Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ναι ναι ολες να πατε!!!κ εχω να σας προτεινω μεχρι στιγμης!!αρκει να σας αρεσουν αυτα!!!εγω που δν ειμαι κ ο εξπερ στους γριφους κ στροφαρα!αχαχαχα!!ειναι πολυ ωραια εμπειρια!!κ σε κολλαει!tweema να πας με τα παιδια!!εγω ελεγα π να παω τωρα σε τετοια!κ παει...θα τα γυρισω ολα!!??ποια εφαρμογη???

Δημοσίευση

Εμενα δουλευει σε σουπερ μαρκετ...κ κοιμαται τωρα..ξυπναει 5 η ωρα...εγω κλασσικα τηλ κ αραγμα μονη μ!νυχτοπουλι δν κοιμαμαι ποτε νωρις!ειμαι γραμματεας σε φροντιστηριο μεσης εκπαιδευσης κ δουλευω 4αωρο 5-9..λιγα λεφτα αλλα δν παραπονιεμαι γτ το να κανω..

Δημοσίευση

Χαχαχαχααχαχα μα σκαλωσα λεω τι λεει!!ποια εφαρμογη!!!παντου εχει σε ολη την αττικη κ εκτος αττικης!!πατα να δεις..escape rooms..κ θα σ βγαλει τα παντα παντου..διαλεγεις ιστορια..παιρνεις τηλ κ κλεινεις ωρα..εχεις μια ωρα να λυσεις το γριφο..θα καταλαβεις..μπες να δεις κ πες μου!

Δημοσίευση

Κι εγω γελαω αντζελα!πεθανα!!εως κ 6 ατομα..αλλα εγω μεχρι 5 λεω ειναι υπεραρκετα..γτ πολλες γνωμες χαμος..εμεις παμε 4..εχω παει στο the lock αγια παρασκευη...κ μαρουσι στο exodus!τελεια!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Angela k gw etsi katalava! Exei k sti larisa! Den exw paei alla eida diafimisi se enan orofo...Emeis douleyoume k oi dyo kyliomeno! 06-14, 14-22, 22-06. Oti tyxei! Exoume kanei k 24 wres na vrethoume!

Εσείς είστε πιο δύσκολα απο εμας..εμείς πολύ δύσκολα να βρεθούμε είναι το καλοκαίρι.ειδικα πέρσι ουτε μαζί δεν ειχαμε ρεπό..αλλά εγώ το εδώ συνηθίσει πλεον γιατί παντα διυλευαμε διαφορετικές ώρες!!

Δημοσίευση

Εμεις οταν ειναι πρωι κ εγω κλασσικα απογευμα..τον βλεπω ενα διωρο κ οταν γυρναω μετα απο μια ωρα κοιμαται..οταν ειναι βραδυ..το πρωι ειμαστε μαζι σπιτι..αλλα εμεις δουλευουμς λιγες ωρες κ οι δυο..κ δν το λεω γ καλο..γτ δεν..βγαινει...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...