Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γιατί αννα μου τι έπαθες απόψε;;;;; Μινα δεν υπάρχεις χαχαχαχα.....εγώ πάντως εξομολογηθηκα αλλά μόλις είπα ότι έχω κάνει πολιτικό γάμο μου είπε ότι δεν κάνει να κοινωνησω.... Θα κάνω θρησκευτικο αργότερα.... Έκανα πολιτικο μήπως πάρει ο άντρας μου μετάθεση.... 

Δημοσίευση

Και μας επεσε μεσα 90% αγορακι στην αυχενικη αγορακι 100% στη β επιπεδου....

Τονια μ εχω εδω και δυο μερες που με πιανουν αυτα κυριως τ βραδακι χθες .ε επιασε τοσο δυνατα π η καρδια ακουγοταν πολυυυυυυυυυυ ... Αλλα περναει γρηηηηγορα.. Η δυσφορια ομως χαλια νιωθω να με πνιγουν πφφ.. Το παθαινετε;;;

Δημοσίευση

Καφεδες δε πινω με ενοχλει στ στομαχι... Αγχος γενικα εχω και οταν αγχονομαι καιγομαιιι στ σωμα ( θελω να πω εκει βγαινει το αγχος στ σωμα)

Πφφ

Την δευτερα που θα παω για του δωσω τις εξετασεις θα του τα πω .  στα πλευρα ποναω αλλα λεω ισως επειδη μεγαλωνει η κοιλια ...

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Καφεδες δε πινω με ενοχλει στ στομαχι... Αγχος γενικα εχω και οταν αγχονομαι καιγομαιιι στ σωμα ( θελω να πω εκει βγαινει το αγχος στ σωμα)

Πφφ

Την δευτερα που θα παω για του δωσω τις εξετασεις θα του τα πω .  στα πλευρα ποναω αλλα λεω ισως επειδη μεγαλωνει η κοιλια ...

Μπορεί να είναι επειδή μεγαλώνει η κοιλίτσα μας και τα μωράκια μας!!!!!!!!!σκέφτομαι πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός και ποσο θα μου λείψουν οι κλωτσιτσες αργότερα 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Tonia laoura είπε:

Μπορεί να είναι επειδή μεγαλώνει η κοιλίτσα μας και τα μωράκια μας!!!!!!!!!σκέφτομαι πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός και ποσο θα μου λείψουν οι κλωτσιτσες αργότερα 

Το ιδιο σκεφτομαι χαχαχ!!! 

Δημοσίευση
στις On 9/4/2016 at 0:09 ΠΜ, ο/η Tonia laoura είπε:
στις On 9/4/2016 at 11:57 ΜΜ, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Α έλα κοντά είμαστε.... Εγώ 28/7

!!!!! ποοοοοσα καλοκαιρινα μωρακια ???????????παω γ υπνο!!!!!! Αν μπορεσω ???

Καληνυχταααα

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Χιχιχι 8 μερες διαφορα !!!!! ποοοοοσα καλοκαιρινα μωρακια ???????????παω γ υπνο!!!!!! Αν μπορεσω ???

Καληνυχταααα

Καληνύχτα κορίτσι μου κ εγώ αν τα καταφέρω.... Ελπίζω να κοιμηθουμε..... Χαχαχα....έχω και τις καουρες μου.....γκκκρρρρρρ

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Tonia laoura είπε:

Καληνύχτα κορίτσι μου κ εγώ αν τα καταφέρω.... Ελπίζω να κοιμηθουμε..... Χαχαχα....έχω και τις καουρες μου.....γκκκρρρρρρ

Αχ αυτες οι καουρεεεςςςς ανυποφορες !!!! Φιλακια ?

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια μ τι κανετρε;;;γ την ζεστη π λετε ισχυει!!!!κ μαρεσει γτ νιωθω οτι ερχεται καλοκαιρι...ανεβαινει η ψυχολογια μου!!!δν ξερω πως να σας τ εξηγησω..οσο γ τ φυλο κ εμενα π ειχαν πει 70 τις εκατο κοριτσι στην αυχενικη..αλλα κ στν 4ο μηνα ο γιατρος μου μ ειπε παλι μαλλον κοριτσι (δν μας πολυ αφηνε κ η μπουμπου να την δουμε)κ τελικα στην β επιπεδου επιβεβαιωθηκε...κοριτσια εχω ακουσει πως αυτο ειναι τ σταδιο π μεγαλωνει αποτομα η κοιλιτσα!!γ αυτο μαλλον ποναρι..καν τε υπομονη....!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...