Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η livel είπε:

Καλημερα κ καλη εβδομαδα..

Σας διαβαζω αλλα λογω οτι πλησιαζει η μεγαλη μερα ειμαι ολο βολτες ..φιλους συγγενεις γτ μετα εσωκλειστη... 

Κοριτσια καθε μερα που ερχεται λεω λες να γεννησω ? Μετραω 37 +3 σημερα κ το μωρο ειναι στιγμες που το πιανω ολοκληρο.. εκτοξευεται ολοκληρο το σωματακι στη κοιλια... απιστευτο!  

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Μία από τα ίδια livel!Ρίχνω τις βολτουλες που μου ειχανε λείψει τόσο καιρό εσωκλειστη.Ευτυχώς ο καιρος ευνοεί τις αποδρασεις.

Το δικό μου μωρουλι είναι γενικά πιο ήσυχο αλλά προχθες μου δωσε κατι κουτουλιες που πονουσα χαμηλά και φοβήθηκα μήπως γενναω, αλλά μπα.

Σε λίγο πάω στην αισθητικό να ειμαι προετοιμασμένη!:)

Δημοσίευση

γεια σας φιλες τι κανετε????

μια ερωτηση σαν πιο λογικες απο μενα!!!! ειμαι 18 εβδομαδων πριν λιγες μερες πηγα στο γιατρο μου ειπε ολα καλα με το μωρο πηρε βαρος γενικα μου ειπε ολα εξελλισονται φυσιολογικα..θελω να ρωτησω κατι εσας πρωτου τον παρω τηλ 

το μεσημερι ενιωσα κατι σα να διπλωνει μεσα στη κοιλια χαμηλα...λεω ωωωπ ενιωσα το μωρο...αλλα αυτη η πιεση κραταει ωρα...δεν εχω πονους αλλα μια πιεση καπως εντονη αριστερα χαμηλα...το εχει παθει καμια???????να αγχωθω????τωρα νιωθω κατι πονακια σαν την περιοδο αλλα οχι εντονα.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μια που αναφερατε την αισθητικο να ρωτησω κι εγω κατι "¨γυναικειο"

σαν αποτριχωση εχω επιλεξει τις εξης μεθοδους 
χερια : μηχανη.
ποδια+μπικινι+μασχαλες : αποτριχωτικη κρεμα / ξυράφι
ανω χειλος λειζερ αλεξανδριτη.

το λειζερ το σταματησα με το που εμαθα πως ειμαι εγκυος. βασικα ειχα να κανω 8-9 μηνες  πριν μεινω, αλλα ημουν σε φαση που πηγαινα μια φορα το χρονο για οτι ειχε προλαβει να βγει.
πριν ενα μηνα που αρχισε να γινεται πιο εντονο, πηγα σε αισθητικο για κερι καθως μου ειπαν πως δεν κανει να βαζω αποτριχωτικη κρεμα ή να συνεχισω το λειζερ.
σε λιγες μερες θα ξαναπαω για...φρεσκαρισμα.
για τα χερια με τη μηχανη ειμαι καλυμενη. κανω περιπου μια φορα στους 2 μηνες..τον χειμωνα τα αφηνα και 3 :P
για τα υπολοιπα τι να κανω? εχω σταματησει τις κρεμες και αρχισα ξυραφι. μηχανη στα ποδια δε βαζω γτ γυριζουν οι τριχες μετα προς τα μεσα.
σκεφτηκα να παω σε αισθητικο και για αυτα. ποδια λεω οκ, αλλα μπικινι?δεν εχω κανει κερι εκει και φοβαμαι μη πονεσω και κανω καμια ζημια στο νινι.

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η zoi1983 είπε:

μια ερωτηση σαν πιο λογικες απο μενα!!!! ειμαι 18 εβδομαδων πριν λιγες μερες πηγα στο γιατρο μου ειπε ολα καλα με το μωρο πηρε βαρος γενικα μου ειπε ολα εξελλισονται φυσιολογικα..θελω να ρωτησω κατι εσας πρωτου τον παρω τηλ 

το μεσημερι ενιωσα κατι σα να διπλωνει μεσα στη κοιλια χαμηλα...λεω ωωωπ ενιωσα το μωρο...αλλα αυτη η πιεση κραταει ωρα...δεν εχω πονους αλλα μια πιεση καπως εντονη αριστερα χαμηλα...το εχει παθει καμια???????να αγχωθω????τωρα νιωθω κατι πονακια σαν την περιοδο αλλα οχι εντονα.

