Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!

Στην τελευταία επισκεψη ρουτίνας για το εμβόλιο, ο παιδίατρος

μας είπε να πάμε σε παιδοχειρούργο να δει το πουλάκι του γιατί

είναι πολύ κλειστό.

Πήγαμε λοιπόν και πήραμε την κρυάδα. Φίμωση μας είπε και

χρειάζεται χειρουργείο με ολική νάρκωση.

Θέλω βέβαια και μια δεύτερη γνώμη γιατί θέλω να αποφύγω το

παιδί να πάρει νάρκωση. Ο μικρός ειναι 8,5 μηνών.

Εχετε να μου προτείνεται κάποιον καλό παιδοχειρουργό?

Δημοσίευση

Χωρίς φυσικά να είμαι γιατρός, θα σου έλεγα πως είναι ακόμα μωρό 8,5 μηνών για να κάνει αυτή την επέμβαση.

Έχω και εγώ ένα αγοράκι 20 μηνών και μετά από δική μου ερώτηση στην παιδίατρό μου για αυτό μου είπε πως δεν πρέπει να ασχολούμαι με το ¨πουλάκι¨ του και πως αν χρειαστεί να επέμβουμε για κάτι, αυτό θα γίνει περίπου στην ηλικία των 3 χρόνων και όχι τόσο μικρός. Μου απαγόρευσε να το ανοίγω, όπως έχω ακούσει από πολλές μαμάδες, και μου είπε πως εκείνη παρακολουθεί και κάνει ότι χρειάζεται στις επισκέψεις μας.

Πάρε και μια δεύτερη γνώμη και μετά πράξε αναλόγως

Καλή χρονιά

Διάβασε στην πρώτη σελίδα του mammyland και αυτό το άρθρο " Τι είναι η φίμωση τι βαλανοποσθικές συμφύσεις και πότε χρειάζεται επέμβαση ", είναι σχετικό με το θέμα σου.

Δημοσίευση

θα συμφωνησω απολυτα με την ελντο....και εμενα ετσι μου ειπε η παιδιατρος μου...στα 3 θα κανουμε οτι ειναι να γινει......ευτυχως ομως σε μια επισκεψη ρουτινας οπως του το κοιταζε βγηκε μονο του...παρε σιγουρα μια δευτερη γνωμη ειναι πολυ μικρος για ολικη ναρκωση...σου ευχομαι τα καλυτερα...φιλακια

Δημοσίευση

ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΚΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΣΕΙ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΣΩΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΕΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΙ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ.ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ

Δημοσίευση

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ... ΑΠΟ ΜΗΝΩΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΖΟΡΙΣΩ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ...

ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ..

ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ Η ΦΥΣΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ. ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 1,5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΙ ΑΚΟΜΗ...

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΙΣΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ.

Δημοσίευση

koritsia ayto allazei apo paidiatro..emena i dikia mou paidiatros mou eipe na to katebazw pou kai pou ....o mikros konteyei tous 4 mines...kai epeidi oles oi files mou exoun agorakia apo oles oi paidiatroi eipan to idio pragma..i mia pou efige kai pige kipro ekei o paidiatros eipe na min to peirazei katholou...e as apofasisoun..o enas etsi o allws alliws

Δημοσίευση

Τελικά αποφάσισα να προσπαθήσουμε λίγο μονοι μας και να το παω στο

παίδων για δεύτερη γνώμη. Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν θέλω με

τίποτα την ολική νάρκωση. Μακάρι να πάνε ολα καλα!

• 2 months later...
Δημοσίευση

Αγαπητές μητέρες

Η φίμωση στη βρεφική ηλικία αποτελεί φυσιολογικό φαινόμενο που δεν χρειάζεται επέμβαση.

Αληθινή φίμωση παρατηρείται μετά τα 4-5 χρόνια και οφείλεται σε ξηρωτική και στενωτική βαλανίτιδα.

Με εκτίμηση

Μαρινόπουλος Γιάννης

Παιδοχειρουργός

Μέλος της Ελληνικής κ Ευρωπαικής

Παιδοχειρουργικής Εταιρείας

Ε.Αμύνης 32α

54621 Θεσσαλονίκη

2310240697 κιν 6946452138

email: imarinopulos@doctors.org.uk

http://healthsites.in.gr/imarinopulos

Δημοσίευση

Γεια σου Σοφακι... εμενα ο γιος μου ειναι τωρα 9 μηνων και δεν εχει τετοιο προβλημα γιατι απο 4 μηνων η παιδιατρος μου ειπε να του βαζω λιγο baby oil και να το κατεβαζω λιγο λιγο καθε βραδυ μετα το μπανιο του... εγω το κατεβαζα λιγο, πολυ λιγο και σε μια επισκεψη στη γιατρο οταν ηταν 6 μηνων του το κατεβασε τελειως... απο τοτε κατεβαινει χωρις προβλημα αλλα εγω εξακολουθω να του βαζω λαδακι για να διατηρειται η ελαστικοτητα του... νομιζω πως αν το κανεις κι'εσει για λιγο καιρο θ'ανοιξει... μην ανυσηχεις... φιλακια...:kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ!ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΘΕΣΑ ΣΑΝ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΑΣ!!ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΛΕΓΧΟ-ΕΜΒΟΛΙΟ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...