Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ααχαχααχα!κι εγω!ναι νικη μου απλα το θυμηθηκα!μ'αρεσουν αυτα γενικα!οτι εχει σχεση με.μουσικη..αααχχαχα!εμενα με βαζει κ τραγουδαω καραοκε στο you tube κ μ ακουει..εχω κανει livakia..τωρα εχω πολυ καιροοοο..ειναι η ζωη μ το τραγουδι..απο μωρο..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Diwni είπε:

K gw synithws patatakia trww! Apla den exw tpt apo vlakeies sto ntoulapi gt t xw parakanei! K ama tyxon k paroume prepei ola na ta faw se mia mera!

Εγώ πάλι δεν παίρνω τίποτα για να μην τρώμε βλακειες.. αλλά τα παίρνει εκείνος κ καθαρίζω το τοπιο εγώ..

Δημοσίευση

Σε μια περίοδο μπορώ να πάρω 5 κιλά αν έχω βραδιές σπίτι έχω και την μάνα μου που με κυνηγάει από πίσω χαχα ο αντρας μου μου λέει άμα μένεις εγκυος τι θα περάσω και του λέω εκεί θα τρέχεις χαχα

Δημοσίευση

Κοιταχτε κοριτσια εμείς ειχαμε πάρει κάτι σοκολάτες απο την προηγούμενη εβδομάδα και ηταν μέχρι και χθες στο ψυγείο..χθες πήγαμε στο σουπερ μάρκετ κ τσουπ πήραμε κ σοκοφρετες..αλλά απο χτες τα έχω καθαρίσει ολααααα τα παντα μονο τρώω...κ τώρα που το είπες νίκη μάλλον ή τρισκαταρατη είναι γιαυτό τρώω τις σοκολάτες!!ουφφ την είχα ξεχάσει! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...