Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ


Recommended Posts

Γειά σας,είμαι η Φωτεινή 27 χρονών και προσπαθώ κι εγώ να κάνω ένα παιδάκι.

Είμαι 3 χρόνια παντρεμένη αλλα ξεκινήσαμε τις προσπάθειες σχεδόν πρίν 7 μήνες.Αυτό που θέλω να σας πώ είναι οτι ενώ είχα κύκλο 28 και 29 ημερών μέχρι πριν ξεκινήσω τις προσπάθειες τώρα πλέον έχει διαταραχθεί.

Εδώ και 6 μήνες αλλάζει συνεχώς με εξαίρεση ενα μήνα που ήταν 29 ημέρες.Είναι φανερό οτι το πρόβλημα δημιουργείτε απο το άγχος και την ανυπομονησία για το αν θα αδιαθετήσω ή οχι.Υπάρχει καμία κοπέλα με κάτι αντιστοιχο? Μήπως συμβαίνει μόνο σε εμένα και πρέπει να αρχίσω να ανησυχω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΟ...ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ...ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ;) !

ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!! ΥΠΟΜΟΝΗ ΡΕ ΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ!!!:) ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΓΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ! ΠΩΣ ΟΜΩΣ; ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΙΧΑ ΕΣΤΩ Κ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΛΕΣ;ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΚΙΟΛΑΣ.ΤΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΙΣ 31 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΑ ΧΑΡΑ!ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ;:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φωτεινή μου τα ίδια τραβάω και γω.:(

Όταν δεν ήθελα παιδί ο κύκλος μου ήταν ακριβής σαν ελβετικό ρολογάκι.΄

Μόλις είπα θέλω παιδί, έπαθα αραιομηνόρροια!!! Έκανα όλες τις ορμονικές εξετάσεις, θυρεοειδούς και αναπαραγωγής. Ήταν όλα οκ! Ο γιατρός είπε πως είναι θέμα άγχους. Δεν έχω τίποτα. Άρα το πράγμα θέλει ηρεμία και καλή διατροφή μιας και αυτή παίζει ρόλο στην γονιμότητα.

Σου εύχομαι κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστω για την αμμεση ανταποκριση κοριτσια μου εισαστε κοντα σε οποιον σας χρειαζεται και αυτο ειναι θαυμασιο.

Τομα οσο αργει αγχωνομαι :( :(

thouli σε ευχαριστω για την ευχουλα σου μακαρι να πραγματοποιηθει:)

ΝΑΝΑΣ μου δεν εχω κανει εξετασεις λεω ομως να ξεκινησω για να ειμαι τουλαχιστον σιγουρη οτι δεν εχω κατι μιας και ο συζυγος ειναι ενταξει.

Αντε να τα κταφερουμε κι εμεις να ηρεμησουμε λιγο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ!!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.ΣΚΕΨΟΥ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΓΧΟΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2009 ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΩΡΑΚΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΜΑΙ. ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΝΟ ΡΕ ΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ;) !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

foteini sakis έγραψε:

yolanda αν θελεις πες μου τι εξετασεις εκανες??

Οι εξετάσεις ήταν:

α)Ορμόνες αναπαραγωγής: FSH, LH, E2, PRL

β)Ορμόνες θυρεοειδούς: T3, T4, TESTO, FT3, FT4.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας κορίτσια. Είμαι νέα εδώ και πραγματικά αισθάνομαι όμορφα διαβάζοντας τις συζητήσεις σας.

Θα ήθελα να ρωτήσω με ποιούς τρόπους επηρεάζει το άγχος την γονιμότητα. Ξέρω πως δημιουργεί αστάθεια στον κύκλο. Ομως από τη στιγμή που δεν υπάρχει αστάθεια στον κύκλο, μήπως το άγχος επηρεάζει διαφορετικά; Για παράδειγμα μήπως δημιουργεί κακής ποιότητας ωάρια;

Οπως όλες, προσπαθώ να μην αγχώνομαι αλλά δεν ξέρω κατά πόσο τα καταφέρνω. :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΟ ΠΡΙΝ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΤΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ 28 ΗΜΕΡΩΝ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΙΝΑ Κ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ MAMMYLAND, ΜΠΑΣ Κ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΟΛΕΣ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ - ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ.

ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ, ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ. ΡΩΤΑ ΒΕΒΑΙΑ Κ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ :kiss: DON'T WORRY, ΧΑΛΑΡΩΣΕ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

foteini sakis θα συμφωνησω κ εγω με αυτα που σου ειπαν οι κοπελες πιο κατω οτι το ανχος παιζει τον πιο σημαντικο ρολο στη συληψη ενος παιδιου,κ οχι μονο απο τη δικη σου πλευρα γιατι κακα τα ψεματα κανενας αντρας δεν μπορει να λειτουργησει σωστα οταν του λεμε σημερα ειναι η μερα που μενω εγκυος...;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φωτεινουλα τι εχουμε πει...ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ....προσπαθεισε να μην το σκεφτεσαι,ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο αλλα βρες καποια ασχολια που θα σε γεμιζει και θα σε κανει να το ξεχνας...αν παλι δεν μπορεις να περιμενεις πες στο γιατρο σου να σου γραψει να κανεις ολες τις απαραιτητες εξετασεις και εσυ και ο αντρας σου και στην πορεια βλεπετε τι θα κανετε....μην αγχωνεσαι σου κανει κακο...φιλακια γλυκεια μου...:P :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ????ΗΡΘΕ?????ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΙΣΩΣ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥ,ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.;) ;) ;) ;) :P :P :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΜΗ ΜΠΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΒΑΖΑ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.ΚΛΑΜΑΤΑ,ΜΟΥΤΡΑ,ΦΑΣΑΡΙΕΣ... ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΗ ΒΟΥΣΠΙΡΟΝΗ ( ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ) ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ ΛΑΛΑ?? Ε ΟΧΙ!! ΕΙΠΑ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ!! ΜΗ ΣΚΑΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

foteinoula...min rwtas akoma...einai nwris koita na polauseis me ton antrouli sou autes tis stigmes pou einai monadikes kai tha erthei apo mono tou auto...sou euxomai mexri to telos tou 2009 na exeis ena mwraki stin koilitsa sou:)))))

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φωτεινή καλημέρα. Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου.

Το άγχος επηρεάζει τοοοοοσο πολύ τη σύλληψη που ο γυναικολόγος μου είπε οτι μπορεί να μην κάνω ωορηξία λόγω άγχους. (γιαυτό και μου έδωσε τη φαρμακευτική προκληση ωορηξίας). Οπότε ναι μεν να το σκεφτόμαστε, να πηγαίνουμε στο γιατρό, να κάνουμε εξετάσεις ΑΛΛΑ να μην μας τρώει...

Αλοίμονο εν ετη 2009- παιδάκια θα κάνουμε.... οπως και να έχει!!!!

Όσο για τις εξετάσεις που δεν έχεις κάνει... πήγαινε σε ένα καλό γυναικολόγο και κάντες. δεν είναι τιποτα... λίγο αίμα δίνεις... Μπορεί άλωστε όταν θα δεις οτι όλα είναι καλά να ηρεμίσεις και να πεις οτι είναι απλά θέμα χρόνου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φωτεινή καλημέρα,

ξέρεις ποιο είναι το αστείο;

Ότι εγώ έπαθα ακριβώς το αντίθετο! Ενώ δεν είχα και τον πιο σταθερό κύκλο ο κύκλος μου άρχισε να φτιάχνει από τη στιγμή που ξεκίνησα τις προσπάθειες:laugh:

Έμεινα βέβαια έγκυος 3 βδομάδες μετά την τελευταία μου περίοδο, πράμα που σημαίνει ότι δεν έφτιαξε κιόλας...

Σημασία έχει ότι μετά από ένα χρόνο προσπαθειών τα καταφέραμε!

Μην αγχώνεσαι γιατί κάνεις κακό στον εαυτό σου και κατά συνέπεια επιβαρύνεις και τη θέση σου!

Αν πιστεύεις ότι θα χαλαρώσεις αν κάνεις εξετάσεις κάνε. Καλύτερα όμως άσε να περάσει κανένας χρόνος...δεν ξέρεις...;)

boa084ns___.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ33.... ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ (ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.... ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ.... ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ!!!!:( ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ Η ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ!!

(ΟΡΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΩΑΡΙΩΝ):angry:

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΩΑΡΙΑ ΜΟΥ.... Η ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ (Π.Χ 25-33 ΜΕΡΕΣ , ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΠΑΝΙΑ!) ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ....:angry::(

ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ SERPAFAR ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ......:angry: :angry: :angry::( :( :( ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ...... ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ!!!!

ΔΕ ΣΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΧΩΘΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΗ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ..... ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ......ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.....;):P;) :laugh:

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΕΑ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κι από μένα!

Φωτεινή χρόνια σου πολλά και με ευχάριστα νέα σύντομα! :)

Πριν από αρκετό καιρό μου'χε πει το εξής ο γιατρός μου: το άγχος επηρεάζει τη λειτουργία της υπόφυσης, η οποία ρυθμίζει τις ορμόνες στο σώμα μας. Όλη η λειτουργία της αναπαραγωγικής διαδικασίας είναι βασισμένη στις ορμόνες, οπότε όπως καταλαβαίνεις, όταν η υπόφυση δε λειτουργεί έτσι όπως πρέπει, δημιουργούνται προβλήματα και στη γονιμότητα.

