Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

I kali mou fili Tasoula thn paraskeui tha ferei ston kosmo ta didimakia ths. Tha sas parakalousa oles na kanete mia proseuxoula na pane ola kala . Ta morakia tha erthoun ston kosmo arketa noritera apo oti tha eprepe kai exo para polu megali agwnia.

Euxomai kai proseuxomai ola na pane kala, ta mwrakia ths na einai gera kai ths dinei dunami o theos na megalosei ta 3 paidakia ths.

  • Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Τις καλύτερες ευχές μου στην κοπέλα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και τα μωράκια να βγουν νικητές στην μάχη που θα δώσουν. Η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ. Όλα θα πάνε καλά! Να μας ενημερώσεις για το τι έγινε!

Δημοσίευση

SE KATALAVAINO APOLUTA XERO POS NOIOTHEIS KAI TI AGONIA KAI AGXOS EXEIS...

EMENA H FILH MOU H MALLON KALUTERA H ADERFH MOU (GIATI GIA MENA AYTO EINAI)GENNHSE STHN 27 EBDOMADA PRIN 1 XRONO...

PEUDETHKAN POLOI OLOI TOUS ALLA TORA EXEI ENA THHRIO,TON GIANNH POU EINAI MIA XARA KAI YGIESTATOS..

OLA THA PANE KALA,KAI THA EXO KAI THN FILH SOU ALLA KAI TA DIDIMAKIA THS MESA STIS PROSEUXE MOU..

KOURAGIO KAI SE SENA GIATI TORA THA SE EXEI POLU ANAGKH..

GRAPSE MAS NEA

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ,ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ'ΕΥΧΗΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΙΛΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ SOFIADAV. Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΙΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΣΟΥ (ΤΑΣΟΥΛΑΣ) ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΕΣΕΝΑ.. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ. ΣΠΑΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

κοιταω ψηλα στον ουρανο

το Θεο παρακαλω:

ν κοιταξει χαμηλα ολου του κοσμου τα παιδια.

Θεε μου σε παρακαλω μια μητερα ειμαι καιεγω

το παιδι μου να προσεχεις μα και αυτα που συντομα θα ερθουν στη ζωη,

πονο να μη συναντησουν μονο ενα γλυκο φιλι της μαμας του και υγεια Θεε μου μονο αυτο εχει σημασια , αυτα ειναι το μελλον της ανθρωποτητας.Το μελλον του κοσμου ειναι τα ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Δημοσίευση

Σοφία είναι πολύ γλυκό αυτό που κάνεις!!

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα διδυμάκια να βγουν υγιή και όλο αυτό να περάσει τόσο γρήγορα όσο ένα σύννεφο!!

Ο Θεός προσέχει όλα τα αγγελουδάκια, οπότε κι αυτά θα είναι κάτω από τη σκέπη του!!!

Καλη δύναμη στη φίλη σου και σε σένα ...

Όλα να πάνε καλά και γράψε μας τι έγινε...

Δημοσίευση

Sas euxaristo para para polu!!!!!!!!

exo kala nea!! irthan ta mwrakia ston kosmo simera to prwi!!! einai kai ta duo stin thermokitida, to ena - koritsaki - tha bgei aurio ...to allo tha to metaferoun se dhmosio nosokomeio giati prepei na meinei merikes meres stin entantiki . Pantos ta pragmata einai kalutera apo oti perimename kai ta mwra megalutera :))). To koritsaki einai 2.400 kai to agoraki 2 kilakia ( axx ta mwroulinia...toso mikroulia!!!)

Aurio tha dw thn fili mou kai elpizo suntoma ta mwrakia (mallon tha eimai kai i nona apo to ena :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

filia se oles kai euxaristo gia thn thetiki energeia!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια, καλημέρα! Είμαι 6+2 σήμερα μετα από εξωσωματική. 5+4 πήγαμε στον γιατρό, έχουμε ενα μωρό, είδαμε αμνιακό και λεκιθικο, και θα ξαναπάμε στις 25. Στις 4 εβδομάδες που πήρα θετική χοριακη και για καμιά εβδομάδα είχα τσιμπηματακια και πονακια κάτω χαμηλά. Με ποναγε και το στήθος πολύ αλλά είχε ξεκινήσει να με ενοχλεί και πριν την ετ από τα φαρμακα. Εδώ και μια εβδομάδα σταμάτησαν τα πονακια και σήμερα το πρωί που σηκώθηκα εξαφανίστηκε διά μαγείας και ο πόνος στο στήθος (που ήταν ουσιαστικά το μόνο σύμπτωμα που είχα) και το μυαλό μου πήγε αμέσως στο κακό. Δηλαδή τώρα που έφυγε και αυτό δεν νιώθω τίποτα απολύτως. Είναι φυσιολογικο αυτο βρε κορίτσια; Τώρα τι σας ρωτάω και εσάς κυριακάτικα... Ξέρω δεν έχει ουσία να κάνω σενάρια στο μυαλό μου, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, μου είπε και ο γιατρός να μην ασχολούμαι με συμπτώματα, αλλά εχω αναστατωθεί. 
    • Εγω πιστευω πως οταν νιωθουμε ανασφαλεια και ειμαστε ευαλωτες συναισθηματικα σε οποια ηλικια και να ειμαστε αυτες οι σκεψεις περνανε απ το μυαλο μας. Εγω χωρισα απο μια σχεση στα 27 και επειδη ειχα παντα στο μυαλο μου οτι θελω να κανω οικογενεια και παιδια σε μικρη ηλικια σκεφτομουν τοτε ακριβως αυτα. Μεγαλο κυκλο δεν ειχα ποτε να κανω γνωριμιες ευκολα κτλ και ελεγα τωρα ποτε θα γνωρισω καποιον και ποτε θα κανω παιδι κτλ οταν περασα τα 30 ελεγα καλα τι χαζη που ημουν που στα 27 σκεφτομουν ετσι..32 δεν εισαι μεγαλη μια χαρα μπορεις να φτιαξεις ξανα τη ζωη σου και επισης δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη. Μια φιλη μου ειχε χρονια σχεση και προσπαθουσε αρκετο καιρο για παιδι χωρισαν και μετα απο καποιο διαστημα που γνωρισε ενα παιδι μεσα σε ενα χρονο παντρευτηκαν και εμεινε αμεσως εγκυος.  Για την περιοδο δυστυχως δε γνωριζω να σου απαντησω..
    • Καλημέρα κορίτσι μου…κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εγώ στην βιοχημική μου, την μια μέρα είχα  χοριακη 140 κ την επόμενη μου ήρθε περίοδος. Το επιβεβαίωσα με τον γιατρό λίγες μέρες μετά γιατί μου βρήκε και την επικείμενη ωορρηξία. Πιστεύω θα σου έρθει σε λίγες μέρες. Ο μόνος λόγος που μπορεί να αργήσει παραπάνω είναι και το στρες..
    • Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για την υποστήριξη αυτές τις ημέρες. Μπορειτε να μου απαντήσετε πότε να περιμένω περίοδο; Η μαία του γιατρού στο τηλέφωνο  μου είπε είτε σε λίγες ημέρες είτε το αργότερο σε λίγες εβδομάδες. Ποναει η κοιλιά μου πολύ σήμερα χαμηλά αριστερά… Πονάω πολύ. Σαν να θέλω να πάω τουαλέτα, αλλά όλο το βράδυ σχεδόν και σήμερα το πρωί. Μπορειτε να με κατατοπίσετε ;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...