Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΕΛΟΥΣΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ


XRISTINA22..

Recommended Posts

καλημέρα και καλή χρονιά!!Εγω ειμαι 25 χρονών και ειμαι 7 μηνών στο πρωτο μου παιδάκι..το φύλο είναι αγοράκι!Με το καλο σε όλες μας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κ απο μένα...Ειμαι η Ειρήνη κ απο μέρα σε μέρα περιμένω κ εγώ το μωράκι μου....κ εγώ αγοράκι έχω....Πολλά φιλιά...καλωσορήσατε στην παρέα μας.....Καλή εγκυμοσύνη...:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ.ΕΓΩ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟΝ 2 ΜΗΝΑ...

ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΕΙΕΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Χριστινα!

Σου ευχομαι να περασεις μια τελεια εγκυμοσυνη και να κανεις ενα υγιεστατο μωρακι.

Ειμαι η Νατασα ειμαι 23 και περιμενω τη μπεμπα μου σε περιπου ενα μηνα.Αποριες θα εχεις παντα γιατι ολο και κατι νεο θα εχεις να αντιμετωπισεις.

Ορεξη να εχεις για να ρωτας!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια γεια κ απο εμενα ειμαι η κατερινα κ ειμαι στα μεσα του τρτου μηνα στο πρωτο μας παιδακι,ειμαι λιγακι πιο μεγαλη απο εσας μια κ ταλαιπωρηθηκα πολυ για να φτασω ως εδω..;) οπως ειναι φυσικο δεν εχω απλως αποριες,κ εχω τρελανει το γιατρο με τις ερωτησεις μου...:laugh:

οπως καταλαβενετε καθε συμβουλη κ απο εσας ευπροσδεκτη....:lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χριστινα μου, καλως ηρθες κι απο μενα!! καλη εγκυμοσυνη και με το καλο να φερεις το μικρουλι σου στο κοσμο!!

εγω ειμαι 22 ετων κι εχω ενα κοριτσακι 8 1/2 μηνων!!

θα χαρουμε ν'ακουσουμε τις αποριες σου και αν μοορουμε, να βοηθησουμε!!

και παλι καλως ορισες στο ομορφο παρεακι μας!!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Elli13παντα θα ποναει. Οποια φορα και αν ειναι, οσα παιδακια κι αν έχεις ηδη. Εκανες όνειρα γι αυτο τ μωρο. Το αγάπησες απο οταν ηταν μονο ιδεα. Μεγαλωνε μεσα σου... Μόνο εσυ ξερεις πως νιωθεις. Ποσο πονας. Κλεισε τ αυτια σου σ αυτους που δεν θέλουν να σ ακουσουν.  Αυτο π περασες μεχρι να το αποβαλλεις δ θελω ουτε να το σκεφτω. Δεν μπορώ να το διανοηθω. Ισως για να μη σου πειραξει τη μητρα. Ευχομαι να καθαρισεις γρήγορα τουλαχιστον και η ταλαιπωρια σου να σταματησει εδω.
    • Καλημερα! Βασικά μου ειπε μόλις γεννήσω θα είναι εκεί να πάρει το μωρό να το δει. Θα είναι σε επικοινωνία με την γυναικολόγο μου για το ποτε γεννάω. Έγραψε κ την ΠΗΤ μου.
    • Καλημερα! Έγραψε τα στοιχεία μου κι ειπε θα μιλήσει η ιδια με την γυναικολόγο μου. Οχι μου ειπε θα τα πουμε μετα. Μου έγραψε μονο τι πρεπει να παρω απο το φαρμακείο 2-3 πραγματάκια. 
    • Καλησπέρα κορίτσι μου. Αυτή την ενεση τη βαζεις στην 28η εβδομάδα αν η μαμα εχει αρνητική ομαδα αίματος, δηλαδή resaus αρνητικό(δεν εχει αντισώματα reasus) . Σε περίπτωση που το έμβρυο εχει θετική ομάδα αίματος (δηλαδή αντισώματα resaus) να προλαβουμε να μην "μπουν" στον οργανισμό της μαμας. Στην ουσία βαζεις αυτή την ένεση για πρόληψη για την επόμενη εγκυμοσύνη. Προσπάθησα να στο εξηγήσω όσο πιο.απλα, εννοείται ο γιατρός θάνατο εξηγήσει πολύ καλύτερα 🩷
    • Ακριβώς το ίδιο μου είχε πει κι εμένα στην αρχή γτ κι ο δικός μου πλακούντας ήταν χαμηλά! Καλά όντως δεν είναι και πολύ βολικό, αλλά αφού βοηθάει για όταν μπούμε στον μήνα μας κάτι θα κάνουμε😀 Θα χούμε και τις ετοιμασίες εντατικά τότε! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...