Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Αναρωτιέμαι ποσες είμαστε στην ίδια θέση...

Ξαπλωμένες στο κρεβάτι ή καθισμενες στον καναπέ αναμένοντας την ημέρα της πολυπόθητης, και θετικής πάντα ελπίζοντας, χοριακης!

Εμένα ειναι η δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικης και αυτή τη φορά με βλαστοκυστες (δυο για την ακρίβεια) και εύχομαι βέβαια να ειναι και η τελευταία! Σήμερα ειναι η 5η μέρα μετα την εμβρυομεταφορα μου και όπως καταλαβαίνεται η αγωνία εχει χτυπήσει κόκκινο. Μέχρι κ χθες είχα ψιλό πονακια περιόδου αλλα σήμερα τσου! Για πείτε ... Είμαι η μονη;;;

Δημοσίευση

Σε ευχαριστω πολυ!!!Προσπαθουμε εδω και 3 χρονια σχεδον...Εχουν προηγηθει 2 χειρουργια (αφαιρεση σαλπιγγας κ καυτηριαση ενδομητριωσης) κ μια αγωγη με 6μηνη διακοπη περιοδου...

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Alkmini31 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ!!!Προσπαθουμε εδω και 3 χρονια σχεδον...Εχουν προηγηθει 2 χειρουργια (αφαιρεση σαλπιγγας κ καυτηριαση ενδομητριωσης) κ μια αγωγη με 6μηνη διακοπη περιοδου...

ΚΑΛΗΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;;ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΗΝ ΕΞΩΣ;ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ;

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ πολύ @Μπεμπελουκα ! Αποτελεσματα θα έχω την Δευτέρα που μας έρχεται! 

Την εξωσωματική την έκανα στο Γενεσις κ κόστισε 2500.

Εσυ έχεις κάνει κάπου κάποια προσπάθεια?

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Alkmini31 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ @Μπεμπελουκα ! Αποτελεσματα θα έχω την Δευτέρα που μας έρχεται! 

Την εξωσωματική την έκανα στο Γενεσις κ κόστισε 2500.

Εσυ έχεις κάνει κάπου κάποια προσπάθεια?

Καλη σου μερα..θα ηθελα να με ενημερωσεις παιρετερω!!στο γενεσις στην Αθηνα ετσι;;κ ο γιατρος μαυτο το κεντρο συνεργαζεται...εχεις ξανακανει;;

Δημοσίευση

Ναι στην Αθηνα ειναι στο Χαλανδρι είναι η δεύτερη φορά που κάνω στο ίδιο κέντρο. Έχω γυρίσει σε αρκετούς γιατρούς και έχω καταλάβει ότι πάνω κάτω τα ίδια θα σου πουν. Εγώ έμεινα εκεί κ στη δεύτερη προσπαθεια γιατί ο γιατρός μου μου βγάζει κάτι το θετικό. Εσυ έχεις ξανακάνει ivf?

Δημοσίευση

Καλημερα και σε σενα!!Ναι στην αρχή πήγα εκεί για τον Παντο αλλά μετά άλλαξα γνωμη. Πολύ απρόσιτος άνθρωπος. Εγώ ήθελα τον γιατρό μου να τον παίρνω τηλέφωνο και να μου απαντάει ο ίδιος στις ερωτήσεις μου κ όχι η μαία! Ο γιατρός μου είναι ο Σφακιανουδης, δεν ξέρω αν τον γνωρίζεις..

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Alkmini31 είπε:

Ναι στην Αθηνα ειναι στο Χαλανδρι είναι η δεύτερη φορά που κάνω στο ίδιο κέντρο. Έχω γυρίσει σε αρκετούς γιατρούς και έχω καταλάβει ότι πάνω κάτω τα ίδια θα σου πουν. Εγώ έμεινα εκεί κ στη δεύτερη προσπαθεια γιατί ο γιατρός μου μου βγάζει κάτι το θετικό. Εσυ έχεις ξανακάνει ivf?

Καλησπερα κοριτσι το ivf τι ειναι;;οποτε τωρα κανεις δευτερη προσπαθεια;;με ποιον γιατρο συνεργαζεσαι και τι κοστη ζητα;;

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλησπερα κοριτσι το ivf τι ειναι;;οποτε τωρα κανεις δευτερη προσπαθεια;;με ποιον γιατρο συνεργαζεσαι και τι κοστη ζητα;;

Εξωσωματική σημαίνει, ναι είμαι στη δεύτερη! Ο γιατρός μου είναι ο Σφακιανουδης και το κόστος είναι στα 2500€

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Alkmini31 είπε:

Εξωσωματική σημαίνει, ναι είμαι στη δεύτερη! Ο γιατρός μου είναι ο Σφακιανουδης και το κόστος είναι στα 2500€

Αlkimni θα ηθελα να σε ρωτησω τι προβλημα υπαρχει αν επιτρεπεται;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Αlkimni θα ηθελα να σε ρωτησω τι προβλημα υπαρχει αν επιτρεπεται;;

Αν είναι καλός...χμ...αν δεν δω θετική χοριακη δεν λέω τίποτα! :-Ρ

Είναι άνθρωπος! Συζητησιμος κ ότι κ να σου έρθει τον παίρνεις τηλεφωνο και τον ρωτας!

Τώρα όσο για το πρόβλημα...έχω αφαιρέσει την μία σάλπιγγα κ η άλλη δεν έχει πολύ καλή διαβατοτητα, έχω κάνει δυο χειρουργεία για καυτηριασμο ενδομητριωσης συν το ότι έχω κ πολύ χαμηλή ΑΜΗ! ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ δηλαδή! Τι να κάνει κ αυτός ο ερμος ο γιατρός!

Εσυ σε τι φαση είσαι?

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Alkmini31 είπε:

Αν είναι καλός...χμ...αν δεν δω θετική χοριακη δεν λέω τίποτα! :-Ρ

Είναι άνθρωπος! Συζητησιμος κ ότι κ να σου έρθει τον παίρνεις τηλεφωνο και τον ρωτας!

Τώρα όσο για το πρόβλημα...έχω αφαιρέσει την μία σάλπιγγα κ η άλλη δεν έχει πολύ καλή διαβατοτητα, έχω κάνει δυο χειρουργεία για καυτηριασμο ενδομητριωσης συν το ότι έχω κ πολύ χαμηλή ΑΜΗ! ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ δηλαδή! Τι να κάνει κ αυτός ο ερμος ο γιατρός!

Εσυ σε τι φαση είσαι?

Τον γιατρο αυτον δεν το γνωριζω...εγω ειμαι λιγο απογοητευμενη με το γιατρο μου..σημαντικο που σου απαντα ο ιδιος στα ερωτηματα σου...Εμεις δεν εχουμε σπερματοχωαρια..εχουμε κανει καποιες εξετασεις εγω ειμαι οκ..οπως καταλαβαινεις αγχωνομαστε!!και ειδικα ο συζυγος μου..τωρα μας εχει πει για κατι ενεσεις..και πολυ προβληματιζομαι!!

Δημοσίευση

Α μάλιστα! Πάντως αν δεν νιώθεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου γνώμη μου είναι να κοιτάξεις και αλλού. Είναι σημαντικό να νιωθετε ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του. Δεν ξέρω τίποτα για τις ενέσεις, αυτό που ξέρω είναι ότι η μικρόγονιμοποίηση  κάνει θαύματα! Είναι πολύ πιθανό να πιάσεις με την πρώτη προσπάθεια! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...