Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η fine είπε:

Χρύσα μου το ευχάριστο κ το θετικό μήνυμα που μου δίνεις είναι πως έφθασες στο τέλος! 

Κ εγω 4 κιλα ειχα χάσει από αναγουλες κ εμετούς. Καπακι μετα τους εμετους αρχισαν οι ξαπλες.απο 17 εβδομαδων....

τωρα παλι αναγουλες, ε τι να σου κάνει και η ψυχολογία μου...τα έφτυσε. 

Fine θα σε τρελανω στις ερωτήσεις! 17 βδομάδα σε απλό υπέρηχο μέτρησε το τράχηλο; Σου είπε για περίδεση γιατί εμένα επειδή το μάθαμε 21 δεν ήθελε γιατι φοβόταν μόλυνση και σπάσιμο νερών.

Καταλαβαίνω το στρες που περνάς. Εγώ εβαζα κοντινούς στόχους άντε να έρθουν οι απόκριες, αντε η σαρακοστή και πέρασε ο καιρός !Κι οταν φτάσεις στο αίσιο τέλος θα σου φαίνονται όλα μακρινό παρελθόν!:)

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η rakoun είπε:

Κοριτσια μου απο Θεσσαλονικη, ενδιαφερεται καμια σας να παμε σε εκδηλωση για εγκυμονουσες μαζι?να μη παω μοναχουλα μου..
Θα εχει τα εξής θεματα:

Ποιά είναι τα νεότερα δεδομένα για τοκετό με ασφάλεια?

·       Τι πρέπει να προσέξω στη φροντίδα του νεογέννητου τις πρώτες ημέρες στο σπίτι?

·       Θα μπορέσω να θηλάσω εύκολα? Υπάρχει τεχνική?

·       Ποιά είναι η ενδεδειγμένη διατροφή της μητέρας, για τις περιόδους της εγκυμοσύνης και του θηλασμού?

·       Θα καταφέρω να διαχειριστώ το άγχος του τοκετού και την προσαρμογή στις νέες συνθήκες μετά την άφιξη του μωρού μου?

·       Πώς να διαλέξω τη σωστή babysitter για το μωρό μου?

θα εχει και δωρακια!δωραν συμμετοχη.
στις 15 μαιου ειναι.
ψηνετε καμια σας?

υγ. το νινι μου κλωτσαει τωρα που σας τα γραφω!

Εγω ενδιαφερομαι κοριτσακι...!!!!

Αν με θελεις...!!!

Αρχισε και το μπεμπακι σου τις κλωτσιτσες...!!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Na sas rwtisw kati!!!!! Simera exei petrwsei h koilia panw apo 10fores kai me ponage... Kai oi klwtsies tou mwrou einai pio apales edw kai meres...na parw til t giatro ;; i einai fisiologiko p petrwnei... Na thimisw eimai ayrio kleinw 24w kai mpanw 25w

Όταν λες πετρώνει τι εννοείς?

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η kelly28 είπε:

Όταν λες πετρώνει τι εννοείς?

Εκει π ειναι κανονικη Ξαφνικα γινεται σκληρη ολη η κοιλια και ποναω! Και γινεται σαν ενα μικρο εξωγκομα στη οταν πετρωνει !! Τον οηρα τηλ αλλα ειχε χειρουργ:.. Θα παρω παλι μετα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Na sas rwtisw kati!!!!! Simera exei petrwsei h koilia panw apo 10fores kai me ponage... Kai oi klwtsies tou mwrou einai pio apales edw kai meres...na parw til t giatro ;; i einai fisiologiko p petrwnei... Na thimisw eimai ayrio kleinw 24w kai mpanw 25w

Παρε οπως δηποτε τν γιατρο σ γτ μπορει αυτα να ειναι συσπασεις!!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Εκει π ειναι κανονικη Ξαφνικα γινεται σκληρη ολη η κοιλια και ποναω! Και γινεται σαν ενα μικρο εξωγκομα στη οταν πετρωνει !! Τον οηρα τηλ αλλα ειχε χειρουργ:.. Θα παρω παλι μετα!! 

Εφοσον δεν ειναι ολοκληρη η κοιλια αλλα στο σημειο που πετρωνει κανει εξογκωμα ειναι το μωρακι κ πιεζει γτ τεντωνει κ πονας χαμηλα... αυτο το εχω κ εγω απο πολυ νωρις κ τωρα πια στον 9ο δε μπορω ουτε να περπατησω...

