Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 12/7/2016 at 8:03 ΜΜ, ο/η danah 2016 είπε:

Σε καταλαβαινω...και εγω τωρα που ειδα καφε μου κοπηκανε τα ποδια...τωρα ποσο εισαι;;; επαιρνες και κατι αλλο παραλληλα με την προγεστερονη;;;

Expand  

Έπαιρνα το iofolen που είναι συμπλήρωμα κ το παίρνω ακόμα,πρεζολον που θα το σταματάτησω αύριο κ φύλλικο οξύ που το σταμάτησα όταν έκανα τις πρώτες εξετάσεις που μου έδωσε σίδηρο κ έχει μέσα φύλλικο οξύ σύν ότι έχει κ το iofolen.αυριο κλείνω την 12η εβδομάδα κ μπαίνω στην 13η.. 

Δημοσίευση
  στις On 12/7/2016 at 8:19 ΜΜ, ο/η danah 2016 είπε:

κάποια στιγμή μπορεί να σου δώσει μαγνήσιο το παίρνουν σχεδόν όλες οι εγκύουλες..το ιοφολεν αν ήταν θα στο έδινε από την αρχή δεν το δίνουν κ όλοι.. Το πρεζολον άστο είναι κορτιζονη. 

Expand  
Δημοσίευση
  στις On 12/7/2016 at 8:12 ΜΜ, ο/η Tweema είπε:

Έπαιρνα το iofolen που είναι συμπλήρωμα κ το παίρνω ακόμα,πρεζολον που θα το σταματάτησω αύριο κ φύλλικο οξύ που το σταμάτησα όταν έκανα τις πρώτες εξετάσεις που μου έδωσε σίδηρο κ έχει μέσα φύλλικο οξύ σύν ότι έχει κ το iofolen.αυριο κλείνω την 12η εβδομάδα κ μπαίνω στην 13η.. 

Expand  

Σε καταλαβαινω...και εγω τωρα που ειδα καφε μου κοπηκανε τα ποδια...τωρα ποσο εισαι;;; επαιρνες και κατι αλλο παραλληλα με την προγεστερονη;;;

στις On 12/7/2016 at 8:24 ΜΜ, ο/η Tweema είπε:
  στις On 12/7/2016 at 8:19 ΜΜ, ο/η danah 2016 είπε:

κάποια στιγμή μπορεί να σου δώσει μαγνήσιο το παίρνουν σχεδόν όλες οι εγκύουλες..το ιοφολεν αν ήταν θα στο έδινε από την αρχή δεν το δίνουν κ όλοι.. Το πρεζολον άστο είναι κορτιζονη. 

Expand  
Expand  

Καταλαβα...τι να κανουμε...υπομονη για τα μπεμπε μας....καλο σου βραδυ και ευχομαι να σου πανε ολα καλα...με το καλο να ειναι???

Δημοσίευση
  στις On 12/7/2016 at 8:31 ΜΜ, ο/η danah 2016 είπε:

Καταλαβα...τι να κανουμε...υπομονη για τα μπεμπε μας....καλο σου βραδυ και ευχομαι να σου πανε ολα καλα...με το καλο να ειναι???

Expand  

Ειχατε κ πονουσ περιοδου??σαν κατι να νιωθω..μηπως τελικα μ ερθει???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...