καλου κακου παρτον ενα τηλεφωνο καθως διαγνωση κανεις δε μπορει να βγαλει μεσω διαδικτυου.
Ισως να ειναι οι μύες και οι συνδεσμοι που στηριζουν χαμηλζ την κοιλια σου, κατι που ειναι φυσιολογικο

Δημοσίευση

Zoi καλύτερα πάρε τον γιατρό σου. Μπορεί να οφείλονται σε διάφορους λόγους.

Όσο για αποτρίχωση για κερί στα πόδια και το μπικίνι έχω να πω....αααααααααοοουυτσ!

Προσωπικά ααντέχω το κερί από την μέση και πάνω..από την μέση και κάτω ποτέ ξανά και για κανένα λόγο...Και είμαι και ολίγον τι μελαχρινή αρκουδιτσα!

Δημοσίευση

αελια, ξερω πως αν δεν εκανες μεχρι τωρα, μπορει να προκαλεσει συσπασεις αν κανεις στο μπικινι.
καλυτερα να τον ρωτησεις.
το σκεφτομαι ρε κοριτσια μου...
ανοιξη ηρθε, θα αρχισω τα φορεματακια. με το ξυραφι θα ειμαι καθε 2-3 μερες?
και το μπικινι?

αν με πιασουν οι πονοι πρωτα ο Θεος, τι θα κανω αν δεν ειμαι "φρεσκια" εκει? 

Δημοσίευση

Ρε κοριτσια απο το να εχουμε το αγχος μεσα μας πρεπει κατευθειαν να τηλεφωνουμε. Λες κ δεν τους πληρωνουμε κ με το παραπανω...παρε κ πες μας.

Ευχομαι ολα καλα!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η zoi1983 είπε:

Παρε τηλ γτ θα αγχωθεις και δε κανει καλο στο νινι:* συμφωνω με φινε .στοβ κατω κατω τους πληρωνουμε!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια για κερί εχω ρωτήσει εγώ και δεν υπαρχει πρόβλημα! Δε προκαλεί συσπάσεις ουτε νιωθω το μωρο τον πόνο! Τιποτα!! Ολα κομπλε!! Ακομα κ στο μπικίνι!! 

Zoi για πόνους ρωτά το γιατρό και προς θεού μη διαβάζεις τιποτα ονλαιν! Λογικα θα ειναι το μωρακι αλλα καλυτερα να μην εχεις αγχος!! 

Χχχ

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η zoi1983 είπε:

Zoi με πάσα επιφύλαξη θεωρώ ότι παθαινεις αυτό που έχω κι εγώ παρά πολύ συχνά. Νιώθεις σαν να πιάνονται τα νευρα, σα να μαγκώνουν;Δεξια κι αριστερα χαμηλα;Ειδικά αν κουραστεί ς ή αν κάνεις απότομη κίνηση;

Εγώ χρειάζομαι κάνα 15' ξάπλα γιατί δε μπορώ να κινηθω και ο πονος είναι έντονος.το χα και στις 2 εγκυμοσύνες. Ειναι διάφοροι σύνδεσμοι και η μητρα που μεγαλώνει.Κανένας λόγος ανησυχίας αν είναι αυτό.

στις πριν 3 ώρες, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Στν αισθητικο τι θα κανεις;;; ??

Αχ χρυσα κ συυυ εφτασε σχεδον!!! Τι ωραιααα!!!!!!!!!????????????????????

Για το μπικίνι θα πάω.Κάνω με κερι.ΟΚ ποναει δε λέω αλλά δε θέλω να με ξυρίσουν εκεί στο μαιευτήριο αρκετά θα τραβηξω, ας γλιτωσω κάτι! Στα υπόλοιπα χρησιμοποιώ ξυράφι γιατί δεν έχω μεγάλο πρόβλημα.

Δημοσίευση

Εγω παντου ξυραφι..με τη μηχανη μου γυρναγανε οι τριχες κ με το κερι γεμιζα μελανιες ? τουλαχιστον δεν εχω μεγαλο προβλημα!

