Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα.. Εχθες μες την χαρά ανακαλυψα ότι ειμαι εγκυος, μετά από αρκετό καιρό προσπαθειών.. Έκανα 2 τεστ που βγήκαν θετικά κ χοριακη 416 με 4 μέρες καθυστέρηση! Ο γιατρός μ πε μια χαρά να ξεκίνησω 3utrogestan των 100 και 1 filicine τη μέρα! Σήμερα όμως το μεσημέρι ξεκίνησε μια μικρή αιμοραγία πολύ μικρή αλλά ικανή ν μ κάνει να τρεμω! Σε συνδυασμο με κατι πονακια χαμηλα πολυ ανεκτα , εχω αγχωθει!Έχει τύχει σε καμία σας? Το μυαλό μου έχει πάει σε χίλια δύο άσχημα αν κ πιστεύω πως τλκ όλα θα πάνε καλά παρόλο που ήδη είχα μια ατυχία στο παρελθόν! Θέλω να μαι αισιόδοξη..

Δημοσίευση

Τον πήρα τώρα κ μου πε να πάρω δίπλα ουτραζεσταν κ αύριο χοριακη.  Με ρώτησε για το στήθος αν έχει μαλακώσει αλλά δεν είχε σκληρύνει κ ποτέ!! Τινά πω?!?! Αύριο τέτοια ώρα θα ξέρουμε!!

Δημοσίευση

Μην ανγχωνεσαι κουκλα μ..εγω ειμαι στν πεμπτο κ ολο τ πρωτο τριμηνο ημουν κατω,ξαπλα μ αιμοραγια....κ ακινισια...μην στεναχωριεσαι ολα θ πανε καλα.κανε αυτό π σ λεει ο γιατρος..

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια δε θα πρεπε να χω πλυμμηρα αίμα?? Εγώ είχα μόνο καφέ αίμα λίγο λίγο κάθε μέρα κ ακόμη δεν έχει έρθει πολύ! Βέβαια έπαιρνα μέχρι κ την πέμπτη utragestan οπότε φαντάζομαι θέλει 5-6 μέρες..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...