Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!!! Ειμαι πρωινη πρωινη σημερα!!! Ξυπνησα στις 6 που σηκωθηκε ο συζηγος για την δουλεια κ δεν μπορω να κοιμηθω... Ανυπομονω να ερθει το αυριο να παω για υπερηχο αλλα συναμα εχω πολυ μεγαλη αγωνια!!!

Χρυσα υπομονη εσυ τελειωσες! Σε λιγο θα εχεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου!!!

Αντε παιρνουμε σιγα σιγα σειρα ολες!!!

Δημοσίευση

Εμεις οι πρωταρες-πρωτοτοκες τα παιξαμε με αυτην την ψηλαφιση..χιχι..οντως ποναει;;;καλημερα κοριτσιααα!!μαρακι τι κανεις ολα καλα;;;

Αννουλα δν ξερω ισως μεγαλωσει αποτομα θα φδειξει..παντως γ εγκυο δν με κανουν...πριν κατι μερες μονο π πηγα στ κομμωτηριο κ κτ συζηταγαμε κ ειπα οτι ειμαι εγκυος μ λεενε πως οταν μ ειδανε ηταν αναμεσα στο αν τρωω ολο μ τ φαι κ εχω κανει κοιλιτσα η στ αν ειμαι εγκυος..?ψηλοαπογοητευτηκα ?

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Gwgw02 είπε:

Εμεις οι πρωταρες-πρωτοτοκες τα παιξαμε με αυτην την ψηλαφιση..χιχι..οντως ποναει;;;καλημερα κοριτσιααα!!μαρακι τι κανεις ολα καλα;;;

Αννουλα δν ξερω ισως μεγαλωσει αποτομα θα φδειξει..παντως γ εγκυο δν με κανουν...πριν κατι μερες μονο π πηγα στ κομμωτηριο κ κτ συζηταγαμε κ ειπα οτι ειμαι εγκυος μ λεενε πως οταν μ ειδανε ηταν αναμεσα στο αν τρωω ολο μ τ φαι κ εχω κανει κοιλιτσα η στ αν ειμαι εγκυος..?ψηλοαπογοητευτηκα ?

Χαχαχχαχαχα Γωγω μου μην απογοητευεσε!!! Θα δεις που θα ξεπεταχτει η κοιλιτσα σου απ'΄τη μια μερα στην αλλη κ δεν θα το πιστευεις! Εγω μεσα σε μια εβδομαδα απο εκει που δεν φαινομουν για εγκυος αλλα σαν να ειχα παχυνει οπως λες ξαφνικα πεταχτηκε κ λεω οπα ποτε μεγαλωσε τοσο?/? Χαχα

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Maraki!Tk είπε:

Χαχαχχαχαχα Γωγω μου μην απογοητευεσε!!! Θα δεις που θα ξεπεταχτει η κοιλιτσα σου απ'΄τη μια μερα στην αλλη κ δεν θα το πιστευεις! Εγω μεσα σε μια εβδομαδα απο εκει που δεν φαινομουν για εγκυος αλλα σαν να ειχα παχυνει οπως λες ξαφνικα πεταχτηκε κ λεω οπα ποτε μεγαλωσε τοσο?/? Χαχα

Maraki ξεχασα να πω πως οταν ειχα παει στ κομμωτηριο φορουσα κολλητη μπλουζα...σε πιο μηνα εγινε αυτο το μεγαλο μπαμμ,;

Δημοσίευση

ΣΤη διαρκεια 5ου με 6ου μηνα γινεται μεγαλο μπαμ! Εκει θελει κ πολυ προσοχη με τα κιλα...

Εγω εκει ξεφυγα κ εκει που ειχα παρει μονο 5 κιλα πηρα αλλα 4 σε ενα μηνα.... Αστα να πανε!

Εσυ ποσω εισαι τωρα?

Δημοσίευση

Εγω τωρα ειμαι 23 εβδομαδων ακριβως!!απο αυριο θα μπω στη 24 η...αρα ειμαι στην διαρκεια 5-6 ..για να δω..οσο γ αυτο με τ κιλα π λες το επαθα στην διαρκεια 4-5 που ακτιβως 4 μηνων 17 εβδομαδων δηλαδη  ειχα παρει μονο 3 κιλα συνολο κ ξαφνικα πηρα μεσα σε ενα μηνα κ κατι 4 μιση κιλα!!!!συνολο πριν μια εβδομαδα ημουν 7 μιση κιλα + εεε μ εβαλε χερι ο γιατρος κ απο τοτε κανω διατροφη κ εχω χασει τ ενα...εσυ;ποσα κιλα εχεις παρει σ ολη ην εγκυμοσυνη κ ποσο ειπαμε οτι εισαι;;σορρυ αλλα ξεχναω τοσες π ειμαστε ?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Gwgw02 είπε:

