Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!!σος!βοηθεια!χθες πηραμε με τον αντρα μου τα αποτελεσματα σπερμοδιαγραμμα και δυστυχως δεν υπαρχουν σπερματοζωαρια ..ειμαστε ρακος και οι 2.θα ηθελα μια συμβουλη σας και παλι ευχαριστω!

Δημοσίευση

καλημερα! κ εγω θα προτεινα να το δεις κ με καποιον αλλο γιατρο κ μετα να απευθυνθεις σε καποιο δημοσιο νοσοκομειο αν κ νομιζω δυσκολο να σε αναλαβουν! ποτε δε ξερεις ομως! 

να μη τα παρατησεις κ να προσευχεσαι! 

Δημοσίευση

Θα ήθελα με τη σειρά μου να συμφωνήσω με τις υπόλοιπες κοπέλες... και του άντρα μου το πρώτο σπερμοδιάγραμμα ήταν τραγικό, ενώ το δεύτερο 3 μήνες μετά, χωρίς κάποια αγωγή, χωρίς τίποτα, ήταν σαφώς καλύτερο... βέβαια σε διαδικασία εξωσωματικής είμαστε και μεις, αλλά πιστεύω ότι τρομερό πρόβλημα με τα σπερματοζωάρια δεν θα έχουμε... είναι στις οριακές τιμές... εγώ ετοιμάζομαι για εξωσωματική στο Αρεταίειο, καθώς δεν μας περισσεύουν χρήματα. Μέχρι στιγμής, ευχαριστημένη είμαι, αν και είναι λιγόλογος ο γιατρός μας.

Δημοσίευση

renakar ευχαριστω πολυ αρχικα για τις συμβουλες σου πες μου αν θες πως σε αντιμετοπιζουν εκει αν ειχες καποια αλλη εμπειρια ξανα..ξερετε τι επειδη ολοι ακουνε οτι εχει προβλημα ο αντρας μ απογοητευουν..θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε για αλεξανδρας η ελενα ωστοσο ποσο κοστιζουν ολα αυτα εχεις καποιο θετικο αποτελεσμα...ειλικρινα σου ευχομαι απο καρδιας με το καλο..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...