Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα σε ολες τις ομορφες!!θα ηθελα να μου γραψετε εμπειριες και αποτελεσματα απο το embio..Πιστεψτε με οτι σε ολες τις κοπελες που εχουν περιπου το ιδιο προβλημα οπως εσεις θα μας βοηθησει να παρουμε μια αποφση για το που θα πρεπει να αποτανθουμε και να εχουμε περισσοτερες ελπιδες με τις πρωτες φορες;;ευχαριστω??ξεκινησα να πηγαινω σε ενα γιατρο ονομαζεται ***** και δεν με κανει να νιωσω εμπιστοσυνη νομιζω οτι μας κοιταει σαν πορτοφολι αυτους τους "χαλαιπους"καιρους:(:confused:

Δημοσίευση
στις On 4/2/2016 at 6:20 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλησπερα σε ολες τις ομορφες!!θα ηθελα να μου γραψετε εμπειριες και αποτελεσματα απο το embio..Πιστεψτε με οτι σε ολες τις κοπελες που εχουν περιπου το ιδιο προβλημα οπως εσεις θα μας βοηθησει να παρουμε μια αποφση για το που θα πρεπει να αποτανθουμε και να εχουμε περισσοτερες ελπιδες με τις πρωτες φορες;;ευχαριστω??ξεκινησα να πηγαινω σε ενα γιατρο ονομαζεται **** και δεν με κανει να νιωσω εμπιστοσυνη νομιζω οτι μας κοιταει σαν πορτοφολι αυτους τους "χαλαιπους"καιρους:(:confused:

Δεν έχω εμπειρία από embio αλλά μπορώ να σου πω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν γιατρό που να τον εμπιστεύεσαι, να μπορείς να μιλήσεις μαζί του και να νοιώθεις ότι είναι άνθρωπος πάνω απ'όλα.

Ο γιατρός σου θα πρέπει να είναι ο σύμμαχος και συμπαραστάτης σου τόσο πριν όσο και μετά την σύλληψη.

Βρες λοιπόν κάποιον που να νοιώθεις σιγουριά!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η kelly28 είπε:

Δεν έχω εμπειρία από embio αλλά μπορώ να σου πω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν γιατρό που να τον εμπιστεύεσαι, να μπορείς να μιλήσεις μαζί του και να νοιώθεις ότι είναι άνθρωπος πάνω απ'όλα.

Ο γιατρός σου θα πρέπει να είναι ο σύμμαχος και συμπαραστάτης σου τόσο πριν όσο και μετά την σύλληψη.

Βρες λοιπόν κάποιον που να νοιώθεις σιγουριά!

Σε ευχαριστω πολυ!!θα ακολουθησω τις συμβουλες σου!!?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μετά είναι ο Β επιπέδου υπέρηχος, μετά την 20ή βδομάδα! Που είναι επίσης εξονυχιστικός ο έλεγχος σαν την αυχενική.
    • Αχ πολύ χαίρομαι που διαβάζω νέα σας!! Η μικρή σας τα πάει τέλεια! Καλά κάνεις και δεν αγχώνεσαι για τα παλαμάκια, ήδη κάνει αρκετά πράγματα και νωρίτερα θα έλεγα. Κι εμάς δεν τα κάνει τα παλαμάκια συχνά, μια δυο φορές τα έχει κάνει. Τώρα τον ενδιαφέρει να ρίχνει πράγματα κάτω και να τα βλέπει να εξαφανίζονται 😆 Με το σχολείο, προσπαθούμε... Δεν έχει προσαρμοστεί καθόλου και δεν είναι μάλλον η πιο εύκολη περίοδος του που τον πάμε. Περνάει άλμα, έχει μαμακιαση, βγάζει δόντια, ήταν πολύ γκρινιάρης... Στον ύπνο επίσης είναι βεντουζωμενος πάνω μου. Οπότε έκατσε 20 λεπτά τη Δευτέρα και μέχρι σήμερα έκατσε μιάμιση ώρα. Άλλα παιδάκια στην τάξη του (που είναι ένα μήνα μεγαλύτερα) προσαρμόστηκαν ήδη και κάθονται 5-6 ώρες χωρίς γκρίνια... Κάνει πρόοδο πάντως, σιγά σιγά. Είμαστε αισιόδοξοι ☺️ @Maya_ όντως, εσάς πώς τα πάει; Εμάς ρε συ με το BLW τρώει μόνο κάτι αχλάδια, ροδάκινα που είναι σκληρά ή κάτι κριτσινια που φτιάχνουμε. Ο,τι είναι μαλακό το λιώνει στο χέρι του και το πετάει κάτω 🥲  Εμείς το έχουμε κόψει το μπανάκι εδώ και καιρό, γιατί είχαμε το ίδιο θέμα με σας. Οπότε τον βάζω στην μπανιέρα και κρατιέται από το πλάι. Τον κρατάω με το ένα χέρι και τον σαπουνιζω ή τον ξεπλένω. Όταν ήταν πιο μικρός (7-8 μηνών) τον κάναμε μαζί με τον άντρα μου μπάνιο, επειδή γλιστρούσε πολύ με τα σαπούνια και δεν μπορούσα να τον κρατήσω καλά. Δεν πατούσε κι αυτός τόσο σταθερά και φοβόμουν. Όταν ήμουν μόνη, τον έπλενα στα κακα μονο. Καθόμουν στο πλάι της μπανιέρας, τον ξαπλωνα μπρούμυτα στα πόδια μου και του έπλυνα το ποπουδελι. Τώρα που είναι πιο σταθερός, ξέρει δηλαδή να κάθεται μόνος του, περπατάει κρατώντας τα έπιπλα ή σπρώχνοντας καρέκλες, τον κάνω μόνη μου, τον αφήνω και λίγο χωρίς να τον κρατάω. Θα βοηθήσει πάρα πολύ ένα πατάκι για να μη γλιστράει. Καθισματακι δεν δοκίμασα γιατί δεν είναι πολύ φαν κανενός καθίσματος. Παλεύουμε για να κάτσει στο καρεκλακι του φαγητού ή του αυτοκινήτου 🙄
    • Κορίτσια πήγα γιατρό όλα μια πάνε!!!! 16&4 σήμερα 150 γραμμάρια, πρόσθιος πλακούντας, τραχηλος 4,3 συνεχίζω Τ4, πολύβιταμίνες , φολικό, και σαλοσπιρ και το πιο σημαντικό............ Έχω ΚΟΡΙΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🌸🌷🌺🌸🪷🌺🌷
    • Κι εμενα τα ιδια! Δεν ενιωσα οτι με βοηθαγε κανενα συμπληρωμα. Μην σου πω για 1 χρονο μονος του εφτιαξε ο κυκλος μεχρι που ξαναχαλασε το καλοκαιρι! Σε ευχαριστω πολυ! Θα σας γραψω. @Ngsofia Ξεκινησες κοριτσι μου;; Τι εκανες τελικα; @Savina_5 Σου ηρθε η περιοδος;;
    • Ναι ναι ρώτα να δούμε τι θα πει και αυτός! Είχα δοκιμάσει τα inofert για πολύ καιρό, μετφορμινη για κάνα τρίμηνο, αλλα ο κύκλος μου δεν στρωνει με τίποτα! Με το καλο το ραντεβού αύριο!  @Ngsofia μου τι κάνεις εσύ, ξαναπηγες για υπέρηχο, έκανες ένεση που έλεγες;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...