Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Νίκη και Στέλλα εγώ έτυχε να δω αυτό για τον τραγουδιστή στο fb και τους εψαξα λίγο παραπανω κ συγκινηθηκα.. ε και τι το είδα.. έχω μπει και ψάχνω τα παντα για την εξωσωματική..αυτό που ειπες νίκη πρωτη φορά το ακούω..εμείς έχουμε πει οτι αν χρειαστεί θα κάνουμε αλλά μετα απο όλα αυτά που διάβασα δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε..κ καλά θα το κοιτάξουμε κ αν δεν πετύχει..;;νομιζω πως θα είναι πολύ χειρότερα μετα.!!

Δημοσίευση

Δοξα το θεο ειμαι πολυ καλα...βεβαια θα ειμαι ακομα πιο καλα και θα ηρεμησω αν και τα τελευταια αποτελεσματα που περιμενω ειναι καλα!!!διαβαζω συνέχεια τα νεα σας και ειμαι διπλα σας σε οτι χρειαστείτε και μπορω να βοηθησω!!!!!❤❤❤

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Minaki! είπε:

Δοξα το θεο ειμαι πολυ καλα...βεβαια θα ειμαι ακομα πιο καλα και θα ηρεμησω αν και τα τελευταια αποτελεσματα που περιμενω ειναι καλα!!!διαβαζω συνέχεια τα νεα σας και ειμαι διπλα σας σε οτι χρειαστείτε και μπορω να βοηθησω!!!!!❤❤❤

Ευχαριστουμε παρα παρα πολύ!!

Δημοσίευση

Καλημέρα μα το ξέρω γι αυτό και φοβάμαι να την κάνω θα απογοητευτω πολύ αν είναι αρνητικό το αποτέλεσμα.. Γι αυτό λέω να περιμένω από βδομάδα άσε που έχει και ο αντρουλης μου γενέθλια την Τρίτη και δεν θέλω να είμαι σαν την μεγάλη Παρασκευή οπότε το αφήνω μπας και αδιαθετησω 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...