Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα. Σε λίγες  μέρες ξεκινώ την προσπάθειά μου... χθες που μου έγραψε αναλυτικά ο γιατρός τη δοσολογία των 7 πρώτων ημερών, συνειδητοποίησα ότι μου λείπουν 4 κουτιά Μεριονάλ... μήπως έχουν πρισσέψει σε κάποια από σας και δεν τις χρειαζεται;

Δημοσίευση

Να σου πω... από ό,τι ξέρω τα δημόσια της Αθήνας που κάνουν εξωσωματικές είναι : Αττικό (που φοβήθηκα γιατί διάβασα σε πολλά ποστ στα διάφορα φόρα ότι ο γιατρός είναι περίεργος), Αλεξάνδρα (που διάβαζα ότι η ωοληψία γίνεται χωρίς μέθη και κάποιες τα "είχαν δει όλα") και το Αρεταίειο. Μου έκανε κλικ... και το αποφάσισα... ξέρω ότι μέχρι που πέθανε μεγαλουργούσε εκεί ο Χασιάκος και  ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για μένα να αποφασίσω να απευθυνθώ εκεί... περισσότερο πάντως από διαίσθηση. Τώρα καλώς ή κακώς... η συνέχεια θα δείξει!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Renakar είπε:

Να σου πω... από ό,τι ξέρω τα δημόσια της Αθήνας που κάνουν εξωσωματικές είναι : Αττικό (που φοβήθηκα γιατί διάβασα σε πολλά ποστ στα διάφορα φόρα ότι ο γιατρός είναι περίεργος), Αλεξάνδρα (που διάβαζα ότι η ωοληψία γίνεται χωρίς μέθη και κάποιες τα "είχαν δει όλα") και το Αρεταίειο. Μου έκανε κλικ... και το αποφάσισα... ξέρω ότι μέχρι που πέθανε μεγαλουργούσε εκεί ο Χασιάκος και  ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για μένα να αποφασίσω να απευθυνθώ εκεί... περισσότερο πάντως από διαίσθηση. Τώρα καλώς ή κακώς... η συνέχεια θα δείξει!!!

Και παλι καλη επιτυχια!!ο γιατρος πως λεγεται;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...