Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Συμφωνω με τις κοπελες. Ενταξει εχουμε ακουσει και περιπτωσεις που με σοβαρα θεματα στο σπερμα εχουν πετυχει φυσικη συλληψη ομως το θεμα ειναι ποσο χρονο ειστε διατεθειμενοι να χασετε προσπαθωντας και ελπιζοντας να ερθει ετσι. Ο,τι και να αποφασισεις ευχομαι να σου πανε ολα καλα και να εχεις συντομα ενα μωρακι. Οσο για την εξωσωματικη θα σου πω οτι δεν ειναι τοσο τραγικη διαδικασια οσο την εχουμε στο μυαλο μας και να μην τη φοβασαι καθολου. Καμια μας δεν ηθελε να καταφυγει εκει ομως σημασια εχει ο στοχος και οχι τοσο το πως θα τον πετυχεις. Προσωπικα δεν το μετανιωσα που κινηθηκα αμεσα και προχωρησα ετσι καο ημουν 34 οταν το εκανα. 
    • Δεν εχω προσωπικη εμπειρια πανω σε αυτο το θεμα κοριτσι μου. Ομως ο ανδρολογος με καταλληλη αγωγη (βιταμινες, αντιοξειδωτικα) μπορει να βελτιωσει την κατασταση. Εμεις ειχαμε ενα θεμα με τον αριθμο και ειδαμε πολυ καλα αποτελεσματα με βιταμινες.
    • Κορίτσια μου πολύ καλή επιτυχία αν αποφασίσετε για τις επιπλέον εξετάσεις σας!! Εύχομαι να πανε όλα καλά!! θετική σκέψη και λιγάκι υπομονή ακόμα ❤️ @zoepapaτο νιπτ το έκανα και εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες μου, και μου έχουν πει κ μένα ότι ειδικά για down η εγκυρότητα φτάνει πολύ υψηλά ποσοστά..
    • Καλησπερα κοριτσι μου. Εγω δεν ειμαι με δωρεα ωαριων αλλα γνωριζω κοπελες που εχουν καταφυγει σε αυτη τη λυση. Η ηλικια ειναι κακος προγνωστικος δεικτης για την ποιοτητα των ωαριων.Με τη δωρεα μπορει να μην εχει το ιδιο γενετικο υλικο μαζι του παιδι, ωστοσο μεγαλωνει μεσα σου. Εχω διαβασει οτι γινεται καποια ανταλλαγη γενετικου υλικου παιδιου-μητερας. Επομενως εχει ενα μικρο ποσοστο γενετικου υλικου απο τη μητερα. Πλεον οι κλινικες στις δωρεες κανουν και προσομοιωση χαρακτηρικων ετσι ωστε το μωρο να ειναι πιο κοντα στα δικα σου χαρακτηριστικα. Σκεψου αξιζει τωρα να παλευεις για το 2% της επιτυχιας ή να προχωρησεις σε μια μεθοδο που θα σου επιτρεψει να χαρεις το θαυμα της μητροτητας;; Σου ευχομαι απο καρδιας καλη επιτυχια σε οτι επελεξεις!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...