Δημοσίευση

Ειχα συσπασεις απο την 15εβδ...και τοτε πηρα μαγνησιο!εχω μικρη κοιλιτσα και πετρωνει σε "εκταση " να τ πω ετσι αν βαλει δυο ενωμενες παλαμες οχι παραλληλα!!

Τωρα π τν πηρα μ λεει να αρχιω παλι μαγνησιο ! Απλα με τρομαξε πιο πολυ γτ ηταν πανω απο 10τν ημερα και μολις τ παθαινα ποναγα και ενιωθα κομπους στο λαιμο!!! Πφφφ 

Τοσο πολυ ειναι τωρα λιβελ ε;;;; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Ειχα συσπασεις απο την 15εβδ...και τοτε πηρα μαγνησιο!εχω μικρη κοιλιτσα και πετρωνει σε "εκταση " να τ πω ετσι αν βαλει δυο ενωμενες παλαμες οχι παραλληλα!!

Τωρα π τν πηρα μ λεει να αρχιω παλι μαγνησιο ! Απλα με τρομαξε πιο πολυ γτ ηταν πανω απο 10τν ημερα και μολις τ παθαινα ποναγα και ενιωθα κομπους στο λαιμο!!! Πφφφ 

Τοσο πολυ ειναι τωρα λιβελ ε;;;; 

Κανε οτι σου λεει κ να ξεκουραζεσαι...

Κ.εγω σε ολη την εγκυμοσυνη ετσι την εβγαλα αλλα το υπεμεινα γτ ο γιατρος δε μου εδινε μαγνησιο... 

Παντως ετσι ακριβως αισθανομουν κ εγω... που να δεις τωρα τι γινεται... τη βγαζω στο κρεβατι... πετρα η κοιλια κ οι πονοι περιοδου συνεχομενοι... απλα κανω υπομονη γτ φτανει ο καιρος... 

Οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι... θα ηρεμουν οι συσπασεις!!!

Μην.αγχωνεσαι παντως απλα ειναι ζωηρουλικο το.μωρο... ανοιγει κ.μητρα...

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η livel είπε:

Κανε οτι σου λεει κ να ξεκουραζεσαι...

Κ.εγω σε ολη την εγκυμοσυνη ετσι την εβγαλα αλλα το υπεμεινα γτ ο γιατρος δε μου εδινε μαγνησιο... 

Παντως ετσι ακριβως αισθανομουν κ εγω... που να δεις τωρα τι γινεται... τη βγαζω στο κρεβατι... πετρα η κοιλια κ οι πονοι περιοδου συνεχομενοι... απλα κανω υπομονη γτ φτανει ο καιρος... 

Οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι... θα ηρεμουν οι συσπασεις!!!

Μην.αγχωνεσαι παντως απλα ειναι ζωηρουλικο το.μωρο... ανοιγει κ.μητρα...

Livel γιατί δε σου έδινε μαγνήσιο;

Δημοσίευση

Πω πω καταλαβαινω λιβελ μ!!!και εσυ οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι κοντευει η μερα !!!!! Πολυ ζωηρουλικα μωρακια ομως χαχα!!! 

Να σε ρωτησω οταν τ παθαινες οι κλωτσιες του μωρου ηταν τ ιδιο...γτ εμενα εχουν γινει ποιο απαλες απο κει π κουνιοταν οοολη η κοιλια.  Μονο στρυφογυρναει τωρα 

Δημοσίευση

Χρύσα μου ειχε κανει κολπικο υπέρηχο και γενικά απο τοτε μου κσμει σχεδον καθε φορα (ανα 2 περ βδομάδες).μονο μια φορά που του είπα ότι δεν είχα πρόβλημα είπε να μην το τσιγκλισουμε μόνοι μας.

Ρε χρυσα ειπες γεννας μητερα.που μένεις;  γραψε πμ αμ δε θες εδω.

Άννα ο γιατρός σου καλο είναι να σε δει. Πανω απο 5 συσπάσεις και επωδυνες εμενα μου έχει πει να του τις ενημερωνω, η  πανω απο 10 τη μέρα απλες, η συσπάσεις σε τακτα χρονικα διάστηματα, η οτι περιεργο αισθάνομαι. Επισης προχθές που πήγα μου είπε ότι σε τετοιες περιπτώσεις ιδως χρειάζεται τοκολυση, ενδοφλεβια με εισαγωγή για αποτροπη προωρου τοκετου.

