Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα είπα να φτιάξω και εγώ μια συζήτηση με εμάς τις μανούλες που γεννάμε πρώτα ο θεός τέλος καλοκαιριού .... :)

ο Γιατρός μου, μας έδωσε πιθανή ημερομηνία 14/09/2016 αλλά επειδή θα γίνει με καισαρική (λόγο προβλήματος υγείας δικής μου) μου είπε το παίρνουν περίπου 15 ημέρες πιο πριν άρα πρώτα ο Θεός πάντα, υπολογίζω να δω το θαυματάκι μας τέλος Αυγούστου!!  

Εσάς?

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η renaki rena είπε:

Geia sas k apo mena.  Περιμένω το δεύτερο παιδάκι μου με καισαρική πητ και εγώ στις 14/9 και η επέμβαση θα γίνει 1-3  Σεπτεμβρίου. 

Γεια σου Ρενα καλως ηρθες!!και καλη λευτερια !?

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Οχι ακομη...αντιμετωπιζουμε ενα προβλημα!!καποια στιγμη θα ρθει και σε εμας!?

Με το καλο κοριτσακι μου να κρατησεις ενα θετικο τεστ στα χερια σου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η renaki rena είπε:

Χαχα ναι. . Εσύ πόσο εβδομάδων είσαι;  που θα γεννησεις με το καλό; 

Ειμαι 22 εβδομαδων και θα γεννησω στο γενεσις στην θεσσαλονικη!

