Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα...ειμαι πολύ χαρούμενη....Μετά από σχεδον 2 εβδομαδες ανήσυχου ύπνου με πολλές αϋπνίες κατάφερα απόψε να πέσω ξερή! Μόνο για τουαλέτα διέκοψα αλλά μετά πάλι ύπνος...τι χαρά!!!!

Δημοσίευση

Ετυχε η κουραστηκες πολυ χθες;;;γτ εγω εχω φτασει σ σημειο να κανω οσες περισσοτερες δουλειες μπορω ωστε να κουραζομαι κ να κοιμαμαι τ βραδυ περισσοτρερο...??παντως μπραβο κοριτσι μ!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η kelly28 είπε:

Δεν έκανα τίποτα εχθές...μόνο σουπερ μάρκετ πήγα! Μετά μόνο καφέ και καναπέ...μάλλον η βροχή με νανουρίζει!

Καλημέρα κελλυ μου.....μπράβο που κατάφερες να κοιμηθείς!!!!! Εγώ πάλι το αντίθετο..... Δεν πειράζει όμως χαλάλι αυτή η ταλαιπωρία.... 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Chrysa 79 είπε:

Εγώ εγώ!!!Για αυτό και αποφεύγω τα σχόλια απόψε που αναψανε τα αίματα!Μη γέννησω και πριν την ώρα μου!:)

Έχω και μία μικρή αγωνία γιατί ο γιατρός δε μπορούσε να με δει σήμερα και θα με δει την Παρασκευή που θα ρθει ο άντρας μου από τη Ρόδο. Εκείνος βέβαια είναι ανετος  μου λέει όλα οκ αλλά εμενα με ανησυχεί γιατί έχει να με δει 2 βδομάδες!

Ο αιματοκρίτης πεφτει στην εγκυμοσύνη. Κοριτσάκια παίρνετε σίδερο;

Χρυσααα καλημέρα τι κάνουμε;;;;

Δημοσίευση

Καλημερα κ απο μενα. 

Εδω ειναι ολα βρεμενα κ κανει ψυχρα. Λογικα εβρεξε τη νυχτα γτ ειναι βρεγμενα ολα.. ηλιο νε συννεφα το σκηνικο εδω.. κ η βολτα που ειχα στο μυαλό πάει περίπατο...εσείς τι κάνετε;;

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Gwgw02 είπε:

Καλημερα κοριτσακια μ..κ εδω βρεχει..κ απο κει π η ψυζολογια μ ηταν μια χαρα. .επεσε λογο καιρου..πφ

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Gwgw02 είπε:

Καλημερα κοριτσακια μ..κ εδω βρεχει..κ απο κει π η ψυζολογια μ ηταν μια χαρα. .επεσε λογο καιρου..πφφφ.

Βρέχει ☔; ;  Εδώ έχουμε χαρά Θεού 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η κυριακη03 είπε:

Καλημερα κ απο μενα. 

Εδω ειναι ολα βρεμενα κ κανει ψυχρα. Λογικα εβρεξε τη νυχτα γτ ειναι βρεγμενα ολα.. ηλιο νε συννεφα το σκηνικο εδω.. κ η βολτα που ειχα στο μυαλό πάει περίπατο...εσείς τι κάνετε;;

Καλημέρα Κυριακή.... Εσύ που μένεις και βρέχει ☔;;;; 

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια.Ολες καλα μου είσαστε;

Και εδω σημερα απο τις σπάνιες μερες που εχει ήλιο αν και με μονο 9 βαθμούς.Καλα δεν θα κρατήσει και πολυ.Καθολου απίθανο σε καμία ωρα να βρέχει.Τις τέσσερις εποχές σε μια μερα βλέπεις εδω ???

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Chrysa 79 είπε:

Καλημέρα!!!:)

Εδώ στα Μελίσσια είχε ήλιο και πήγαμε λίγο παιδική. Τώρα συννεφιασε.

Εσείς περασατε ωραίο κυριακάτικο πρωινό;

Εδώ σπίτι ?.... Βαριέμαι απίστευτα σήμερα.... Τώρα έβγαλε λίγο ήλιο!!!! Εγώ είμαι στα Σπάτα 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Mommy 5 είπε:

Καλημέρα κοριτσια.Ολες καλα μου είσαστε;

Και εδω σημερα απο τις σπάνιες μερες που εχει ήλιο αν και με μονο 9 βαθμούς.Καλα δεν θα κρατήσει και πολυ.Καθολου απίθανο σε καμία ωρα να βρέχει.Τις τέσσερις εποχές σε μια μερα βλέπεις εδω ???

Καλημέρα mommy.... Εσύ που μένεις; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...