Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Πριν από 6 χρόνια είχα εκφράσει σε αυτό το φόρουμ τις ανησυχίες που είχα για το παιδάκι μου,  που ήταν 2 κι ακόμα δεν είχε μιλήσει. Ευτυχώς ακολούθησα το ένστικτο μου και επισκέφτηκα αναπτυξιολογο.  Αρχίσαμε λογοθεραπειες προληπτικά. Μετά από 1 χρόνο το παιδάκι μου διαγνώστηκε με διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή.  Τα συναισθήματα μας δεν μπορώ να σας τα περιγράψω...  Αρχικά όταν μας ανακοινώθηκε η διάγνωση νιώσαμε να χάνουμε την γη κάτω από τα πόδια μας.  Πολύ σκληρό να σου ανακοινώνουν για το παιδί σου κάτι τέτοιο.  Όμως την ίδια μέρα με τον άντρα μου υποσχεθήκαμε να κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε το παιδάκι μας.  Όπως και έγινε.  Σηκωσαμε το κεφάλι ψηλά και με δύναμη ψυχής, θέληση,πίστη,   θάρρος και πείσμα  ξεκινήσαμε  τον δικό μας αγώνα μαζί με το μικρό μας αγγελούδι.  Η διαδρομή ήταν πάρα πολύ δύσκολη,  όμως το πείσμα μας και η θέληση μας ήταν επίσης πολύ μεγάλη.  6 χρόνια μετά,  ο μικρός μας ακόμα δεν έχει μιλήσει.επικοινωνουμε μαζί του  όμως με εναλλακτικους τρόπους.    Εχει σημειώσει τεράστια πρόοδο και τώρα μπορώ να σας πω οτι οι κόποι μας,  και κυρίως οι κόποι  του παιδιού μας,  έχουν αρχίσει να ευδοκιμουν.  Είναι πραγματικά υπέροχο το συναίσθημα να βλέπεις σιγά σιγά την πρόοδο του παιδιού σου. Είναι η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση! Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και είμαι σίγουρη πως θα καταφέρουμε πάρα πολλά ακόμα.  Το σημαντικό είναι  να μην το βάζουμε κάτω,  να κοιτάμε την πραγματικότητα και να παλεύουμε πάντα για το καλύτερο.  Δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν αγώνα  χωρίς να αγωνιστείς !  Εύχομαι λοιπόν σε όλες τις μαμάδες  καλή δύναμη!  

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Angela25 είπε:

Μπραβο σας...ελπιζω το καλυτερο για το παιδακι σας....!

Σε ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι ολόψυχα ο, τι καλύτερο και σε σένα! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα..το διάβασα απο χτες αλλα κοιμομουν όρθια..

Πραγματικα συγχαρητήρια για την επιμονή και την υπομονή σας!!το αντιμετωπισατε με πολύ δυναμη και έχετε κανει τα παντα για το παιδάκι σας,όπως θα έπρεπε να κανει κάθε γονιός και γενικά κάθε άνθρωπος! 

Ο θεουλης σιγουρα θα σας βοηθήσει για να δείτε το παιδάκι σας όπως επιθυμείτε..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαριτιρια για ολα αυτα που κανατε και κανετε για να βοηθησετε το παιδακι σας σας ευχομε τα καλυτετα με υπομονη και επιμονη μα πανω απο ολα πιστη!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Silvy,  tweema,  love  30 σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια.  Εύχομαι ολόψυχα ο, τι καλύτερο σε σας και τις οικογένειες σας.  Εχθες συνάντησα μια φίλη μου,  που είχα να την δω καιρό.  Την ρώτησα αν είναι καλά. Ήταν με τον μεγάλο της γιο.  Βουρκωσε και μου είπε πως έφυγε από τη ζωή η μικρή της κόρη.  Πραγματικά συγλονιστηκα.  Θαύμασα την ψυχραιμία της.  Ήταν με το άλλο της παιδί και έπρεπε να συγκρατήσει τα συναισθήματα της.  Αυτό τι δύναμη ψυχής απαιτεί; Απίστευτα μεγάλο. Να έχουμε την υγεία μας και όλα τα άλλα μπορούμε να τα καταφέρουμε.  Όσο δύσκολα κι αν φαίνονται.   Ένα μήνυμα προς όλες τις μανούλες,  να βρίσκουν πάντα τη δύναμη που έχουν μέσα τους και  να παλεύουν για τα παιδάκια τους.  

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπραβο κοριτσι μου ειστε αξιοι γονεις!!Συγχαρητηρια!Σημερα μου ειπε μια γνωστη πριν χρονια εχασε την κορουλα της 5 μηνων απο σπαστικη κολιτιδα που δεν το εβρισκε κανενας γιατρος.Σημερα εχει 3 παιδια αλλα οσο να ναι ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΠΟΤΕ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...