Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.ΤΕΡ ΕΙΧΑ 07/01 Κ 18/01 ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ.01/02 ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΛΟΓΩ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΘΟΥΣ Κ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΕΣ.ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΘΕΤΙΚΟ.02/02 ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ Κ ΒΓΑΙΝΕΙ 143 Κ 04/02 499.ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ?

Δημοσίευση

ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΙΝΑΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΓΙΑ 27Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΘΣ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 100 Κ ΟΧΙ 500.ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΑΣ.ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΧΕΙΣ?

  • 1 month later...
  • 2 months later...
Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΗ! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!:):x:)

Δημοσίευση
στις On 19 Μαΐου 2016 at 10:11 ΜΜ, ο/η Oliv είπε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΗ! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!:):x:)

Καλησπέρα oliv ! Κι εγώ αρχές Οκτώβρη ΠΗΤ , βέβαια λόγω δίδυμων Σεπτέμβρη με βλεπω... Αγοράκια εχω κ εγω!!με το καλο σου εύχομαι..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🥰 Εεε μέχρι να το πάρουμε στα χέρια μας τα μωράκια νομίζω αυτό το άγχος δεν θα μας φύγει και τελείως λίγο πολύ θα υπάρχει σε όλες μας .. Εντάξει παραπανίσια πολλα κιλά δεν έχω απλά είμαι αρκετά αγύμναστη τώρα την εγκυμοσύνη την ξεκίνησα με 62 κιλά ελπίζω να πάει καλά και αυτήν και να μην βάλω πολλά  απλά το κακό είναι ότι μένω σε χωριό και δεν έχουμε εδώ διατροφολόγο και πρέπει να πηγαίνω στην πόλη που είναι κάπως μακριά.. θα το σκεφτώ και αυτό μήπως το προσπαθήσω.. τελικά μάλλον αλλά κορίτσια στην ομαδούλα του Μαΐου δεν βλέπω να έχουμε 
    • Τι κανετε κοριτσια μου;; Μαρακι μου περαστικα σας ισως ειναι αλλεργια ισως και οχι αλλα εχει σημασια να ειναι καλη η κλινικη εικονα και να εχει διαθεση σε καθε περιπτωση. Αν ειναι αλλεργια θα το ξαναεισαγεις αργοτερα δεν σημαινει οτι το ξεγραφεις. Κοριτσακια μου εμεις με τα χιλια ζορια μια μπανανα τρωει με ευχαριστηση τα υπολοιπα γυρναει το κεφαλι ή σπρωχνει χερια. Γω λειπω συνεχεια λογω δουλειας αλλα μονο με εμενα τρωει. Και σημερα τρεις ωρες μετα απο μπανανα αβοκαντο εκανε τρελο εμετο δεν σταματαγε με τιποτα και φρικαρα απιστευτα δεν το ειχα ξαναδει. Δηλαδη εκανε 4 εξαγωγες καπακι τη μια μετα την αλλη. Περασε λιγη ωρα του εδωσα γαλα και τωρα κοιμαται αλλα δεν ιχε γκρινια. Ελπιζω να μην επαθε κατι, ενιοτε με πιανουν οι φοβοι των πρωτων ημερων μη του συμβει κατι εχω στεναχωρηθει παρα πολυ. Προσπαθω να μη λειπω απο τη δουλεια, εχω και τη μανα μου αρρωστη και πηγαινοερχομαι Αθηνα και νομιζω τον παραμελω τελικα. Ετσι μου ρχεται να το παρατησω το γραφειο αι στο καλο δηλαδη. 
    • @Eirinistzναι κουλουρι θεσσαλονικης. Κραταω ένα κομματι στο χερι μ κ της τ βαζω στο στομα, τ πιπιλαει, τ σαλιωνει κ σιγα σιγα τ μασάει. Ετσι λιγο απασχολείται. Μην φανταστείς οτι τρωει για να χορτάσει πχ. 
    • Καλησπέρα κορίτσια!!    @ΜαρίαΔημήτρης ωχ το κορίτσι… μάλλον κάποια δυσανεξία στην πρωτεΐνη του κρέατος ; Όταν πάτε στον αλλεργιογόνο πες μας τι θα σας πει..  @Diwni το κουλούρι έχει σουσάμι πάνω ; Της δίνω και εγώ λίγο ψωμάκι και της αρέσει πολύ😆  Εμεις 3 μέρες τώρα κάναμε εισαγωγή στις φακές. Ξετρελάθηκε!! Το μοσχάρι το τρώει και αυτό αλλά όχι με τέτοια ευχαρίστηση. Το κοτόπουλο , ούτε να το δει..  Εχω δοκιμάσει με το κοτόπουλο να της βάλω γλυκοπατάτα ή κολοκύθα αλλά και πάλι τρώει πολύ λίγο. Θα το μάθει σιγά σιγά που θα πάει. Έχει προτιμήσεις το κορίτσι μου!🤣
    • @ΜαρίαΔημήτρης ελα ρε συ η ψυχουλα. Πολυ ταλαιπωρία! Μακάρι να τ ξεπεράσει γρήγορα. Γραψε να μας πεις τι σου ειπε. Εμεις πηγαμε παιδιατρο την Παρασκευή, ακριβώς 6 μηνων. 7800 κ 72 πόντους. Ξεκινησε τρωει κανονικα το φρούτο της κ τ μεσημεριανό της. Σήμερα εκανα εισαγωγή στο μοσχαρι και ειπε ο γιατρός 4 5 μερες να δίνω μοσχαρι κ δυο κοτοπουλο. Της αρεσε μπορω να πω, εφαγε καλη ποσότητα. Επισης μας ειπε να ξεκινήσουμε κ απογευματινο, αστρακι η τραχανά αλλα ακομα δ αξιώθηκα γτ ειμαστε στα περα δώθε με τις δραστηριότητες των μεγάλων. Θα τ εισαγω τις επόμενες μέρες. Ρε κορίτσια μη με δει να τρωω η να πινω κατι. Κανει σαν τρελό. Ειδικα αμα την εχω αγκαλια μ τραβαει τ χερι και κανει ωωωωωω κ ανοιγει τ στομα. Της αρεσει πολυ να μασαει. Της έδωσα λιγο κουλουρι, λιγο ψωμί, λιγο ψητό κοτοπουλο. Απο τ αλλο μηνα Μ είπε ο παιδίατρος να της δίνω κανονικα κουλουρι στο χεράκι. Τωρα ίσα ίσα να γλείφει αφου δείχνει τέτοιο ενδιαφέρον. Κατα τ αλλα θελει συνεχεια σχεδον αγκαλια. Οπουδήποτε αλλού μετα απο λίγο γκαριζει. Κατα τ αλλα τα παμε πολυ καλα. Και με τ προγραμμα των κοριτσιών ποτε παμε απο Δευτέρα σε Παρασκευή χαμπαρι δ παιρνω.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...