Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα και χρόνια πολλά

Και ναι, είναι γεγονός, είδα για πρώτη φορά αίμαι και εγωωωωωωωωωω.

Είμαι στην 10 εβδομάδα, αλλάζω μήνα βέβαια σήμερα, (είχα τελευταία περίοδο 20/10) και το καλό είναι οτι δεν πονάω. μόνο κάτι ψιλές σουβλιές.

Είδα πριν δυο ώρες καφε στο σερβιετάκι μου, και όταν κατούρησα και σκουπίστηκα, είδα ροζ προς κόκκινο και λίγες βλέννες. Πήρα τον γιατρό μου, και ξεκίνησα προγεστερόνη 2 πρωι 2 μεσημέρι 2 βράδυ..

Αντε να δούμε ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ.....

Δημοσίευση

και εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα αιμα αποκολληση ηταν ανευ σημασιας

και τωρα καθε φορα που αλλαζα μηνα εως και την 14 εβδομαδα εβλεπα αιματακι

νομιζω κοριτσακι μου δεν ειναι τιποτα

Δημοσίευση

Καλη μου μην στεναχωριεσε ειναι συνηθες φαινιμενο το αιμα στην εγκυμοσυνη ειδικα οταν αλλαζεις μηνα , βεβαι πολλοι γιτροι δεν το θεωρουν αληθινο.Συνηθως η αιμορογια ειναι λιγη και οφειλετε σε μερικη αποκολληση του πλακουντα και οι σουβλιες μπορει να ειναι οι συσπασεις της μητρας βεβαι καλο ειναι που σου εδωσε προγεστερωνη αλλα πρεπει να μεινεις λιγο ξαπλα μονο τουαλετα να πηγαινεις και αν δεις οτι πονας στο γιατρο.Το σημαντικοτερο ειναι να εισαι ηρεμη και ψυχραιμη εγω ειχα 2 φορες αιμα μια στον 4 μηνα και μια στον 6 εκατσα απο 10 μερες στο κρεβατι ειχα μερικη αποκολληση .Πρεπει να ακους τ γιατρο σου και του χρονου τη πρωτοχρονια θα χορεψεις μαζι με το μωρο σου . να σια καλα και μην στεναχωριεσε

Δημοσίευση

Μην ανησυχείς, συνήθως δεν πρόκειται για κάτι ... ανεπανόρθωτο! Εχω δει εγώ σταγονίτσες μέχρι τώρα, κάθε φορά αγχωνόμουν, τρελεαινόμουν και τελικά τίποτα δεν έγινε! Κάθε 26 ημέρες έβλεπα σταγονίτσες μέχρι τον 6ο μήνα, ήταν η αλλαγή κάθε κύκλου και αν και ο γιατρός ποτέ δεν παραδεχτηκε οτι ισχύει αυτό, δεν μου είπε σε τι οφείλεται!!! Ολα καλά τα έβλεπε στον υπέρηχο!:cheer:

Δημοσίευση

Ευχομαι να σου πανε ολα καλα.. Μην στεναχωριεσαι. Ξεκουρασου οσο μπορεις. marimari καποιοι γιατροι υπολογιζουν την αλλαγη του μηνα με βαση την τελευταια περιοδο σου + 10 μερες. Εγω με ΤΕΡ 29/4 αλλαζω μηνα καθε 9 του μηνα γιατι 29/4 + 10 μερες= 9 Μαιου. οποτε μου εδωσε ημερομηνια μεχρι τις 9/2. Αλλοι προσθετουν 7 μερες, άλλοι 5 μερες ειναι αναλογα στο γιατρο. Παντως μηνας και βδομαδες δεν συμβαδιζουν και μενα με ειχε μπερδεψει λιγο αυτο στην αρχη.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΣΤΗΝ 11 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑ,ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΥΧΟ,ΣΕ 2 ΣΗΜΕΙΑ ΚΙΟΛΑΣ.ΕΚΑΤΣΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ Η ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας...

Απο χθες που ξεκίνησα την προγεστερονη, δεν ειδα ξανα αιμα, και πριμ κανα διωρο ειδα καφε. Μονο καφε. Τωρα πάλι που πηγα, λιγότερα.

:angry:

Καλού κακού εχω κλεισει για υπερηχο σε ενα διαγνωστικο πολύ κοντα στο σπίτι μου. Δεν το ειπε ο γιατρός μου, αλλά θελω να το δω...

Δημοσίευση

Επειδή δεν υπήρχε καμία περίπτωση να καθήσω στα αυγά μου, μέχρι τις 20 που είναι να κάνω την αυχενική διαφάνεια ή στις 21 που έχω ραντεβού με τον γιατρό μου, μόλις γύρισα απο την Ευρωδιάγνωση που έκανα (στην ουσία τον πρώτο) υπέρηχο του μωρού.

Λέω τον πρώτο, γιατι ο πρώτος πρώτος έγινε "στην ζούλα" σύμφωνα με τον γιατρό μου, κρυφά, στο Αττικό, ένα πρωί, μόνο και μόνο για να ακούσουμε καρδιά και να δούμε οτι είναι ενδομήτρια η κύηση. Και όλα πράγματι ήταν καλά. Δεν πήρα εκτύπωση όμως, ο άντρας μοτ δεν ήταν μέσα, και πήγε να πεθάνει:lol:

Λοιπόν, στο θέμα μας, αν και έχω ακόμα λίιιιιιγο πολύ λίγο καφε στο σκούπισμα, και συνεχίζω την προγεστερόνη, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! Είδα και 2 χεράκια και 1 κεφάλι!!!! Αλήθεια!!!!! Αρα μάλλον είναι απο την αλλαγη του μήνα. Η ξάπλα ξάπλα ομως κορίτσια!!!!

Ευχαριστώ πάαααρα πολύ για το ενδιαφέρον!:kiss:

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ DOMENICA!! KΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ.:woohoo: ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.. ΚΑΤΣΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΖΕΨΕΙΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΦΙΛΙΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...