Οι συσπάσεις σου συνεχίζουν? ?

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Πω πω καταλαβαινω λιβελ μ!!!και εσυ οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι κοντευει η μερα !!!!! Πολυ ζωηρουλικα μωρακια ομως χαχα!!! 

Να σε ρωτησω οταν τ παθαινες οι κλωτσιες του μωρου ηταν τ ιδιο...γτ εμενα εχουν γινει ποιο απαλες απο κει π κουνιοταν οοολη η κοιλια.  Μονο στρυφογυρναει τωρα 

Ναι ναι ακριβως ετσι... οταν νιωθω να γυρναει εχω αυτους τους πονους... οχι οταν κλωτσαει απαραιτητα.. τωρα φαντασου βγαινει ολοκληρο κεφαλακι προς τα εξω φουσκωνει φουσκωνει σε εκεινο το σημειο η κοιλια κ ποναω τοσο που δε μπορω να κουνηθω...

Δημοσίευση

Πω...δεν το έχω πάθει. Να πάρεις μαγνήσιο αφου σου είπε.

Το μεσημέρι κορίτσια, την ώρα που κοιμόμουν, την ένοιωσα σαν να έκανε τούμπα, σαν να μετατοπίστηκε ολόκληρη. Περίεργη αίσθηση μα τόσο ωραία....

Δημοσίευση

Φινε μ σημερα ειναι πανω απο δεκα αυτα τα πετρωματα !!! Δεν ειναι ανυποφοροινπονοι αλλα ουτε αδιαφοροι!!! Ναι κανω που κ.που ακομα :/

Τι να πω!!μ ειπε να τν λαρω και αυριο και βλεπουμε!!! Αυτα τα εχω μερες αλλα σημερα το παρακαναν!!! Εχω τρομαξει λιγο αλλα οκει !!!!!!!!!!! Δεν θελω να το μεταφερω τ αγχος στ νινι μ :/

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η fine είπε:

Χρύσα μου ειχε κανει κολπικο υπέρηχο και γενικά απο τοτε μου κσμει σχεδον καθε φορα (ανα 2 περ βδομάδες).μονο μια φορά που του είπα ότι δεν είχα πρόβλημα είπε να μην το τσιγκλισουμε μόνοι μας.

Ρε χρυσα ειπες γεννας μητερα.που μένεις;  γραψε πμ αμ δε θες εδω.

Fine, μένω Μελίσσια. Είσαι κι εσυ στα βόρεια;

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η fine είπε:

Αν δεις τακτικες συσπασεις ομως τον παιρνεις τηλ ακομα κ νυχτα οκ? 

Ισως χρειάζεται καρδιοτοκογραφος. Εύχομαι να μην είναι τπτ.

Χρύσα ναι! Μαρούσι μενω!

Τι ειναι καρδιοτοκογραφος;;

Εννοειται θα τον παρω!!! Ευχαριστω πολυ;* :* και εγω αυτο ευχομαι!!!! .

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η fine είπε:

Μωρε ας ημουν καλά κ τώρα κ θα πηγαιναμε τα μεγαλα μας! Ποσο είναι η κόρη σου; εμεις 4.5

Η δικια μου θα γίνει 3 τον Ιουνιο.Και το δεύτερο εμένα θα είναι κοριτσάκι.Εσένα;

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια...εγω στ κρεβατι ειμαι κ σκεφτομαι πως πρεπει να σηκοθω να κανω δουλιτσες...κελλυ μου πως ειναι οταν νιωθεις τ μωρο να γυρναει^^^;;;γτ εγω τ νιωθω μονο να χτυπαει κ μαλιστα οσο παει κ πιο δυνατες ..μια μερα κιολας απ τη δεξια πλευρα ειχε εξογκοθει η κοιλια μ.πρεπει να ειναι υπερχο συνασθημα...εγω αναμενω γ την β επιπεδου οπου την εχψ την δευτερα..κ στεναχωριεμαι γτ δν θελω να εχει τπτ ο τραχηλος..δν θα τ αντεξω...???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...