καλο ενδομητριο.Ο γιατρος μου συνεστησε να κανω τεστ στις 15 μερες.Τι να κανω με ετρωγε η αγωνία και τελικα την 14η μέρα έκανα τέστ και βγήκε αρνητικό....Αμέσως επικοινώνησα με τον γιατρό μου και μου είπε να σταματήσω τα χάπια και να περιμένω ως την Τετάρτη για να κανω Β χοριακή.Σήμερα το πρωί πολλά καφε υγρά...τΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ?Να κάνω χοριακή για να μαι σίγουρη η εχουν τελειώσει όλα για αυτη την προσπάθεια?

Δημοσίευση

Και εγώ έκανα τον Φεβρουάριο σπερματεγχυση δεν έκανα ούτε τεστ ούτε χοριακη και τελικά με τρεις μέρες καθυστέρηση αδιαθετησα..βεβαια τα καφέ υγρά είναι και σημάδια εγκυμοσύνης.. Θα σου έλεγα να μην κάνεις άλλο τεστ περίμενε να δεις αν θα σταματήσουν τα καφέ υγρά και μετά κάνε χοριακη 

Δημοσίευση

μακαρι να μην εχουν χαθει ολα . ειναι η δευτερη προσπαθεια μας.απο το πρωι δεν ειχα καποια αλλαγη ουτε περισσοτερα ουτε λιγοτερα.ποσο ν απεριμενω?Αν επιτρεπεται εσυ επαιρνες ultrogestan? Μου κανει εντυπωση που ο γιατρος μου δεν μου ειπε να επιβαβαιωσω το αποτελεσμα με χοριακη πριν σταματησω τα χαπια..

 

 

Δημοσίευση

Κοίτα και εγώ έπαιρνα τρία την μέρα αλλά ο γιατρός μου μου είχε πει να κάνω χοριακη στης δεκα πέντε μέρες και αν είναι θετικη να τα συνεχίσω... Εγω απλά αδιαθετησα.. Μου κάνει εντύπωση όμως γτ σου είπε να τα σταματήσεις από τώρα ενώ ακόμη δε ξες το αποτέλεσμα? 

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΛΟΓΟ , ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΝ ΚΟΨΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 3 ΜΕΡΕΣ ΑΔΙΑΘΕΤΕΙΣ\

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δεν είναι νωρίς και εγώ έχω αγχωθεί.. εντωμεταξύ δεν έχει και πολλά χειμερινές ακόμα.. από ρουχα πχ
    • Εγώ από την άλλη βδομάδα θα ξεκινήσω..για μένα δεν είναι είναι κ δύο θέλω να ξεανγχοθω..γτ μπορεί να γεννήσουμε κ ένα μήνα νωρίτερα Οκτωβριο
    • Κ εμείς σήμερα τελειώσαμε το βάψιμο κ είμαστε έτοιμοι για ψωνιαααα..κ εγώ πρώτη φορά μανούλα οπότε δεν έχω τπτ..λίγα πραγματακια που θα Μ δώσουν αλλά θέλω κούνιες κ πολλά πολλά πολλά άλλα...
    • Μια χαρά Δόξα τον Θεό,μόνο κάποια τραβήγματακια μέχρι στιγμής !!!  Καλώς σας βρήκα κοριτσαρες 😍
    • Καλησπέρα κορίτσια,εμείς έχουμε τρελαθεί στα σάλια, γίνεται μούσκεμα, εν τω μεταξύ βγάζει τόσα πολλά που μόνιμα το στόμα της είναι λες και έχει σαπουναδα. Δεν θέλω να της βάλω σαλιαρα γιατί ο λαιμός της είναι μέσα στις διπλές και είναι κόκκινος και φοβάμαι μην τρίβετε και η σαλιαρα. Για τρίτο κορίτσια δεν νομίζω να έχω αντοχές,άσε που θα πρέπει να βρούμε και άλλο σπίτι να χωράμε 🤣 πολλά τα έξοδα δεν βγαίνω μάνα μου. @Maria98 και εγώ στον γιο μου λόγω αλλεργίας δεν έκανε κακά για πολλές μέρες αλλά πονούσε και έβαζα υπόθετο και έβγαιναν σαν σκουλικι μετά. @Diwni μήπως είναι σε κανένα άλμα ? @Sotiria_94 @Katerinioo τι κάνετε εσείς? Εγώ κορίτσια σήμερα το απόγευμα πήγα και ψώνισα ρούχα, επέμενε ο άντρας μου. Βασικά εγώ βαριέμαι να ψωνίζω. Πήρα αρκετά γιατί είχα μείνει με 2 σορτσάκια. Και ενώ όλα μου τα χρόνια επερνα xsmall αντε και κανένα small σήμερα τα πήρα όλα medium και πραγματικά το ευχαριστηθηκα γιατι βρηκα ρουχα που μου αρεσαν και πότε δεν έβρισκα σε μικρό μέγεθος. Μακάρι να παραμείνω έτσι αλλά χωρίς την κυτταρίτιδα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...