Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τελικά ναι! Είναι γεγονός! Είμαι γονιμοποιημένη...

3 θετικά τεστ και η χωριακή μου είναι 450 .Θα πάω στο γιατρό μου την επόμενη βδομάδα-έτσι μου είπε!!!

Κορίτσια, μια μεγάλη προσευχή να πάνε όλα καλά...

Υ.Γ.: Σύντομα και στις κοιλίτσες σας κορίτσια!!!

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΦΑΚΙ!! ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2008.. ΤΟ 2009 ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΟΝΕΙΡΑ.. ΦΙΛΙΑ ΦΑΝΗ

Δημοσίευση

Σοφάκι μου συγχαρητήρια και πάλι κοριτσάκι μου!!! ευχομαι να εχεις μια καλή εγκυμοσύνη και οι επόμενοι μήνες να είναι οι πιο όμορφοι της ζωής και με την ευχή του Θεού να κρατήσεις το μωρό σου στην αγκαλιά σου...φιλια πολλα!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και απο εμένα:) :)

τι όμορφο δωράκι είναι αυτό!!!!

Πολλές ευχες για τη νέα χρονιά και ακόμα περισσότερες για μια καλή πορεία στην εγκυμοσύνη σου.Ολα να έρθουν ονειρεμένα και ευλογημένα.

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια καλη μου Σοφια!!! το καλυτερο δωρο για τον καινουργιο χρονο που ερχεται ε????:silly:

ευχομαι ολοψυχα μια τελεια εγκυμοσυνη και με το καλο να υποδεχθεις το μπεμπακι σου!!!

ολα θα πανε καλα κοπελα μου!!!!!!!!:kiss:

Δημοσίευση

Μπράβοοοοοοοοο !!!!

Το καλύτερο δώρο σας έφερε ο Άγιος Βασίλης, δεν μπορείς να πείς!!!!

Με το καλό κοπέλα μου και προσπάθησε να το χαρείς όσο μπορείς...μην αφήνεις το άγχος σου να ξεπερνάει την χαρά και τον ενθουσιασμό σου!!

Όλα θα πάνε καλά, θα δείς!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ!!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Μπράβο κοριτσάκι...Το καλύτερο δώρο σου έκανε ο Άγιος Βασίλης για τα Χριστούγεννα...Συγχαρητήρια!:woohoo: :woohoo:

Σου εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη, να πανε όλα καλά και με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου ένα υγιέστατο και πανέμορφο μωράκι...

Φιλάκια!

Δημοσίευση

συνχαρητηρια σοφακι με το καλο το μωρακι σου ειμαστε στην ιδια φαση και εγω εμαθα οτι ειμαι εγκυος τωρα μπαινω 5η εβδομαδα με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας και να τα χαρουμε στις αγκαλιτσες μας.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...