Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kalispera

Eimai kainougia kai zitaw tin gnwmi sas. Thelw na meinw egios ekana mia exwswmatiki, eimai 42 etwn, apetixe to thema einai oti twra pairnw ladose exei perasei ena trimino twra to ekopsa meta apo therapeia gia na kanw tin exwswmatiki afou rwtisa giatro.Thelw na proxwrisw se defteri exwswmatiki alla den xerw pws tha paw psixologika! Opoia ginaika exei analogi ebeiria na mou pei tin gnwmi tis efxaristw.

 

 

 

 

 

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ feggaraki...ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ..ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΧΙΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΑΦΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΧΑΠΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΑΡΕΚΛΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ..ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ:)?ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ!!ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ!*ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΗΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ..ΧΩΡΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ!:)

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

κοριτσι μου,μου θυμιζεις τον εαυτο μου λιγα χρονια πριν!

επερνα καιρο ladose λογω καταθληψης κ κρισεων πανικου κ πριν ξεκινησω την πρωτη μου εξωσωματικη δεν ημουνα ετοιμη να τα σταματησω.το εψαξα πολυ,ρωτησα γιατρους κ τελικα ενω επερνα ladose καναμε 2 προσπαθειες κ πετυχαμε εγκυμοσυνη στην 2η!!!σε οοολη την εγκυμοσυνη επερνα 1 χαπι καθε μερα κ συνεχιζω ακομα.

το μωρο ολογερο,το ιδιο κ γω κ μαλιστα θηλασα οσο μπορεσα.κατοπιν ψαχνοντας βρηκα κ αλλες κοπελες που περνανε ladose στην εγκυμοσυνη κ εχουνε μεγαλυτερα παιδακια κ ολα ειναι οκ!

οποτε μην αγχωνεσαι!σημασια εχει να εισαι εσυ καλα κ θα καταφερεις τα παντα!σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καλη επιτυχια!!!

 

  • 2 months later...
Δημοσίευση

Kαλησπερα

θα ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά με το ladose έκανα δεύτερη εξωσωματική και έχω αγχωθεί , πριν ξεκινήσω ρώτησα για την χρήση ladose αλλα η γιατρός ήταν αρνητική, έχει περάσει 1 μηνας και έχω πάλι συμπτώματα άγχους :blush:

 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια  εγω 13/1 έκλεισα για β επιπέδου να πάω να δω το μωρό γιατί τις δύο τελευταίες φορές ο γιατρός είχε γέννα και δεν μπόρεσε να με δει είχε βάλει ειδικευόμενη κοπέλα που δεν ήξερε να κάνει και πολλά πράγματα  κιλά εγώ δυστηχως πήρα ειδικά τώρα μέσα στις γιορτές με έφαγαν τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες συνολικά πήρα 8 κιλά πρέπει να προσέχω από εδώ και πέρα γιατί όταν θα κάνω και καμπύλη ζαχαρου θα αρχίσουν τα ζόρικα με το φαγητό  Την παρασκευή γίνομαι 22 εβδ και η κοπέλα που με είδε μου είπε πως είναι αγόρι αλλά περιμένω και την β επιπέδου να το δει και πιο έμπειρος γιατρός κατά τα άλλα για την ώρα προχωράει καλά η εγκυμοσύνη που και που έχω λίγες καούρες αλλά εντάξει σε σχέση με την κούραση που έχω λόγο των παιδιών δεν είναι τίποτα αυτό αλλά  θα ήθελα να έχω λίγο περισσότερο χρόνο να ξεκουράζομαι ..
    • Ναι θυμάμαι εσύ είσαι λίγο πιο πίσω .. ωραία μια χαρά καλό είναι αυτό να τα ψαχνουν όσο πιο καλά γίνεται και λεπτότερος μην τους ξεφύγει κάτι 
    • Καλή ζωή 😍😍 η γλυκούλα το παίζει άνετη! Σιγά σιγά θα αρχίσει να δένεται και να θέλει να συμμετέχει στην αλλαγή πάνας κλπ. Αυτό για το ότι σου φαίνεται μεγάλη, το έχω διαβάσει από όλες όσες έχουν δεύτερο μικρο παιδάκι! Η αλήθεια είναι πως με συγκινεί κάθε φορά που το σκέφτομαι… το ίδιο είχα πάθει με τον γάτο μου όταν γύρισα απ το μαιευτήριο στην πρώτη γέννα 😂😂 μου φαινόταν τεράστιος, αλλά μετά συνήθισα. Εσύ πως είσαι με την ανάρρωση;;  Εγώ είμαι στην ίδια ησυχία. Κλασικά πολυυυ πίεση και βάρος χαμηλά , γιατί το μωρό είναι πολύ κάτω, αλλά κατά τα άλλα τίποτα. Λίγες συσπάσεις, έφυγαν και οι σουβλιες… μάλλον κάνει οπισθοχώρηση η μπέμπα 😂 Σωματικά και ψυχολογικά ωστόσο, είμαι ένα κουρέλι. Θέλω μόνο να ξαπλώνω να κοιμάμαι, πράγμα αδύνατο με την μικρή.  Δευτέρα που θα είμαι 40+1 έχω πάλι μαία και γιατρό και βλέπουμε…
    • Καλησπέρα κορίτσια και απο μας! Εμένα 14/1 γινεται ακριβως 8 μηνων. Ξεπεταχτηκε παρα πολυ μεσα στις γιορτές. Μπούσουλαει, σηκωνεται απο ξαπλα καθιστή μονη της, στον καναπε σηκωνεται μονη της ορθια εντελως και γενικά προσπαθει να πιάστει κ να σηκωθει. Πατάει συνεχεια στα πόδια της και τεντωνεται. Εβγαλε τ δύο κατω δοντια. Ειναι ενα ζουμερό χαμογελαστο μωρο. Εχει χαλάσει τ ύπνο της τ βραδυ κ με τεντώνει. Ελπίζω να ξανα στρωσει κάποια στιγμή.
    • Ω ρε συ περαστικά σε όλους κ καλή ευκολία! Η μετακόμιση μόνο θα με αγχωνε εμένα γτ αυτό το πράγμα να είναι να γεννήσεις κ να μην ξέρεις που να κάνεις την προετοιμασία είναι μια τρέλα! Εσένα ακόμα τόσο πολύ προσοχή σου λένε ή το έχεις πάρει από φόβο; Αυτό με την καούρα όταν ξαπλώνεις, γάμησε τα! Κ γω νομίζω θα πίνω κάθε βράδυ μαλοξ ή γκαβισκον γτ δεν παλεύεται.  Για τα κιλά μη σκας αγάπη θα έρθει η ώρα που θα τα χάσεις! Όταν θα μπορείς θα κάνεις την προσπάθεια σου κ θα φύγουν μπαμ!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...