Εγω τωρα ειμαι 23 εβδομαδων ακριβως!!απο αυριο θα μπω στη 24 η...αρα ειμαι στην διαρκεια 5-6 ..για να δω..οσο γ αυτο με τ κιλα π λες το επαθα στην διαρκεια 4-5 που ακτιβως 4 μηνων 17 εβδομαδων δηλαδη  ειχα παρει μονο 3 κιλα συνολο κ ξαφνικα πηρα μεσα σε ενα μηνα κ κατι 4 μιση κιλα!!!!συνολο πριν μια εβδομαδα ημουν 7 μιση κιλα + εεε μ εβαλε χερι ο γιατρος κ απο τοτε κανω διατροφη κ εχω χασει τ ενα...εσυ;ποσα κιλα εχεις παρει σ ολη ην εγκυμοσυνη κ ποσο ειπαμε οτι εισαι;;σορρυ αλλα ξεχναω τοσες π ειμαστε ?

Εγω τωρα ειμαι 30 εβδομαδων κ μεχρι στιγμης εχω παρει 11 κιλα! Λογικο να ξεχνας!!!

Δημοσίευση

30 eβδομαδων κ 11 κιλα καλα ειναι..απλα κανε κρατη για να φτασεις μεχρι τα 15...μεχρι τ τελος!!!η αληθεια ειναι οτι ετρωγα σαν να μην υπηρχε αυριο αυτο τον ενα μηνα. Ξυπνουσα κ ετρωγα δυο κομματαρες γλυκο γ πλακα..κ συνεχιζααα οοολη μερα με δυο γαβαθες φαι..πατατακια κ παλι γλυκο..πως να μην τα παρω...?απλα φν περιμενα τοσα γτ πριν την εγκυμοσυνη τοσο ετρωγα κ κιλα δν επερνα..

Δημοσίευση

Και εγω ετσι την πατησα τον προηγουμενο μηνα κ τωρα προσεχω για να εχω!!! Χαχα

Αλλα εγω κ πριν την εγκυμοσυνη τα ειχα τα κιλακια μου κ δεν εχανα ευκολα! Αυτο ειναι το θεμα!

Ελπιζω με τη γεννα να αλλαξει ο μεταβολισμος μου!

Φαντασου οτι πριν τη γεννα ημουν δισκοιλια,εκανα να παω τουαλετα 3 με 4 μερες κ τωρα στην εγκυμοσυνη παω καθε μερα!

Λιγο αναποδη ειμαι!!! Χαχα

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!Θα με δειρετε έτσι που σας αγχωνω με την ψηλλαφιση!!!Θα δούμε αν θα μου κάνει σήμερα που ειμαι 38+ .

Έχω να πάρω και το μετρο έναν αιώνα! Ελπίζω να μην αρπαξω κάνα μικρόβιο τελευταία στιγμή !

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Aelia είπε:

Ρακουν εισαι καθολου καλυτερα; 'Η πονας ακομα;

Πονάω αρκετά.

Καπάκι κρυολόγημα με ηπιο συνάχι

Και δε μου έφταναν αυτά, δεν έκλεισα μάτι φοβουμενη μη πάθει το νινί τπτ. 

Έκανα και εμετό και ταράχτηκα στον πόνο.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η rakoun είπε:

Πονάω αρκετά.

Καπάκι κρυολόγημα με ηπιο συνάχι

Και δε μου έφταναν αυτά, δεν έκλεισα μάτι φοβουμενη μη πάθει το νινί τπτ. 

Έκανα και εμετό και ταράχτηκα στον πόνο.

Που ακριβως πονας κοπελα μου? Κρυωσες? Η ειναι τιποτα αλλο?

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η rakoun είπε:

Έχω ακυρώσει όλα τα πρωινά ραντεβού

Για τα απογευματινά θα δούμε  αλλά μάλλον και αυτά θα ακυρωθούν.

Κορίτσια το νινί επηρεάζεται απο τους πόνους στη μεση;

Οχι κοπελα μου μην αγχωνεσε! Ειναι καλα προστατευμενο στην κοιλιτσα σου! Περαστικα σου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η kelly28 είπε:

Καλημέρα!

@rakoun περαστικά σου! Καλύτερα να κρεβατωθεις μέχρι να νοιώσεις καλύτερα.

@Maraki!Tk αύριο θα πας στο γιατρό; άντε να δούμε πόσο μεγάλο έγινε το μωράκι σου...

