Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ανύπαντρη και ....έγκυος!!


Recommended Posts

Γεια σας!

Είμαι νέο μέλος και μελλουσα μανούλα! Μόλις πριν 2 μέρες έμαθα το χαρμόσυνο γεγονός! Ηρθε όμως λιγάκι νωρίτερα απ' ότι υπολογίζαμε... καθώς εχω κλεισει γαμο για μέσα Σεπτέμβρη και τελικά εκείνη την εποχή θα γεννάω!!!!!!

Θα ήθελα να με συμβουλέψετε για το τί θα ήταν καλύτερο να κάνω! Λέμε να παντρευτούμε ειτε το Μάιο οπότε θα είμαι πρωτα ο Θεός 5 μηνων! Δε θα είμαι πολύ φουσκωμένη στον 5ο μηνα; Τί λέτε; Επίσης δεν είναι αγχώδης κατάσταση η προετοιμασία του γάμου + σπιτιού για μια εγκυο;Ποιο νωρίς δε γινεται γιατι πέφτει η Σαρακοστή και δε γινονται γαμοι τότε... Μετά τη γεννηση ο πατερας μου δε το συζητα καν!

Επίσης! Το νυφικό πότε θα το διαλέξω ωστε να πετύχω το νουμερο; τελευταια στιγμη;

Χαίρομαι τόσο πολύ για το μωρούλι μου όμως μεχρι τώρα δεν έχω καταφερει να ηρεμησω! Είμαι φοβερα αγχωμένη και δεν το θελω!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομίζω πιο σημαντικό είναι το μωράκι σου από τον γάμο. Φρόντισε να μην έχεις εντάσεις και να μην κουραστείς.

Εγώ έκανα πολιτικό γάμο όταν ήμουν έγκυος 6 μηνών. Αλλά δεν ήθελα θρησκευτικό. Κατά συνέπεια δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να σου δώσει συμβουλή. Σε λίγες μέρες όμως ολοκληρώνεται και η δεύτερη εγκυμοσύνη και μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι χρειάζεται ΗΡΕΜΙΑ η όλη κατάσταση.

Με το καλό το μωρό σου και με το καλό ο γάμος, όποτε αυτός γίνει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην τρελενεσαι...ολα θα γινουν...εσυ πρεπει να μην κουραζεσαι ...ασε τους αλλους για αυτο...νυφικο διαλεξε οτι σχεδιο θες ,κοντα στο γαμο στο προσαρμοζει στα μετρα σου....εχετε σκεφτει την λυση του πολιτικου για να μην κουραστεις πολυ.....θρησκευτικο μπορεις να κανεις μαζι με βαφτιση...καλα ομως μην αγχωνεσαι και πολυ ..αυτα θα παρουν το δρομο τους...εσυ κοιτα να απολαυσεις την πιο συναρπαστικη εμπειρια της ζωης σου....:P σου ευχομαι να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη...φιλακια πολλαB) B) B)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκιά μου συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη και η ώρα η καλή!!

Καλέ, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι!! Και ο γάμος και η εγκυμοσύνη είναι από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή μιας γυναίκας κι εσύ θα είσαι η πρωταγωνίστρια για αυτό πρέπει να τις χαρείς!!

Όλα θα σου πάνε καλά και όλα θα τα προλάβεις με το σωστό χρονοπρογραμματισμό!! Μην πανικοβάλλεσαι μιας και φίλοι και συγγενείς θα χαρούν να σε βοηθήσουν!!

Όλα θα γίνουν στην ώρα τους κι εσύ θα λάμπεις!!

Πρόσεχε αρκετά τώρα που είναι αρχή και εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη κι ένα ονειρεμένο γάμο!

Όλα να σου πάνε καλά και ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε...

Φιλιά....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalos hrues sthn parea mas, egw eimai kata toy politikou gamo gia ton eauto moy, stous allous den me peirazei!!!. koita enas gamos exei trelh poethmasia esi to mono pou einai na kaneis einai na mhn anxwnese ase tous allous na trexoyn esi xalara mono me to nifiko soy na asxolitheis! dialekse opoio soy aresei kai stis teleytaies probes tha sto feroyn sta metra soy apla kleisto nwritera gia naexeis pikilia sthn epilogh

me to kalo na ipodexteis to mwraki soy kai me to kalo na ginei o gamos sou!!!! perimenoume foto soy nyfoula!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ

ΓΑΜΟ..

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΜΑΖΙ..

ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ

ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!

ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΑΜΟ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ,

ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ..

ΑΣΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ..

ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ..

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΑΛΙΖΕΣΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ..

ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ..

ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΑΜΟΥ

ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ.. ΕΤΡΕΧΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑΣ!!!

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκεια μου περνας τα δτο πιο υπερχα γεγονοτα στη ζωη μιας γυναικας με αγχος και μαλλον αυτο στο εχουν προκαλεσει αλλοι.Πιασε το μπαμπα σου και μιλησε του οτι ο γαμος ειναι καθαρα δικη σου υποθεση και επειδη λογικα μια φορα το κανουμε θελεις να το ζησεις και να το ευχαριστηθεις.Αν βιαστεις τιποτα δεν θα ειναι οπως θελεις θα συμβιβαστεις και δεν βλεπω το λογο.Γιατι για να μη μαθουν οι <<καλοι συγγενεις >> οτι εισαι εγκυος στα παλια σου παππουτσια να τους γραψεις αν ειναι αυτος ο λογος.Καταρχιν αν βιαστεις το νυφικο δεν θα ειναι αυτο που θελεις και επειση οι ορμονες στην εγκυμοσυνη χορευουν τρελλα συν το γεγονος του αγχους της προετοιμασιας θα σε διαλυσουν .Και το λεω αυτο γιατι τωρα αγχωθηκες για φαντασου μετα που θα εχεις και τις προετοιμασιες που προσωπικα εγω πιστευω οτι στο γαμο της η καθε κοπελα αυτη θελει να τα ρυθμιζει και οχι οι αλλοι. Για μενα αν θελετε εσυ και ο αντρας σου γιατι εσεις ξεκινατε τωρα τη δικη σας οικογενεια αρα εσεις μονο ειστε υπευθυνοι για τις πραξεισ σας μπορειτε η να κανετε ενα πολιτικο και μαλιστα τωρα που ειναι νωρις η να το αφησετε αφου γεννηθει το μωρακι και τι εγεινε δηλαδη αν καθηστερησετε .Ξερεις εγω βιαστικα να παντρευτω εξαιτειας της υγειας του μπαμπα μου και οταν ειμασταν ετοιμοι ειχαμε πει για μαιο του 1999 και το Φεβρουαριου του ιδιου χρονου αρρωστησα και επρεπε να χειρουργηθω περασα παρα πολλα και τα εκανα ολα με βιασυνη το Σεπτεμβριο του 1999 παντευτηκα 3 μερες μετα εκανε το μεγαλο σεισμο ξαφνικα εμεινα χωρις σπιτι ουτε το γαμηλιο ταξιδι δεν χαρηκα και επειδη τα οικονομικα σας εκεινο το καιρο ηταν χαλια το νυφικο ηταν της φιλης μου.Τοτε ολα τα ειχε επισκιασει οπως ηταν λογικο το θεμα της υγειας μου και ημουν ευχαριστημενη που εκανα το γαμο ελεγα παλι καλα .Τωρα 9 χρονια μετα λεω ποσο θα ηθελα να βαλω το δικο μου νυφικο να κανω ενα τρελλο γλεντι να χαιρομουν τη καθε στιγμη. Γιαυτο σου λεω ζηστα ολα στη ωρα τους και πανω απο ολα να θυμασαι οτι στη ζωη μας οι πρωταγωνιστες ειναι δυο στη δικη σου περιπτωση με το μωρο σε κυριο ρολο .Ολοι οι αλλοι ειναι απλα κομπαρσοι..... Αυτη ειναι μονο η προσωπικη μου γνωμη οπως και να χει να στε καλα και να κανεις ενα γερο μωρακι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΑ!!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!ΕΓΩ-ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ-ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ.ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕ ΘΑ ΑΓΧΩΘΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ Σ' ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ:angry: , ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ..ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΝ!!ΧΙ ΧΙ:P .ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ..

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΝΥΦΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ!!ΦΙΛΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

