Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Μαμακουλιτσα είπε:

Παμε για 11 μηνες προσπαθειων.Την μεγαλη μου την πιασαμε απο τον πρωτο μηνα την μικρη την πιασαμε μετα απο 6 μηνες εντατικων προσπαθειων.Τωρα 11 μηνες και τιποτα...

Eiste mesa se logika plaisia! Perimenete ligo akomi!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Tweema είπε:

Σταματά καλέ εσύ!! Γιατί δεν την θέλουμε είπαμε!!!

Θα απογοήτευτω πολύ έτσι και αδιαθετησω.. Αλλά ένα παράξενο πράγμα κάθομαι και ρε κορίτσια σορυ κιόλας αλλά λες και κατουραω πάνω μου πολλά υγρά ρε παιδάκι μου.. Το στήθος μου σκληρηνε και οι θηλες μου πονάνε δεν μπορώ να τις αγγιξω.. Αλλά λέω μήπως είναι από τα χάπια που περνω 

Δημοσίευση

Αυτο που με αγχωνει ειναι να μην φτασω τα 35 και χρειαστει αμνυοπαρακεντηση γιατι φοβαμαι πολυ την συγκεκριμενη εξεταση.Θα μου πειτε οτι ειναι χαζο αυτο..Αλλα δεν τα παω καλα με τις βελονες και τα τρυπηματα..

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Silvy είπε:

Θα απογοήτευτω πολύ έτσι και αδιαθετησω.. Αλλά ένα παράξενο πράγμα κάθομαι και ρε κορίτσια σορυ κιόλας αλλά λες και κατουραω πάνω μου πολλά υγρά ρε παιδάκι μου.. Το στήθος μου σκληρηνε και οι θηλες μου πονάνε δεν μπορώ να τις αγγιξω.. Αλλά λέω μήπως είναι από τα χάπια που περνω 

Σιλβυ μου είναι φυσιολογικό να απογοητευτεις και λίγο παρακανω γιατί εχεις κανει σπερματεγχυση!!αλλά κορίτσι μου νομιζω πως δεν θα σου ερθει..τα συμπτώματα σου είναι παρα πολύ θετικά!!δεν έχεις ρωτήσει τον γιατρό αν όλα αυτά που έχεις μήπως είναι απο τα χάπια;;αλλά τι στο καλό εγώ δεν πιστεύω να είναι απο τα χάπια!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Akrivws ayto tha egrafa! Stamata esy kale! Xaxaxa ante epitelous! Na katseis k ligo sto saloni sas! Tha varethikes na vlepeis tin toualeta! K sy perimene. Nwris einai akomi!

Όχι απλα την βαρεθηκα..σήμερα να φανταστεις χαιρομουν που δεν πηγαινα..καλα για μένα τίποτα δεν ειναι νωρίς..σου λέω έρχεται την βλέπω!!εχω παρα πολλες κραμπες.άντε να δω ποτε θα περάσουν οι μερες να ερθει να τελειώνουμε βαριεμαι να την περιμένω.

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Μαμακουλιτσα είπε:

Αυτο που με αγχωνει ειναι να μην φτασω τα 35 και χρειαστει αμνυοπαρακεντηση γιατι φοβαμαι πολυ την συγκεκριμενη εξεταση.Θα μου πειτε οτι ειναι χαζο αυτο..Αλλα δεν τα παω καλα με τις βελονες και τα τρυπηματα..

Εγώ δεν ξέρω τι είναι αυτό αλλά μου αρκεί ή τελευταία σου πρόταση..πάντως λίγη υπομονή ακόμα μπορείτε να κάνετε. Μικρή είσαι ακόμα κι εσύ και εφτασες μέχρι τα 35..εχεις ακόμα.. κ θα έρθει σίγουρα πιο πριν!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Μαμακουλιτσα είπε:

Μαμακουλιτσα μου τωρα πια σε βαζουνε απο πιο νωρις να κανεις τετοιες εξετασεις..εχει βγει μια καινουργια τωρα που σε παίρνουν αιμα απο το χερι και το στελνουν στο χονκ Κονγκ ή στην αμερικη και σε εξεταζουν πολλα χρωμοσώματα με 99.12% σου λενε και το φυλο του παιδιου...!! Η αμνιοπαρακεντηση σου 99.8% και με φοβο αποβολης..ενω στην ληψη περιφερικου αιματος ειναι μια απλη αιμοληψια.....την εκανα εγω πριν 8 μερες..!!!γι αυτο μαμακουλιτσα μου μην φοβασαι κι ολα θα γινουν!!!❤ 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Μαμακουλιτσα είπε:

Τι να πω βρε κοριτσια με εχει αγχωσει λιγο αυτο το θεμα.Καθε μηνα το ιδιο αποτελεσμα εχω: περιοδος και παλι περιοδος.

Γι'αυτο κορίτσι μου να ξεαγχωθεις κ θα ερθει..προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι.?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Μαμακουλιτσα είπε:

Ισως φταιει οτι δεν δουλευω γι αυτο με πιανει κι αυτο τι να πω..

Μπορεί..αλλά να σου πω κάτι κι εγώ που δουλεύω μήπως σταματάω να σκέφτομαι..μπααααα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...