Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα..απο συγγενεις εχω ακουσει τα καλυτερα για το ολμπιον..γι αυτο κ πληρωνεις τα μαλλιοκεφαλα σου.προσωπικη εμπειρια δεν εχω..οταν θα μου τυχαινε εγκυμοσυνη θα προτιμουσα το νοσοκομειο γτ αν σ συμβει κατι χτυπα ξυλο,στο νοσοομειο θα σε πανε ετσι κ αλλιως..

Δημοσίευση

Μη το λες. Γέννησε ξαδέρφη μου πριν ένα μήνα στο Νοσοκομείο. Το προσωπικό ελλιπές. Δεν την βοηθούσαν καθόλου με τον θηλασμό και το μωρο και αναγκάστηκε να φωνάξει μαία από το Ολύμπιον να την βοηθήσει. Και από ότι μου είπε δεν ήταν η μόνη...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγω κοριτσια μου σημερα στον υπερηχο μονο το 1 απο τα 4 ωαρια ειχε μεγαλωσει και η οιστραδιολη ηταν ακομη 43.. Οποτε ωοληψια την Πεμπτη δεν βλεπω να γινεται.. Θα ξαναπαω Τεταρτη για ελεγχο και βλεπουμε..  
    • Κορίτσια μου χάθηκα λίγο γιατί είναι ζορικα τώρα στον 9ο.. Αρχικά να πω καλό μήνα, εύχομαι να γεμίσουμε θετικά τεστ και καλά νέα 🙏🙏 Σε άλλα νέα, πήγα στον παλιό μου γιατρό, αυτόν που με ξεγεννησε, και εν ολίγοις με έστειλε σε ενδοκρινολόγο λόγω της καμπύλης σακχάρου που είδε. Να θυμίσω ότι ο προηγούμενος που με παρακολουθούσε τόσους μήνες δεν είχε δώσει καμία σημασία στην τιμή στο 2ωρο που ήταν αυξημένη.  Διαβήτης κύησης λοιπόν, διατροφή και μετρήσεις. Επιπλέον, λόγω αυτού, αύριο θα ξανακάνω ντοπλερ να δούμε ότι είναι σίγουρα όλα εντάξει. Γιατί με αρυθμιστο διαβήτη κύησης τόσο καιρό υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην τρέφεται καλά το μωρό και να χρειαστεί να το πάρουμε νωρίτερα (τα λέω πολύ μπακαλιστικα τώρα). Αγχώθηκα, στεναχωρήθηκα, νευρίασα με τον άλλον γιατρό και την ανευθυνότητα του.  Σήμερα έχω έρθει για καρδιοροκογραφο και το μωρό έχει πολύ αυξημενους παλμούς. Με έχουν βάλει να πίνω νερά και αναμένω για να επαναλάβω την εξέταση. Μάλλον πρόκειται για αφυδάτωση, θα δείξει.. Αργότερα θα δούμε και κάτι διάφανα υγρά που έχω εδώ και δύο μέρες. Εντελώς νερουλά και άοσμα.. φοβάμαι μήπως είναι αμνιακό υγρό....   Κατά τα άλλα με τη ζέστη δεν την παλεύω ζαλίζομαι πολύ. Έχω ζητήσει βοήθεια τις τελευταίες μέρες από την μητέρα μου, έρχεται κάποιες μέρες. Ωστόσο η μικρή δεν δέχεται να την ακουμπάει κανένας άλλος πέρα από μένα, δεν ξέρω γιατί έχει κολλήσει τόσο πολύ μαζί μου τελευταία... Ενώ ανέκαθεν ήταν κορίτσι του μπαμπά, τώρα αν σηκωθεί εκείνος πχ τη νύχτα και πάει να την δει, φωνάζει μαμά και κλαίει. Δυσκολεύομαι υπερβολικά γιατί έχει ξεπεράσει τα 13 κιλά, γενικά δυσκολεύομαι να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις ενός νηπίου σε αυτήν την φάση. Τουλάχιστον η μητέρα μου, παίζει μαζί της και την απασχολεί, και κάνει και δουλειές στο σπίτι. Αλλά θα προτιμούσα να αναλαμβανς το παιδί ώστε να ξαπλώσω κ γω πχ μια ωρίτσα. Έτσι και φύγω από το οπτικό της πεδίο γίνεται χαμός. Τελοσπαντων, το θετικό είναι ότι πλέον έχει πάει στο δωμάτιο της. Το κακό είναι ότι ακόμα ζητάει γάλα μέσα στη νύχτα (την έχει πιάσει άρνηση για φαγητό μέσα στη μέρα, τρώει ελάχιστα). 36+2 σήμερα και έχω αγχωθει πολύ με όλα αυτά τα τελευταία που έχουν προκύψει.. Σας τα έγραψα μαζεμένα, συγγνώμη για το κατεβατο..
    • Ειναι πολυ δυσκολο αυτο που περνας καθε μηνα (κι εγω το περναω). Το καταλαβαινω. Παμε για τον επομενο...... 👊 Δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως......
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...