Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εμενα δεν πηγε καν το μυαλο μου γιατι εκανα 3 φορες μονο σεξ!!και ειπα αποκλείεται να ειμαι ...κι εγω δως του δουλεια γυμναστικη σηκωνα βαρη και αλλα πολλα και αφου εβλεπα δεν ερχοτανε εκανα τεστ και...........θετικοοο!!!!! Μην το εχεις στο μυαλο σου και μην βλεπεις συπτωματα γιατι ουσιαστικα δεν υπάρχουν ο καθε άνθρωπος ειναι διαφορετικος!!!! Περιμενω νεα ευχαρισταααασσ????? ??????

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Minaki! είπε:

Εμενα δεν πηγε καν το μυαλο μου γιατι εκανα 3 φορες μονο σεξ!!και ειπα αποκλείεται να ειμαι ...κι εγω δως του δουλεια γυμναστικη σηκωνα βαρη και αλλα πολλα και αφου εβλεπα δεν ερχοτανε εκανα τεστ και...........θετικοοο!!!!! Μην το εχεις στο μυαλο σου και μην βλεπεις συπτωματα γιατι ουσιαστικα δεν υπάρχουν ο καθε άνθρωπος ειναι διαφορετικος!!!! Περιμενω νεα ευχαρισταααασσ????? ??????

Απο χθες που ξεκίνησα να ποναω έχω στο μυαλό μου την περίοδο αφού είπα θα μου την κανει μια μέρα πιο μπροστά.ε σήμερα που σηκωθηκα και τουμπανιασε το στήθος λέω ε βέβαια κάτι διαφορετικό δεν θα μας τύχει κι αυτον το μήνα..με έχει τρελάνει πια!

Δημοσίευση

Χαχαχαααα πλακα εχεις!!!! ??

Βγαλτο εντελως απο το μυαλο σου και συνέχισε την καθημερινότητα σου ...ξερω πως ειναι δυσκολο αλλα αυτο πρεπει να κάνουμε ολες για να λειτουργει ο οργανισμος μας φυσιολογικα ...με το αγχος και με το στρες παθαινει ΣΟΚ ...εγω προκαλω πονους και συσπασεις με το αγχος μου ..μου το ειπε ο γιατρος την προηγουμενη εβδομαδα!!!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια κάτι άσχετο να πω..από την Κυριακή με έχουν πιασει ταχυκαρδίες.αλλη μια φορά το είχα παθει αυτό αλλά ηταν από στρες αυτή τη φορά δεν έχω σίγουρα.λέτε να είναι κι αυτό από την βλαμενη;

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η liaki88 είπε:

κορίτσια μου κ εγώ μακαρόνια σκέφτομαι να κάνω... Το πρωί ειπια χυμό κ τώρα μου έχει φέρει ξινίλες δε ξέρω αν σημαίνει κάτι αλλα εγώ χαίρομαι χαχαχα

Άντε να δουμε!!!μια μέρα μας έμεινε!!!!??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...