Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

Ονομάζομαι Κάτια. Είμαι δικηγόρος και προς το παρόν κάνω το διδακτορικό μου στο Πανεπιστήμιο του Κεντ στην Αγγλία. Το θέμα της έρευνάς μου είναι η παρένθετη μητρότητα στην Ελλάδα και την Αγγλία. Μέρος της έρευνας είναι και η διενέργεια συνεντεύξεων στις δύο χώρες για να καταλάβω πώς λειτουργεί αυτή η μέθοδος, ποιες είναι οι δυσκολίες, οι σκέψεις, οι ανησυχίες και τα προβλήματα που ίσως να αντιμετωπίζουν όσοι χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο για να κάνουν το παιδάκι τους ή βοηθούν ζευγάρια στο να αποκτήσουν παιδί. 

Θα ενδιαφερόμουν πάρα πολύ να μιλήσω με γυναίκες που έχουν γίνει παρένθετες,και με ζευγάρια που έχουν γίνει γονείς με τη βοήθεια παρένθετης. Βέβαια εγγυώμαι απόλυτη ανωνυμία σε όποιον επικοινωνήσει μαζί μου και θέλει να με βοηθήσει στην έρευνα.

Παρακαλώ στείλτε μου email στο katia_neof@yahoo.gr.

Ευχαριστώ πολύ.

Κάτια

• 3 months later...
Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ πολύ bizelini. Μακάρι να τα καταφέρω. Δυστυχώς δεν έχω βρει πολλούς που να ενδιαφέρονται να μοιραστούν τις εμπειρίες τους. Ασχολείσαι και εσύ με το ζήτημα? Αν ναι, με ποιον τρόπο?

Φιλικά

Κάτια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μπραβο κοριτσι μου. Πολυ σημαντικο που ηρθε εγκαιρως. Εμενα μου εδωσαν αντισυλληπτικα γιατι εχω απροβλεπτο κυκλο (μπορει να μην ερθει και ποτε η περιοδος). Μακαρι το 26 να μας φερει οτι μας στερησε το 25.
    • Καλα κανετε να επιβεβαιωσετε αν οντως ηταν υγιες.. Εμενα κοριτσια σημερα μου ηρθε περιοδος περιεργο συναισθημα χαιρομαι απο την μια γιατι το σωμα επανερχεται αλλα δεν παυω να ξεχναω κ οτι εγινε. Ο Δεκεμβρης μου μπηκε με αποξεση κ κλεινει με περιοδο κ ετσι κλεινει η χρονια κ ο κυκλος αυτης της πρωτης αποτυχημενης προσπαθειας. Νεα χρονια νεος κυκλος ξεκινα!!!  Καλη Παραμονη Πρωτοχρονιας κοριτσια μου ευχομαι υγεια σε ολες και στις οικογενειες σας!!! Ας κρατησουμε την ελπιδα ζωντανη και ο νεος χρονος να κανει τα θαυματα του!!! Ευχομαι του χρονου τετοια μερα να ειμαστε εδω αλλα σε τελειως διαφορερικη φαση κ ολα να μεινουν πισω... Να ειναι ευλογημενο το 2026!!!🙏🙏🙏
    • Καλέ αμέσως βαφτίζουν διαβήτη το έχω φάει στα μούτρα αυτό φουλ θέλει να είναι λέει το νηστείας το πρωί κάτω από 93.. εμένα το πρωινό είναι καλό, εγώ έχω πρόβλημα με το μετάγευματικο ζάχαρο επίσης και το πολύ χαμηλό ζάχαρο πάλι δεν κάνει.. τέλος πάντως.. θα δούμε περιμένω την καμπύλη να έχω ολοκληρωμένη εικόνα τι γίνεται  Η νιπτ ξέρω συνήθως γίνεται με την αυχενική για ολοκληρωμένη εικόνα αλλά όποτε ναι να την κάνει δείχνει δεν χρειάζεται συγκεκριμένη εβδομάδα για την κάνεις
    • Σ'ευχαριστώ πολυ κορίτσι μου! Θα στείλω ξανα το έμβρυο για βιοψία να καταλάβουμε τι πηγε λαθος, γτ πολλα διαβασα και άκουσα..
    • @Elk όχι,δεν την έκανα..μου είπε ο γιατρός την άλλη εβδομάδα που θα πάω εμβρυολογο,μόνο αν δείξει κάτι η εξέταση για την καρδιά να μιλήσουμε.. βέβαια δεν θα είναι πολύ αργά;θα είμαι την άλλη Τετάρτη ακριβώς 17 εβδομάδων.. τέλος πάντων..εγώ με το νηστείας έχω το ζήτημα...πάντα δλδ...η καμπύλη τότε είχε βγει μια χαρά ..δεν πρέπει να περάσει το 93..ε είχα 94 στην καμπύλη κ με έβαλε σε διατροφή στην Κωνσταντίνα ενώ όλες οι άλλες τιμές ήταν φυσιολογικες..είχα νευριάσει τότε γτ Μ έλεγε συνέχεια ότι έχεις σακχαρώδη διαβήτη κλπ για μία τιμή...λέει ότι στην εγκυμοσύνη ότι κ ένα να είσαι πάνω από το όριο θεωρείται ότι έχεις διαβήτη...κ με ζαλιζε...κ έτρωγα εγώ τις μακαρονάδες 🍝 🍝 🍝...😄..τόσο πρόσεχα... @Nannan εγώ σε αυτό με την αγάπη δεν ξέρω να σ απαντήσω γτ άργησα πολύ να συνδεθώ με την κόρη μου...δλδ μου πήρε εντυπωσιακα πολύ θεωρώ....τώρα είναι τέλεια αλλά δεν ένιωθα έτσι από την αρχή ..ήμουν περίεργα...είχα κ επιλοχειο θλιψη για αρκετούς μήνες...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...