Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια 3η συνεχόμενη μέρα και έχω παρα πολύ συχνοουρια..σηκωνομαι πόσες φορές απο τον ύπνο μου..δεν μου έχει ξανατυχει τόσες μέρες.. μια μερα ναι πριν την περίοδο.αλλά τόσες μέρες ποτε..εκανα την βλακεία κ το εψαξα στο ίντερνετ και διάβασα κάπου για μύκητες.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Tweema είπε:

Βρε κορίτσια λυστε μου μια απορία αν μπορείτε..υπάρχει περιπτωση να υπαρχουν μύκητες χωρίς φαγούρα;;

Ναι αμε αν εχεις πολλα υγρα..εχεις ξαμια ενοχληση στην επαφη?

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Κ αγχώνομαι κ στεναχώριομαι! απλά προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω.  Είπαμε ότι είναι θα το αντιμετωπισουμε δυναμικά!  δεν είμαστε οι μόνοι! Γενικότερα προσπαθώ να γεμίζω τη μέρα μου...Κ εδώ μέσα περνάω πάρα πολύ καλά με την παρέα σας και το ότι μιλάμε κ γενικότερα μας κάνει μεγάλο καλό πιστεύω! 

Έχουμε γίνει μια ωραία παρέα.. το να μοιράζεσαι της ανησυχίες και τα τλπ  είναι καλό σε ήρεμη πιστεύω.. και ιδικά σε ανθρώπους που σε καταλαβενουν... και είναι στον παρόμοια κατάσταση.. 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Ath33 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια:):):)εύχομαι όλες να είμαστε καλά να αντέχουμε γενικότερα αύριο ξύπνημα έξι παρά όπως κάθε μέρα άντε να δούμε πως θα βγει η εβδομάδα!!!

Γεια σου και καλώς ήρθες!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Tweema είπε:

Όχι δεν έχω.υγρά έχω αλλά παντα έχω πριν την περίοδο. 

Παντως εγω ξερω πως η ουραλοιμωξη προκαλει συχνοουρια για τους μυκητες δεν το ξερω...στο λεω γτ ειμαι επιρρεπης στους μυκητες...αμα κανω πως μπω σε πισινα αστο...

Δημοσίευση

Κουραγιο ath...εγω οταν δουλευα αθηνα σε ενα ξενοδοχειο ξυπναγα 5.30..ατε κοριτσια δεν θελω να το ξαναζησω καταρχας κοιμομουν απ τις 10 και παλι νυσταζα δε μπορουσα να κανω τπτ...γυρναγα και πτωμα στο σπιτι...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...