eva25 kalws irthes stin parea mas...akou na sou pw olo to problima einai to kentro..exeis arketo xrono mprosta sou..an pas kai breis ena kentro gia arxes martiou einai 3 olokliroi mines!!!den thelei kai toso proetoimasia telika...1 mera louloudia..1 mera prosklitiria...1 mera nifiko mpoumpounieres....1 mera dwra koumparwn kai 1 mera kommwtria kai aisthitikos xwris agxos ksereis oso pio poli ta psaxneis toso pio xalia ginontai!!!mporeis na pas se ena megalo oiko nifikwn stantar tha breis ena nifiko apla kserw oti gia tis egkies exoun eidika kai apo ekei mesa parta ola gia na min trexeis kai allou..mpomponieres stefana k.t.l...min agxwnesai olo ton ianouario na asxoleisai me ayta kai meta tha kathesai na suntonizeis tis teleutaies leptomereis:)))))))) kali xronia kai ola kala na sou pane ...kai na thimasai sto mialo mas einai ola!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2007.ΤΟ ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟ 2007 ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΔΙΝΑΝ ΕΛΠΙΔΕΣ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ.ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΕΖΗΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΛΥΤΗ.ΨΑΞΑΜΕ ΓΙΑ ΝΥΦΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΠΑΛΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΛΙΓΟ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ ΜΑΡΤΙΟ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΕΘΑΝΕ.ΑΝΑΒΑΛΛΑΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΓΙΑ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2008 ΚΑΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2007 ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΟΠΟΤΕ Ο ΓΑΜΟΣ ΞΑΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΑΙΟ Η ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2009.ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΑΖΙ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΓΩ ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΕΝΑ ΝΥΦΙΚΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΩ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ,ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΑΡΑΝΥΜΦΑΚΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΑΣ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΜΕ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΓΕ.ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ ΤΟ ΟΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΔΕΞΙΑ.

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΥΗ ΕΙΜΑΙ 27 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ 8 ΜΗΝΩΝ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΓΑΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2005 ΜΕ ΒΓΑΛΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ,ΚΕΝΤΡΟ ΚΤΛ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΠΛΕΥΡΩΝ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΙΣΩ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΕΓΚΥΟΣ 5 ΜΗΝΩΝ ΑΚΥΡΩΣΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΓΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΟΥ!!!:laugh: :laugh: ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια! Δεν περίμενα τέτοια υποδοχη!

Θα περιμένω μετά τις γιορτές να πάω στο γιατρό να δω ότι όλα πανε καλά με το μπεμπέ μου και μετά θα σκεφτώ όλα αυτά που μου προτείνατε!

Πάνω απόλα είναι το μωράκι μου ! Ολα τα άλλα θα γίνουν!

Σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου .... ευχομαι ο καινουργιος χρόνος να είναι γεμάτος υγεία και πραγματική ευτυχία για όλες σας!

Φιλιααααααααα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimeraa k kalos irthes k pao mena...

sigxaritiria gia tin egkimosini sou k na exeis mia kali egkimosini k tou xronou ena gero moraki..

emena prosopika de ma aresei gamos k baftisi mazi...

kane kata ton maio ton gamo k meta gennas...ta eksoda na sou erthoun siga siga:ohmy:

oso gia to nifiko tha se poun k ap to oiko pote na pas gia na sou paroun akribos ta metra...oso gia tin koilia an tha einia megali eksartatai..alloi exoun terastia k alloi oute fianontai..

kali xronia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και από μένα.

Εγώ δεν θα έκανα θρησκευτικό γάμο ως εγκυμονούσα, επειδή θα έτρεμα για αποβολή. Οι γαμήλιες προετοιμασίες είναι απίστευτες. Γνώμη μου είναι να μην το ριψοκινδυνέψεις. Βέβαια κάθε εγκυμοσύνη είναι ξεχωριστή. Σου εύχομαι τα καλύτερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλως ηρθες!

με το καλο το μωρακι σου!

και εγω ημουν εγκυος αλλα ολα καλα

και το νυφικο το διαλεγεις και ολα γινονται!

προσωπικη μου εμπειρια!

φιλια και καλη χρονια!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

eva 25 καλως ηρθες στην παρεα μας κ με το καλο να εχεις αγκαλια το μωρακι σου,οπως ειδες πιο κατω οι αποψεις των κοριτσιων διαφερουν με βαση τα πιστευω,τα θελω,κ τα πρεπει της καθεμιας μας,εγω πρωσοπικα ειμαι υπερ του θρησκευτικου γαμου αλλα οπως ειναι φυσικο η καθεμια μας ονειρευται το γαμο της διαφορετικα.αν θες τη γνωμη μου δε θα εισαι ουτε η πρωτη αλλα ουτε κ η τελευταια που θα κανει γαμο στον πεμτο μηνα εγκυμοσηνης,φτανει να ειναι δικη σου επιλογη.οσο για το νυφικο το φτιαχνουν στα μετρα σου οι περισσοτεροι οικοι,επισης εγω πιστευω πως γαμος κ βαπτιση ειναι δυο διαφορετικα μυστηρια κ κατα τη γνωμη μου πρεπει να γινονται ξεχωριστα...

Υ.Γ η τελικη επιλογη ενοειται δικη σας χρονια σου πολλα....:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...