Εσυ που θα γεννησεις;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Γεια σας κορίτσια να σας ζήσουν τα μωράκια σας όσες γεννησατε και με το καλό σε όσες μείνατε και μεις γεννησαμε την Τετάρτη με πρόκληση φυσιολογικά 3370 η μπεμπουλα μια κουκλίτσα αλλά εγώ πήρα εξιτήριο και τη Μικρή την πήραν εισαγωγή στη μεν γιατί είχε ανεβασμένο δείκτη φλεγμονής και παίρνει ενδοφλέβια αντιβίωση. Το σοκ που πέρασα όταν όλοι φευγανε με μπαλόνια και μεις με κλάματα. Προς το παρόν είναι καλά σταθερή ελπίζω να πέσουν οι τιμές και να την πάρουμε σπίτι σύντομα 
    • Καλημέρα τσούπρες.. εχθές πήγα και εγώ για υπέρηχο στην γιατρό μου, είμαστε μαμά και κόρη πολύ καλά, καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Ο υπέρηχος ήταν πεντακάθαρος, έφυγε κάθε τι από το αιμάτωμα.. σαν να μην υπήρξε ποτέ ένα πράγμα. Η μπέμπα είναι πλέον στα 800 γραμμάρια.. μεγάλωνει πολύ καλά.. 🤗🤗🤗 Εγώ έκανα το εμβόλιο της γρίπης και τέλος Δεκεμβρίου έχω να κάνω το τριπλό. Την άλλη Παρασκευή πάω για καμπύλη ζαχάρου και 2 Δεκεμβρίου αισίως, θα κάνουμε το πρώτο μας ραντεβού στο νοσοκομείο με το γιατρό που θα αναλάβει τη γέννα. Σήμερα κλείνω την 25η εβδομάδα, σαν ψέματα... ακόμη δεν έχω μπει στη διαδικασία να κοιτάξω τπτ.. Κάνουν οι γονείς μου μετακόμιση και στο καπάκι θα κάνουμε κι εμείς μόλις αδειάσουν το σπίτι και κάνουμε κι εμείς ότι χρειάζεται για να μπούμε μέσα.. στην ουσία γίνεται τράμπα.. βγαίνει ο ένας, μπαίνει ο άλλος. Απλά όλοι θα είμαστε στην ίδια αυλή. Εγώ εννοείται δεν μπορώ να βοηθήσω πουθενά, με έχουν σαν κουκούλι μόνο κάθομαι και κοιτάω. Ευτυχώς εχθές η γιατρός μου επέτρεψε να βγαίνω από το σπίτι και μπορώ να πάω να πιω έναν καφέ τουλάχιστον με κάνα άνθρωπο.. 😆 Την καμπύλη ζαχάρου τη φοβάμαι κι εγώ λίγο είναι η αλήθεια, αλλά ελπίζω να είναι καλή και να μην χρειαστεί να παίρνω αγωγές και να αλλάζω νοσοκομεία.. γιατί το κακό σενάριο είναι ότι θα χρειαστεί να πάω Αλεξανδρούπολη να γεννήσω αντί για Διδυμότειχο που είναι δίπλα για μένα. Το Διδυμότειχο το έχω στα 35-40 χιλιόμετρα απόσταση, ενώ την Αλεξανδρούπολη στα 120 χιλιόμετρα. Τεσπα! ας ελπίσουμε ότι όλα καλά θα πάνε..!!! 
    • Καλημερα κορίτσια.. εχθές πήγα και εγώ για υπέρηχο στην γιατρό μου, είμαστε μαμά και κόρη πολύ καλά, καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Ο υπέρηχος ήταν πεντακάθαρος, έφυγε κάθε τι από το αιμάτωμα.. σαν να μην υπήρξε ποτέ ένα πράγμα. Η μπέμπα είναι πλέον στα 800 γραμμάρια.. μεγάλωνει πολύ καλά.. 🤗🤗🤗 Εγώ έκανα το εμβόλιο της γρίπης και τέλος Δεκεμβρίου έχω να κάνω το τριπλό. Την άλλη Παρασκευή πάω για καμπύλη ζαχάρου και 2 Δεκεμβρίου αισίως, θα κάνουμε το πρώτο μας ραντεβού στο νοσοκομείο με το γιατρό που θα αναλάβει τη γέννα.  Σήμερα κλείνω την 25η εβδομάδα, σαν ψέματα και η μπέμπα είναι πιο ζωηρή από ποτέ.. ☺️
    • Καλημέρα αγάπες, καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε.!! Βλέπω την ομάδα μας να πετάει και χαίρομαι..!!! Έτσι πάντα θετικά αποτελέσματα και θετική σκέψη.!!! Ο Θεός ξέρει και τον τόπο και το χρόνο που θα δράσει.. εμείς απλά δεν το ξέρουμε.. γι' αυτό υπομονή και όλα θα ρθούνε.. 😉 Σε δικά μου νέα κορίτσια, εχθές πήγα και εγώ για υπέρηχο στην γιατρό μου, είμαστε μαμά και κόρη πολύ καλά, καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Ο υπέρηχος ήταν πεντακάθαρος, έφυγε κάθε τι από το αιμάτωμα.. σαν να μην υπήρξε ποτέ ένα πράγμα. Η μπέμπα είναι πλέον στα 800 γραμμάρια.. μεγάλωνει πολύ καλά.. 🤗🤗🤗 Εγώ έκανα το εμβόλιο της γρίπης και τέλος Δεκεμβρίου έχω να κάνω το τριπλό. Την άλλη Παρασκευή πάω για καμπύλη ζαχάρου και 2 Δεκεμβρίου αισίως, θα κάνουμε το πρώτο μας ραντεβού στο νοσοκομείο με το γιατρό που θα αναλάβει τη γέννα. 
    • @pennaki μπράβο ρε αγάπη..!! Είδες που ήρθε..  δεν έχει σημασία ο χρόνος αλλά η στιγμή τελικά που έρχετε κάτι στη ζωή μας. Ξέρει Εκείνος και το που και το πότε θα μας το φέρει.. 🙃😉 Όλα να πάνε καλά από δω και πέρα, δεν θέλει άγχος, δεν θέλει υπερβολές.. έχε πίστη στο Θεό και μη φοβάσαι τπτ, στο τέλος όλα καλά θα πάνε..!!! 😊😉🤗🥰😘
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...