Ναι Κελλυ αυριο ειναι να παω κ εχω πολυ μεγαλη αγωνια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πόσο θα συμφωνήσω με αυτό το μήνυμα!!! Έχω πέσει στα πατώματα, έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει (πιο μικρή και ανώριμη γαρ). Περνώντας τα χρόνια και κοιτωντας πίσω, έκανα απλά τον σταυρό μου και είπα Θεέ μου γλίτωσα.... Βέβαια @Nerina κορίτσι μου ο,τι και να σου λέμε εμείς τώρα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν αλλάζει αυτό που νιώθεις. Θα σου δώσω μια τελευταία συμβουλή (τα υπόλοιπα στα είχα γράψει στο άλλο θέμα και δεν θέλω να σε κουράζω): μην κινηθείς με γνώμονα το ότι θα μείνεις μόνη σου στην ηλικία σου (εντωμεταξύ νέα κοπέλα είσαι!!!), ή τι θα πει ο κόσμος, ή τα χρόνια που περάσατε μαζί. Θα σπαταλήσεις αλλα τόσα χρόνια, πολύτιμα πλέον, από φόβο; Αξίζει;; 
    • @Mariaa_ δεν έχω ζήσει ποτέ κατάθλιψη ούτε είχα τρελό άγχος στην εγκυμοσύνη. Όμως η εγκυμοσύνη και η λοχεία είναι μια περίοδος που είναι πολύ ευαίσθητη για εμάς. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για το παραμικρό για καταστάσεις που δεν θα έκλαιγα κανονικά.  Στην εγκυμοσύνη δούλευα και είχα το πρόγραμμα μου, αλλά όταν γέννησα και έμεινα μόνη με το μωρό τότε αντιμετώπισα την μητρική μοναξιά που λέω εγώ, κάτι που το βλέπω σε όλες τις νέες μητέρες. Ξαφνικά αλλάζει όλος σου ο κόσμος, όλο σου το πρόγραμμα και δεν έχεις παρέες και κάποιον να μιλήσεις τις ώρες που εσύ μπορείς. Ξέρεις πως αντιμετώπισα αυτή την κατάσταση; Έφτιαξα πρόγραμμα που απαιτούσε καθημερινή έξοδο και το τηρουσα πιστά όσο κουρασμένη και να ήμουν. Έτσι "αναγκαζόμουν" να ακολουθήσω μία ρουτίνα σαν να έχω δουλειά (έβρισκα και εξωτερικές δουλίτσες βέβαια να κάνω). Τι προτείνω λοιπόν; Φτιάξε καθημερινό πρόγραμμα και τήρησε το ευλαβικά. Σε αυτό βάλε καθημερινή έξοδο το πρωί (ο ήλιος κάνει καλό).  Α επίσης έκανα φιλίες από εδώ μέσα και μιλούσα με κάποιες κοπέλες που ήμασταν στην ίδια φάση και μοιραζόμασταν κάπως την καθημερινότητα. Δυστυχώς μετά τη γέννα έρχονται τα baby blues, που είναι 2 εβδομάδες που θα είσαι χάλια συναισθηματικά και θα κλαις συνέχεια. Μετά γενικά οι πρώτες 40 μέρες έχουν αρκετό ξενύχτι και κούραση, ειδικά όταν θηλάζεις. Και αν έχει και κολικούς το μωρό; Κλάψε Χαράλαμπε... Όχι δεν στα λέω όλα αυτά για να σε αγχωσω. Στα λέω για να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι καλά! Να φροντίσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή σου φάση! Αν πρέπει να πάρεις αντικαταθλιπτικά, να πάρεις. Περί θηλασμού του συντρόφου σου δεν του πέφτει κανένας λόγος! Δικό σου το σώμα! Ο δικός του ρόλος είναι να στηρίξει μόνο την απόφαση σου. Τέλος, μπες σε ομαδουλες να βρεις κι άλλες εγκύους να μοιράζεστε τα άγχη σας και που ξέρεις; Ίσως βρεις κάποια φίλη να βγαίνετε 😊
    • Με το καλό τη Δευτέρα! Εύχομαι να είναι κορίτσι γιατί έχεις ήδη 3 άντρες μέσα στο σπίτι, φτάνει 🤣 Τι ώρα έχεις την αυχενική; ΠΗΤ πότε έχεις;
    • Καλέ γιατί προδικάζεις; Εμένα πάντα 3 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο ξεκινάω να έχω αχνά τεστ πρώιμης ανίχνευσης φυσικά.  Επίσης αφού ξέρεις ότι η συνταγή απαιτεί ταξιδάκι τι κάθεσαι; Για ξεκίνα να το οργανώνεις 😉
    • Ετοιμάσου για δίδυμα φίλη! Ελπίζω να έχετε κάνει τα οικονομικά σας κουμάντα 😜
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...