Για παράδειγμα: αν υπάρχουν κάποιες ορμονικές διαταραχές, το ωάριο μεγαλώνει και είναι μεν έτοιμο για ωορρηξία, αλλά η ωορρηξία τελικά δε γίνεται, με αποτέλεσμα το ωάριο να παραμένει στην ωοθήκη και να κάνει κύστη! Αυτό το είχα πάθει πριν 3-4 χρόνια.

Είναι λοιπόν πολύ πιθανό ο κύκλος σου να επηρεάζεται από το άγχος.

Ας βρεθεί βέβαια κάποιος να μας πει πως να νικήσουμε το άγχος.. :)

Έλεγα χτες για 1-2 ποτηράκια κρασί για χαλάρωση.. αλλά να μη γίνουμε κι αλκοολικές!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ:P :P

Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ (ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ) ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙΟΡΤΗ:) :) :) :) :) :) :):kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σ ευχαριστώ πολύ.Εχω μέρες ακόμα μπροστά μου πρέπει να βρω τρόπο να ηρεμήσω όσο γίνεται αυτό δηλαδή.Ναι τα συναισθήματα είναι πολλά.Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να δεχθώ μια αποτυχία.Ευχομαι απλά σε πρώτο βήμα να υπάρξει η εμφύτευση.
    • Αχ.... Όσες φορές κι αν διαβάσω αναρτήσεις από κοπέλες σε αναμονή από έμβρυομεταφορά μου έρχονται όλα εκείνα τα συναισθήματα, φόβος, αγωνία, προσμονή, άγχος, ελπίδα.... Από τη μια να παίρνεις κουράγιο κι από την άλλη να γεμίζει αρνητικές σκέψεις το μυαλό...   Υπομονή κορίτσι μου! Λίγη υπομονή ακόμα.... Δεν είσαι μόνη σου...  Εύχομαι να έχεις μόνο ευχάριστα νέα σύντομα! 🍀☺️🙏🏼
    • Δεν έχω κάτι στα υπ' όψιν να βοηθήσω. Έχετε απευθυνθεί και για κρατική υιοθεσία ή ψάχνετε αποκλειστικά ιδιωτική για υιοθεσία βρέφους; Για κρατική υιοθεσία αν δεν έχετε πρόβλημα με την ηλικία θα μπορέσετε πιο εύκολα να μεγαλώσετε την οικογένεια σας!  Εμείς με τον σύζυγο είχαμε κάνει όλες τις ενέργειες για κρατική υιοθεσία και είχαμε εγκριθεί.. ήταν σχετικά απλό σαν διαδικασία και μας είχαν ενημερώσει ότι σε 1 το πολύ 1,5 χρόνο θα γινόταν αντιστοιχία με παιδάκι αλλά είχαμε επιλέξει έως 8 ετών , δηλ δε ψάχναμε αποκλειστικά βρέφος γιατί έτσι θα ήταν πολύ δύσκολο.  Ο,τι κι αν αποφασίσετε εύχομαι ολόψυχα να σας έρθουν όλα όπως τα θέλετε και να μεγαλώσει η οικογένεια σας! Θεάρεστη πράξη η υιοθεσία.... Να είστε πάντα καλά! ❤️
    • Διαβασα διάφορα για το vback....είμαι προβληματισμένη σχετικά... Είναι γενικά λίγο risky και ο γιατρός πρέπει να είναι απόλυτα καταρτισμένος σε αυτό. Ο δικός μου δε το υποστηρίζει..  Ο άντρας μου ξυπνάει 4:30 το πρωί και φεύγει στις 5:15 από το σπίτι... Επιστρέφει κάθε μέρα σχεδόν γύρω στις 18:30... Δουλεύει και τα Σάββατα, ευτυχώς όμως λιγότερες ωρες... Οπότε καταλαβαίνετε όλη μέρα σχεδόν μόνη είμαι!  Έχει ξεκινήσει κι εμένα ο "μεθυσμένος" 🤣🤣🤣 να προσπαθεί να σταθεί μόνος του χωρίς να κρατιέται... Από τις πιο δύσκολες φάσεις θεωρώ όλο αυτό, θέλει μεγάλη προσοχή να μη χτυπήσουν.  Κάνει κι εσένα αρκετές αφυπνίσεις.... Ζητάει γάλα κάθε φορά;  Χθες άπλωσε τα χεράκια του και είπε μα-μα.... Δε ξέρω αν ήταν συνειδητο ή τυχαίο.... Εγώ πάντως έλιωσα στο κλαμμα από συγκίνηση... 💙☺️ 
    • Εγω εχτές πήρα τηλ μου είπαν πως θα μου δώσουν αυτοί από το μικροβιολογικό ενώ την προηγούμενη φορά που πήγα σε άλλο μικροβιολογικό το πήρα εγω  αν και την πρώτη φορά έκανα με 75γρ γλυκόζη τώρα ο καινούργιος γιατρός μου έδωσε τα 100 γρ 😕
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...