Η νυφη μου οταν γεννησε επειδη ηταν με καισαρικη προγραμματισμενη ειχε παει φρεσκοξυρισμενη,τους το πε αλλα την ξαναξυρισανε..τωρα καθε νοσοκομειο διαφερει φανταζομαι αλλα δεν νομιζω πουθενα να σ αφησουν να γεννησεις κ με τριχα!

Δημοσίευση

Να ρωτησω κατι αλλο γτ εχω τρομερα νευρα!!!!!

Εφτιαξα κεικ καινμου βγηκε καμενο απεξω κ νερουλο μεσα .. .

Τοφτιαχνω καιρο κ λεω φταει η θερμοκρασια κ τα αλλαζω καθε φορα.. Στους 180 καιγεται στο 10' στους 150 καιγεται στ 15' κ παει λεγοντας...μεχρι που πριν το εβαλα στουσ 50 και εγινε παααλι το.ιδιοοο!!!! 

Δε ξερω τι αλλο να κανωωωωω ????????????????

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Να ρωτησω κατι αλλο γτ εχω τρομερα νευρα!!!!!

Εφτιαξα κεικ καινμου βγηκε καμενο απεξω κ νερουλο μεσα .. .

Τοφτιαχνω καιρο κ λεω φταει η θερμοκρασια κ τα αλλαζω καθε φορα.. Στους 180 καιγεται στο 10' στους 150 καιγεται στ 15' κ παει λεγοντας...μεχρι που πριν το εβαλα στουσ 50 και εγινε παααλι το.ιδιοοο!!!! 

Δε ξερω τι αλλο να κανωωωωω ????????????????

Βαλε πολυ χαμηλα την σχαρα στους 180 πανω κατω για 1 ωρα σε προθερμασμενο φουρνο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Minaki! είπε:

Βαλε πολυ χαμηλα την σχαρα στους 180 πανω κατω για 1 ωρα σε προθερμασμενο φουρνο!!!

Τερμα κατω το εχω και παντα προθεσμασμενο :(:( εχω πολλα νευρα γ αυτη τη μλκ τωρα :@

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Chrysa 79 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Μία από τα ίδια livel!Ρίχνω τις βολτουλες που μου ειχανε λείψει τόσο καιρό εσωκλειστη.Ευτυχώς ο καιρος ευνοεί τις αποδρασεις.

Το δικό μου μωρουλι είναι γενικά πιο ήσυχο αλλά προχθες μου δωσε κατι κουτουλιες που πονουσα χαμηλά και φοβήθηκα μήπως γενναω, αλλά μπα.

Σε λίγο πάω στην αισθητικό να ειμαι προετοιμασμένη!:)

στις πριν 4 ώρες, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Στν αισθητικο τι θα κανεις;;; ??

Αχ χρυσα κ συυυ εφτασε σχεδον!!! Τι ωραιααα!!!!!!!!!????????????????????

Κοριτσια μου κ εγω εχω κανονισει μανικιουρ..πεντικιουρ ..φρυδια.. για να υποδεχτω μπεμπακι..! Ρωτησα το γιατρο κ μου ειπε να κανω δε χρειαζεται να ειναι αβαφα! 

Επισης πριν μεινω εγκυος ειχα σκασει ποσα λεφτα για αλεξανδριτη αποτριχωση κ με την εγκυμοσυνη ξαναβγαλα τριχες κ τωρα παλι ξυραφακι.  Βεβαια μου ειπαν πως ειναι απο ορμονες κ ισως ξαναφυγουν οταν γεννησω!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Τερμα κατω το εχω και παντα προθεσμασμενο :(:( εχω πολλα νευρα γ αυτη τη μλκ τωρα :@

Βρε Αννα σου χει πετύχει ποτέ; Αν όχι μήπως είναι λάθος οι αναλογιες στη συνταγή και σου βγαίνει έτσι; Και μη σκας έχουμε πεταξει όλες φαγητά και γλυκά που βγήκαν χάλια πολλές φορές!!!

Δημοσίευση

Χρυσα μου δυο.χρονια που μενω με τον αντρουλη μου οχι!!!!! Τα βαζω οοολα οπως λεει η συνταγη!!!!

Στης μανας μ τ φουρνο το κανω τελειααααα!!!! Στο.δικο μ καιγεται και αψητο μεσα.... Μα καλα λεω ..ποοοσο δυνατο φουρνο εχω πια...μονο με το κεικ τ χαλαω..πλεον μονο γλυκα ψυγειου ?????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...